- Konu Sahibi ASDElmaliSekerim
Merhaba arkadaşlar 36 haftalık hamileyim.Çevremden bu zamandan sonra heran doğum olabilir diye yorumlar alıyorum.Normal doğum düşünüyorum ben de.Hamileliğimin başından bu yana bu fikrim hiç değişmedi.Sezeryanla doğum yapanların pişmanlıklarını çok dinledim.Doğum sonrası çekilen ameliyat acıları ve bebeğinizle ilgilenmeniz gerekirken başkalarının onunla ilgilenmek zorurunda kalmalarını izlemek hatta sizinde uzun bir zaman yakınlarınıza muhtaç kalmanız zor bir durum olsa gerek.9 ay boyunca merakla beklediğim bebeğimin her anını ilk ben yaşamak istiyorum.Sırf bunun için bile herhangi bir sorun olmazsa kesinlikle normal doğum diyorum.Doğumla ilgili videolar izlememeye özen gösteriyormum.Sizlere de tavsiye ediyorum.Çok fazla irdelediğimizde korkular artıyo.Benim doktorum halen normal yada sezeryan hakkında fikrimi sormadı.Geniş bir doktorum var.Ancak sayesinde soğukanlı olmayı öğrendim.Tek dileğim tüm dualarım bebeğimin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi.Hepinize sağlıklı doğum dilerim.
Tatlım inş güzel ve ağrısız bir doğumun olur bebişinide sağlikli alırsın kucağına