• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Yenidoğan bebek hazırlıkları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
rabbim sanada nasip etsin.gonlundekini hayirli bir sekilde versin canim benim.rabbim senin kucagina hayirli bir evlat versin..ama kafana takma moralini asla bozma derim.bu bebege engel cunku tabi sorununz yoksa:KK43:
Cok trsekkur ederim bu guzel dua icin ins rabbim isteyen herkese versin aratmasin yarabbim cok zor allahim kimseui bekletmesin ins ildigim kadariyla ikimizdede bi sorun yok yani bnim is biraz karisik ama bilmiyorum ya sanki hic olmiycakmis gbi geliyo hayirlisi artik ama cok sagol dua icin rabbim sanada saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin kotu gununu gostermesin hayirli bi evlat olsun ins butun bebek bekleyenlerin

Sagl cnm benm insallah sn nasl dsnysn kac haftaliksn cnsyeyi ne bebisin
26 haftaligiz insaallah normal dogum olur ama erken gelecekmis gibime geliyo hayirlisi artik.ilk gebeligim.insallah Elif Cicek olcak allah nasip ederse:)

Cok trsekkur ederim bu guzel dua icin ins rabbim isteyen herkese versin aratmasin yarabbim cok zor allahim kimseui bekletmesin ins ildigim kadariyla ikimizdede bi sorun yok yani bnim is biraz karisik ama bilmiyorum ya sanki hic olmiycakmis gbi geliyo hayirlisi artik ama cok sagol dua icin rabbim sanada saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin kotu gununu gostermesin hayirli bi evlat olsun ins butun bebek bekleyenlerin
amin canm benim.kac yillik evlisnki tatalim.seni cok sikintili buldum:( vardr bir hayir.sana bisey diyeyimmi inan bana bebek beklemedigin zzaman ummadigin anda hamile klirsin.psikolojinin bozuk olmasi bebege engel bunu biliyomusun.ben 4 5 ay korundm sonra korunmadik 4 ay cocugum olmadi her ay bekliyrm hsta oluyorum.en sonki hasta olmama yakin beklemiyodm cunku yumurtlama hesabini yanis yaptim.baktim 5gun once leke geldi normalde adet olmadan bir hafta once belirtim olurdu.yine oldu.tamamen umudum kesildi.sonra o ay hamile kaldm.yani beklemedigin an olur.umudun olsun herzamn.rabbim derki kulumun umudu yokki vereyim.olacak insallah.tabi sikintilarini bilmiyorum.paylasmak istersen herzaman dinlerim.

[Benmde"cicegimm_44, post: 36843884, member: 624400"]26 haftaligiz insaallah normal dogum olur ama erken gelecekmis gibime geliyo hayirlisi artik.ilk gebeligim.insallah Elif Cicek olcak allah nasip ederse:)[/QUOTE]

Benmde ilk gebeligim 28 in icindeyim ben sezeryan olcm ama banada hep erken gelicek gbi gelior guzel isim bzde karar vermedik esimle isim kobusunda en son cinar da kaldik ya bakalm rabbim saglikla kucaklarmiza almayi nasip eder insallah

[Benmde"cicegimm_44, post: 36843884, member: 624400"]26 haftaligiz insaallah normal dogum olur ama erken gelecekmis gibime geliyo hayirlisi artik.ilk gebeligim.insallah Elif Cicek olcak allah nasip ederse:)

Benmde ilk gebeligim 28 in icindeyim ben sezeryan olcm ama banada hep erken gelicek gbi gelior guzel isim bzde karar vermedik esimle isim kobusunda en son cinar da kaldik ya bakalm rabbim saglikla kucaklarmiza almayi nasip eder insallah[/QUOTE]
masaallah masallah sag selim zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin ins.cinar cok guzel isim anlami cok hos cinar olursa adi gibi yasar ins.benim asiri derece de kasilmalarim oluyo.hatta bebek kasigimda baski yapiyo yurutmuyo.ayipt soylemesi ishali.buda erken doguma neden bakalim ilac kullaniyrm ama faydasida yok.hayrlisi ya saglikli olsn da bebislerimz

[E="cicegimm_44, post: 36852564, member: 624400"]Benmde ilk gebeligim 28 in icindeyim ben sezeryan olcm ama banada hep erken gelicek gbi gelior guzel isim bzde karar vermedik esimle isim kobusunda en son cinar da kaldik ya bakalm rabbim saglikla kucaklarmiza almayi nasip eder insallah[/QUOTE]
masaallah masallah sag selim zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin ins.cinar cok guzel isim anlami cok hos cinar olursa adi gibi yasar ins.benim asiri derece de kasilmalarim oluyo.hatta bebek kasigimda baski yapiyo yurutmuyo.ayipt soylemesi ishali.buda erken doguma neden bakalim ilac kullaniyrm ama faydasida yok.hayrlisi ya saglikli olsn da bebislerimz[/QUOTE]

Dkkat et cnm gecen hafta benmde cok kasilmam oluydu dedgn gbi ishaldim cok kaslmam olydu acile gttim bebekde bisi ykfu allaha sukur ishalden bagrsaklar kasilma yapmis gene dkkat et ilac ne kulkanysn zarari olmasin evet benmde hsma gidio ama esim karar degstrmz insallah

[E="cicegimm_44, post: 36852564, member: 624400"]Benmde ilk gebeligim 28 in icindeyim ben sezeryan olcm ama banada hep erken gelicek gbi gelior guzel isim bzde karar vermedik esimle isim kobusunda en son cinar da kaldik ya bakalm rabbim saglikla kucaklarmiza almayi nasip eder insallah
masaallah masallah sag selim zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin ins.cinar cok guzel isim anlami cok hos cinar olursa adi gibi yasar ins.benim asiri derece de kasilmalarim oluyo.hatta bebek kasigimda baski yapiyo yurutmuyo.ayipt soylemesi ishali.buda erken doguma neden bakalim ilac kullaniyrm ama faydasida yok.hayrlisi ya saglikli olsn da bebislerimz[/QUOTE]

Dkkat et cnm gecen hafta benmde cok kasilmam oluydu dedgn gbi ishaldim cok kaslmam olydu acile gttim bebekde bisi ykfu allaha sukur ishalden bagrsaklar kasilma yapmis gene dkkat et ilac ne kulkanysn zarari olmasin evet benmde hsma gidio ama esim karar degstrmz insallah[/QUOTE]
vallaha bilmiyrm ya ilac bi yariya bi yaramiyo sastim kaldim.iki gun daha icecem gecmezse enfeksinyn hastaligina gidecektim herhalde.yine doktoru ariyacm.ffitilin adi donaxyl digeri agizdan biteral.sen simdi nasilsn.ne diye doktora gittin ne dediler ishal ve kasilmalara.

Dkkat et cnm gecen hafta benmde cok kasilmam oluydu dedgn gbi ishaldim cok kaslmam olydu acile gttim bebekde bisi ykfu allaha sukur ishalden bagrsaklar kasilma yapmis gene dkkat et ilac ne kulkanysn zarari olmasin evet benmde hsma gidio ama esim karar degstrmz insallah[/QUOTE]
ya cok isim degistriyo insan.butun isimler hosuna giyo:)hangisini koyacagini sasiriyo.

masaallah masallah sag selim zamanindakucagimiza almayi nasip etsin ins.cinar cok guzel isim anlami cok hos cinar olursa adi gibi yasar ins.benim asiri derece de kasilmalarim oluyo.hatta bebek kasigimda baski yapiyo yurutmuyo.ayipt soylemesi ishali.buda erken doguma neden bakalim ilac kullaniyrm ama faydasida yok.hayrlisi ya saglikli olsn da bebislerimz

vallaha bilmiyrm ya ilac bi yariya bi yaramiyo sastim kaldim.iki gun daha icecem gecmezse enfeksinyn hastaligina gidecektim herhalde.yine doktoru ariyacm.ffitilin adi donaxyl digeri agizdan biteral.sen simdi nasilsn.ne diye doktora gittin ne dediler ishal ve kasilmalara.[/QUOTE]
Ben acile gttim kaslmam cokdu bebege baktilar saglikli iyi
dediler tokoya bagladi kasilma az ckti griptim ztn norml bagrsaktan kaynaklniyms

Dkkat et cnm gecen hafta benmde cok kasilmam oluydu dedgn gbi ishaldim cok kaslmam olydu acile gttim bebekde bisi ykfu allaha sukur ishalden bagrsaklar kasilma yapmis gene dkkat et ilac ne kulkanysn zarari olmasin evet benmde hsma gidio ama esim karar degstrmz insallah
ya cok isim degistriyo insan.butun isimler hosuna giyo:)hangisini koyacagini sasiriyo.[/QUOTE]
Aynen hele esim zor begeniyo bende sorun yk ona begendreblmek sorun

Aynen hele esim zor begeniyo bende sorun yk ona begendreblmek sorun[/QUOTE]
:):) hayirlisi olsn.benim esimdede oyleydide hallettik.zaten elif ismini babannesi koydu:( cicegi ben.tek isim istiyordm kayinvalidem kimseye firsat vermeden elif diyince kalbi kirilmasin diye koyuyorum.ki elif ismini severim ama o soyleyince sevmiyrm:):):)hayrlisiyla dogsunlarda isim gelir ya..

[QUOTE="ciko07begendreblmek sorun[/QUOTE]
hayrlisyla ishalimi atlatayimda uff insan tedirgin oluyo.ilaclarimi da icmiyrm artik.korkuyrm sonucta ilac diye.gezmezse tekrar doktora giderim.

10 lu hastane cıkışı
6 zıbın takımı (hepsinin sapka, eldiven ve mama önlüğü var)
2 tulum
1 polar battaniye
2penye battaniye
1 pazen battaniye
6 çorap
1 alt açma bezi
1 havlu
2 uzun kollu cıtcıtlı (sayısını artırıcam)
2yarım kollu cıtcıtlı (sayısını artırıcam)

bunlarda benim aldıklarım.

cok guzel gule gule kullansin bebisin.cok bisey almadim.hatta ben hic bisey almadim.teyzesi halasi alms.ne almislar bilmiyrm.benim aldiklarim
havlu
kuvet
emzik
burun aspratoru(pompali)
pisik kremi
biberon(suluk olani iki baslikli)
alt acma
bebek cantasi
battaniye
2 tane kiyafet alacam.kendime 2 gecelik.yelek.camasir.baskada bisey almiyorum:):)

cok el gule gule kullansin bebisin.cok bisey almadim.hatta ben hic bisey almadim.teyzesi halasi alms.ne almislar bilmiyrm.benim aldiklarim
havlu
kuvet
emzik
burun aspratoru(pompali)
pisik kremi
biberon(suluk olani iki baslikli)
alt acma
bebek cantasi
battaniye
2 tane kiyafet alacam.kendime 2 gecelik.yelek.camasir.baskada bisey almiyorum:):)
Tskler cnm insallah saglicakla bebislrrmze gydrmek nasip olur benmde kiyafetlern cogunu teyzesi ananesi arkdslarm aldi kalanlari tamamladim :) ufak tfek kaldi kndme bisi almdm dha bebisinkileri btirip alirim diye dsndm hayrlisi bakalm :)

Tskler cnm insallah saglicakla bebislrrmze gydrmek nasip olur benmde kiyafetlern cogunu teyzesi ananesi arkdslarm aldi kalanlari tamamladim :) ufak tfek kaldi kndme bisi almdm dha bebisinkileri btirip alirim diye dsndm hayrlisi bakalm :)
amin ins canim benim.yavas yavas aliniyo hersey.inanki eksikler bitmiyo.yada bitiyoda gozumuz doymuyo herseyden alasimiz var:):) ilk gebelik olunca kendini tutamiyo insan:)

amin ins canim benim.yavas yavas aliniyo hersey.inanki eksikler bitmiyo.yada bitiyoda gozumuz doymuyo herseyden alasimiz var:):) ilk gebelik olunca kendini tutamiyo insan:)

Aynen cnm ya aldikca alasi gelio insann ilk heycn herseyi almak istio insan :)

Kızlar kıyafet olayını abartmıyomusunuz sonuçta yeni doğan kıuafetleri 1 ay giyilebiliyor 7 8 tane hastane çıkışı alan var anlamıyorum benim aldıklarım şöle:
10 lu hastane çıkışı 1 adet
5 li takım 3adet
Yün battaniye 1adet
Burun aspiratörü,tarak,derece
Patik çorap birer adet
Havlu 1 adet

Back
X