Canım ilk bebeğimi doğar doğmaz erken oldugunicinbkuveze koydular 15 gün hep ağladım. Çıkmasına yakın birbkez vermislerdi. Anlıyorum çok zor için yanıyor ama sabır!
Arkadaşımın öyle olmuştu bir haftaya taburcu oldu . Ama senin enfeksiyon olman etkilemiş olabilir ayrıca arkadaşında oğlu ciğer yüzünden enfeksiyon da kalmıştı. Üzülme antibiyotik tedavisiyle hemen toparlar. Üzülme onun senin sütüne ihtiyacı var ....yavruna hazirlanmaya bak
Canım ben de bugün sana yazacaktım bebeği merak etmiştimDoktor her gün daha iyiye gidiyor diyor ama hastaneden çıkacağı zaman için bir şey söylemiyor bir türlü. Beklemek o kadar zor ki..
Kanındaki enfeksiyon epey azalmış, tabi bir sürü antibiyotik alıyor. Ama solunum düzelmedikçe çıkamayacak. Neden düzelmiyor?
Özel hastane olduğu için normalden daha fazla tutmak mı istiyorlar acaba diye düşünmek bile istemiyorum ama...
Canım ben de bugün sana yazacaktım bebeği merak etmiştim
Biliyorsun biz de aynı sorunları yaşadık, pazar günü akşam yoğun bakıma aldılar, diğer pazar öğleden sonra çıktı.
bizde de solunumu hızlı diye götürdüler, başka şeyler çıkmazsa üç dört güne çıkar dediler ama ikinci gün kusması olunca tahlil yapmışlar enfeksiyon çıkmış. Ben de merak ettim bu enfeksiyon neden olur diye. Çünkü ilk doğduğu anda yapılan tahliller temiz çıkmıştı. Benim suyum geldikten 18 saat sonra doğum oldu, ondan olabilir dediler.
Enfeksiyon nedeniyle de beslenmesi bozulmuş, beş gün damardan beslendi, anne sütünü az az denediler ama kustuğu için hemen ağzından beslenmeye geçemediler.
Solunumu düzelmişti ama enfeksiyon tedavisi en az 5-7 gün olması gerektiği için bekledik, bu sırada beslenmesi de tam düzelmemişti bu da sürecimizi etkiledi tabi.
her gün süt götürdük ama çoğunu içememiş, taburcu olurken bir sürü sütü geri verdiler.
biliyorum çok üzülüyorsun ama geçecek hepsi, sağlıkla kavuşacaksınız.
Dualarım sizinle
Canım salı günü çıkaracaklarmış bekliyoruzcombo durumunuz nasıl oldu canım bebiş çıktı mi hastaneden?
Canım salı günü çıkaracaklarmış bekliyoruz
Dün gittim görmeye
Emzirdim kucağıma aldım ilk defa
Allahım hiçbir annenin kucağını boş bırakmasın
Sizin durum nasıl canım
Ayyyy çok sevindimEmzirmeye başladıysan çıkmanız yakın. Zaten gün de vermişler ne güzel. Biz de 20 gün sonunda taburcu olduk nihayet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?