karacıgerden atması icin sıwı alması we kaka we ıdrarla atması lazım onun ıcın de beslenmesı lazım ama o uyur sımdı deılmııııııııııııı
çocuğunuzunuastaneye yatırmayın bence benimde bebeğim 19 du sarılık seviyesi doktor yatırın dedi ama eşim dinlemedi ben sordum başka ne çaresi var bu sarılığın diye bol anne sütü ve bol kaka dedi ogünden itibaren zaten yeni olduğu için insanın sütü öyle çok gelmiyor pompa ile sağarak sürekli besledim bebeğimi ve kaka yaptı doğal olarak 1-2 haftada hiç bir şeyi kalmadı korkmayın geçer çok geçmiş olsun hastanede o ışığın bi işe yaramadığı kesin bol anne sütüyle yaptığı kakayla hemen ve kalıcı bi şekilde geçiyor
çocuğunuzu hastaneye yatırmayın bence benimde bebeğim 19 du sarılık seviyesi doktor yatırın dedi ama eşim dinlemedi ben sordum başka ne çaresi var bu sarılığın diye bol anne sütü ve bol kaka dedi ogünden itibaren zaten yeni olduğu için insanın sütü öyle çok gelmiyor pompa ile sağarak sürekli besledim bebeğimi ve kaka yaptı doğal olarak 1-2 haftada hiç bir şeyi kalmadı korkmayın geçer çok geçmiş olsun hastanede o ışığın bi işe yaramadığı kesin bol anne sütüyle yaptığı kakayla hemen ve kalıcı bi şekilde geçiyor
en iyi çare booool bool emzirmek..ben 1 saatte saar kurarak emzirdim ve gece ışık açık bıraktım doktor söyledi çok fayda etti 10 günde geçti
canım anlıyorum seni..ben sinir olurdum uyanmazdı bir türlü..topuğunu çimdirirdim doktor söylemişti yada bir-iki emer uyumaya devam ederdi o zaman da çenesinin altına hafifçe uyarırdım bu şekilde çok güçlü de olmasa emerdi..sen dediğim gibi sarılığı geçinceye kadar ışıkta uyut..
kandaki oran ne kadar çıkıyor?
en son kandaki oranı 11di,11 günlük olduk..2 gündür baktırmadım çünkü gözle görülen bir sararma yok delik deşik oldu yawrum 10 günde kan ala ala..şimdi elimden geldiğince emziriyorum aç kalmasın diye mama veriyorum..uyandırmak için de akla karayı seçiyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?