Yeter yeter kuzum. Doğunca kolu komsudan da geliyor bebek kıyafeti zaten… aynen öyle yap. Ağız mendili, eldiven, çorap al. Ben eldivenleri de tek dışarıda kullanırdım mesela. Eldivenler de genelde düşüyor çok kullanılamıyor
bileğindeki lastiğine bak. Sıkacak, iz yapacak gibi olmasın. Çorap da iş görüyor bu konuda haberin ola
tavsiyem 1-2 tane de omuz örtüsü al. Birinin kucağına verirken, kendin gazını cıkartırken kullanırken falan. Enazından dışarıdan gelen kişilerin pis kıyafetleriyle temas etmemiş olur bebiş. Alırsın direk bir omuz örtüsüyle verirsin. Soranlara da kusup üstünü kirletmesin der öyle verirsin. Mis gibi olur
bence muslin battaniyeler de çok iş görüyor bu konuda. En çok kullanılan sey olduğunu düşünüyorum bebekte. 2 tane ince kücük muslin battaniyesi vardı. İlk 3 ay çok işimi gördü. Omuz örtüsü olarak da çok kullandım. Bir yerlere yatırırken, dusta, dustan sonra hep çok kullandım. 2 tane de buyuk 4 kat müslin battaniye almıştım. En en cok kullandıklarım oldu. Her mevsim kullanılıyor. Müslin battaniye de rahatlıkla alabilirsin. Çok kullanışlı oluyor