• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Yeniler eklendi sayfa 23 Markalı temiz ürünler

canım chicco sandalet ile pediped ayakkabının içi kaç cm ? kızımın şu an ayakları 14,5 cm. 24 no giyiyor. yaz için 25 no giyer diye düşünüyorum. zahmet olacak ölçebilir misin? bir de chicco nun derisinde herhangi bir soyulma falan var mı?

canım chicco sandalet ile pediped ayakkabının içi kaç cm ? kızımın şu an ayakları 14,5 cm. 24 no giyiyor. yaz için 25 no giyer diye düşünüyorum. zahmet olacak ölçebilir misin? bir de chicco nun derisinde herhangi bir soyulma falan var mı?
Pediped ayakkabının iç tabanlığını çıkarıp ölçtüm 16 cm
Chicco sandalet ise boydan boya 16 cm

Sandalet fazla giyilmedi , arka kısmında dikiş olan kısmın üst tarafında minicik bir soyulma var. Kullanımdan değil darbeden olsa gerek.Çünkü geçen yaz aldık fakat fazla kullanmadı.

$satýþ 010.jpg

Ayakkabı yeni hiç bir sorun yok , aksini düşünürseniz iade alırım emin olun.

kararsız kaldım. şimdi büyük ihtimalle büyük olacak. bu seferde yaz bitip seneye iyice ayağı büyürse giydiremicem. ama çok beğendim. kaçırmak istemiyorum. düşüneyim size özelden dönerim olur mu?

kararsız kaldım. şimdi büyük ihtimalle büyük olacak. bu seferde yaz bitip seneye iyice ayağı büyürse giydiremicem. ama çok beğendim. kaçırmak istemiyorum. düşüneyim size özelden dönerim olur mu?

Tabii nasıl isterseniz.
Sandalette parmak uçları biraz boşta kalması gerek zaten diye düşünüyorum ama rahat edip giyebilmesi en önemlisi. Karar verirseniz beklerim.

evet tabii 1 cm boşluk şart diyorlar. tamam ben size hbr verecem. tşkler ilginiz için.

canm sagol ama burda 70 edustu onun fıyatı.ben alsam sımdı kargoda odıcem ustune buraz koyup sıfır almam daha mantıklı.çok teşekkurler alana hayırlı olsun..
Saol canım
nerde satıldığını söyleyebilir mısın ? Özelden de olabilir. Bakmak isterim ına gore fiyatta revize yaparım bende :16:

Back