- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
- Konu Sahibi Safir Taht
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmm numarayı göz ardı etmişim fazla büyük bize .bol kazaçlar..Neden şu anda açılmıyor anlayamadım. İlk yüklediğimde gözüküyordu.
Özelden resim gönderemiyorum. Buraya ekliyorum.
Siyah renk.
Eki Görüntüle 1014162 Eki Görüntüle 1014163
Teşekkür ederimhmm numarayı göz ardı etmişim fazla büyük bize .bol kazaçlar..
12-14 tulumlar ve
17 ayakkabı için 50tl kabul ederseniz hemen alayım
canm bunları bana ayır hiç kullanılmamış olan başka neler var elinde 12 18 ay olarakEki Görüntüle 1016331 Eki Görüntüle 1016329 Eki Görüntüle 1016330 Lcw 12-18 ay hiç kullanılmadı. 3 tanesi birlikte 12.5 TL.
az kullanılmışta olabilir canm yada temiz kullanılmış bizim pasaklı oğlana kıyafet dayanmıyo ekliceklerin varsa bekliyelim toplu alayım bide hangi şehirdesin elden alabilir miyim acaba :44:Eki Görüntüle 1016331 Eki Görüntüle 1016329 Eki Görüntüle 1016330 Lcw 12-18 ay hiç kullanılmadı. 3 tanesi birlikte 12.5 TL.
Tamam canım ayırıyorum .Lcw pantolon var aynı yaş grubu . İlk fırsatta ekliyicem.az kullanılmışta olabilir canm yada temiz kullanılmış bizim pasaklı oğlana kıyafet dayanmıyo ekliceklerin varsa bekliyelim toplu alayım bide hangi şehirdesin elden alabilir miyim acaba :44:
canm bana özelden ilk arabam ve ayırttığım 3 gömlek için özelden fiyat yazar mısın indirimliiiiiTamam canım ayırıyorum .Lcw pantolon var aynı yaş grubu . İlk fırsatta ekliyicem.
Eki Görüntüle 1016331 Eki Görüntüle 1016329 Eki Görüntüle 1016330 Lcw 12-18 ay hiç kullanılmadı. 3 tanesi birlikte 12.5 TL.
Tamam canım arkadaş vazgeçerse aklımdasın.Canim bunlari ayirtan arkadas almazsa ben almak istiyorum..bir de etiketli pantolon varsa onuda alabilirim ayni yas grubu olan..
beklemedeyim canm yeni ürünler eklicek misnTamam canım arkadaş vazgeçerse aklımdasın.
Tesekkur ederim hayatim :)Tamam canım arkadaş vazgeçerse aklımdasın.
10 dk içinde ekliyicem canımama telden yapamıyorum. Ufaklığın uyumasını bekliyorumbeklemedeyim canm yeni ürünler eklicek misn
ah şu ufaklıklar yok muuu benmki hala direniyo her gün gece 1 etmeden uyumuyo10 dk içinde ekliyicem canımama telden yapamıyorum. Ufaklığın uyumasını bekliyorum
ah şu ufaklıklar yok muuu benmki hala direniyo her gün gece 1 etmeden uyumuyo