Yenidoğan Sünneti / Düşünen Var Mı

Evet öyle oluyormuş pansuman sıkıntısı da olmuyormus zaten bebeğin hissettiği sadece minicik bir iğne oluyor. Sonra ya bırakıldığında çocukta travma yaratabiliyormus. Bir de genel anestezi beni çok endişelendiriyor zaten

Ben iki oğlumuda yaptırdım mis gibi zorluk yok çişini de kolay yapıyor hastalık yapmıyor ipli yöntemden daha güzel klipsili Yöntem bir haftada iyileşiyor

Büyük oğlum bir buçuk yaşındaydı gözünden küçük bir operasyon geçirdi anestezi almisken Sünnetin de yaptırdık. Dikiş pansuman gibisi olmadı çok kolay ve çabuk iyileşti bezi içinde. Küçük oğlum da iki aylıkken bir operasyon geçirdi aynı zamanda sünnet olmasını istedik ve oldu. O da çok kısa sürede iyilesti. Allah a çok şükür hiç sorun yasamadik. İkisi de o acıyı ve korkuyu hatirlamayacaklar. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Allah sağlık afiyet versin kuzularimiza.

biz de doktorlarla görüştükten sonra tabi hastaneden çıkmadan bile yapabiliyorlarsa yaptırmak istiyoruz çevremde herkes 5-6 aylıkken yaptırdı çocuklarını ve çok rahat iyileştiklerini söylüyorlar

ya benım kardesım lokalle olmustu 7 8 yasında genel anestezi ilk defa duyuyorum..ayrıca eşim kesinlikle kendini bilirken yaptırma taraftarı kendı sunnetını hep cok guzel anılarla hatırladıgı ıcın oglununda oyle olmasını ıstıyor bende pek ustune dusmedım.aslında ılk baslarda bende yenıdogan sunnetı ıstıodum bı kac aylık olunca yapalım dıodum ama bı arkadas yazmısya beze yapısma ıhtımalı yada ıdrardan yanma halı falan ewet su anda tamamen mantıklı olduguna karar verdım buyuyunce yaptrıcam

Bugün annem karar verirdigimizde sunneti yapacak olan doktor arkadaşıyla görüşmüş. Hiç olumsuz birsey soylememis. Sünnet olduğunda zaten pipisi nin ucunda birsey oluyor idrarda oraya geliyormus yani beze yapisma olacağını düşünmüyorum (nette okuduğum bu) birde idrarini yaparken sadece ilk gün acirmis. Ondan sonra herhangi bir ağrı sızı olmazmis. Bebeklerde idrar yolu enfeksiyonu daha çok görülen bir durummus ve sünnet bu riski 20 kat azaltirmis. Bunlar bildiklerim :) inşallah o günler nasip olurda bakarız artık duruma :)

biz oğlumda çok sıkıntı yaşadık.darlık vardı ve doktorlarda anlamadı.
ben kesinlikle tavsiye ederim bir an önce yaptırın iyileşmeside çabuk oluyor.
genel anestesi değil lokal yaptırmış olursunuz.çok rahat edersiniz.

Eklentiler

• Screenshots_2015-06-26-13-55-14.png
    372,2 KB · Görüntüleme: 84
  • Screenshots_2015-06-26-13-55-29.png
    429 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshots_2015-06-26-13-55-39.png
    469,3 KB · Görüntüleme: 104
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…