• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Normal Doğum Yapan Ünlülerin Hikayeleri...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadaşlar yazdıklarınızı okudum da gerçekten doktor çok önemli. Allaha Şükür benim doktorum direk beni normal doğuma yönlendirdi. 7 aylık hamileyim aslında normal doğumdan korktuğum için sezaryan istiyordum fakat doktorum benimle konuşarak sezaryanın resmen bir ameliyat olduğunu ve kesinlikle onaylamadığını söyleyerek beni ikna etti.

aynen bende cok dr. degıstırdım we suankı dr.mda sızınkı gıbı yonlendırdı benı dogumumu beklıorm bende 34 haftalık hamıleyım :)

=palmiyea sonuna kadar katılıyorum her söylediğine ki kadın doğum hastanesinde 4 yıl çalışmış biri olarak söylüyorum ünlülerin işi kolay sürekli doğum koçları yanında doktorlar pof poflayıp duruyolar her kadına böyle davransalar tabiki normal doğum oranı artar defalarca normal doğumu görmeme rağmen bende ondan yanayım ama rahatsızlığımdan dolayı sezeryan uygun görüldü allah herkese ne hayırlısıyla onu nasip etsin

not:ayrıntıya girmiyorum arkadaşlara yanlış düşünceler nakletmemek için

Hayırlısıyla bende normal doğum taraftarıyım... Sanki ben savaşırken oğlumda savaşıcak benimle beraber gibi geliyor ve kazanan biz olacağız Allahın izniyle... Ana oğulun ilk zafer dansını da etmiş olacağız :9:

Merhaba,
Bende hamileliğim esnasında buradaki yorumları okuyarak kendimi rahatlatmaya çalıştığım için birşeyler yazmak istedim.
4 ay önce 16 saatlik sancı sürecinin sonunda normal doğum ile kızımı, meleğimi dünyaya getirdim.
Her anı aklımda, her anı heyecanla doluydu, dakika dakika saniye saniye kızımı kucaklayacağım zamana yaklaştım.
Çok şükür ki nöbetçi hastane personeli çok sevimli insanlardı, en ufak bir olumsuzluk yaşamadım bu süre içinde moralimi bozacak.
16 saatlik sancıların sonunda yarım saat içinde doğumum gerçekleşti, bu süre zarfında hiç suyum vs gelmedi hepsi doğum anında bebeğimin ardından geldi, yapmanız gereken o güne kadar yüzlerce doğum yaptırmış o tecrübeli insanları dinlemek bence, bağırıp çağırmak değil ( sancı çekme anından bahsetmiyorum bağırmamak elde değil çünkü o süreçte), doğumun başladığı andan bahsediyorum, o anda kendinizi yormanız bebeğinize yardımcı olamamanız demek ve onun dünyaya gelmek için sizin yardımınıza çok ihtiyacı var. Doğduğu anda acılarınız bitiyor ve gözünüz ondan başka birşey görmüyor. Kızım ağlıyordu yanıma getirdi hemşire, yanağıma değer değmez yanağı sustu, tarif edilemez duygular yaşadım o anda, yanağımdan ayrılır ayrılmaz yeniden ağlamaya başladı, tutamadım kendimi deyim yerindeyse hüngür hüngür ağladım... Yazmakla bitiremem hissettiklerimi, sözün özü bir daha olsa yine normal doğum derim. Allah herkesi sağ salim kurtarsın, o masada çaresiz bırakmasın...

Kızlarrr 3 gun once normal dogum yapmıs bırı olarak kesınlıkleee ıstıosanız korkmayınnn cok guzel bır duygu benım gunum gectı sunı sancıyla baslattık dogumu epıdrl de oldu gerckten cok buyuk rahatlık sabah 1 bucukta sancı vermeye basladılr aksm 10da oglumu kucagıma aldım etkılı sancıyı 6 dan sonra hıssettım dayanılmıck gıbı degıl gercekten cok muthıs bır duyguu ALLAH ısteyen herkese nasıp etsın sımdı gelen mısafırleree hızmet edecek kadr ayaktyım hersey cok guzel:))) Veee tabıkı dr cok onemlı onuda soylıyeyımm ben 39. haftamda dr bana sen doguramazsn catın dar kemık yapın musaıt degıl cocugun bası cok buyuk coook zor bır dogum olur dedı dıye dr degstırdım ALLAH ondn razı olsun ınanılmaz motıve ettı benıı okdr rahatlattıkı dogumhanede harıka bır doktr 10 gunde dogurttu benı:))) Drlr sezryna yonlendırıo benı hıc sebepsız yere amelıyt etcektı o bası buyuk dedıgı bebegımı kesı olmadn dogurdummm sımdı gıdıp cocugu gosterıp al sana buyuk kafaa al sanaa zor dogumm osurur gıbı cıkarttım cocgumuuu pıs kadınnn beeeee:KK47::KK47:
Doktorunuz ismi neydi acaba

Back