Yeniden üniversite okumak

dduygiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2018
3
5
35
Merhaba arkadaşlar

Ben Duygu aranıza yeni katıldım, 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim, henüz çocuk yok. Şimdi böyle ayrıntılı yazdım çünkü sizlere danışmak ve fikir almak istediğim bi konu var. Lojistik önlisans mezunuyum. Sağlık okumak istiyorum hemşirelik veya radyoloji teknikerliği. Eşim ilk başta çok destekti ama şimdi sınav yaklaştıkça yapabilir misin, çocuk olursa zor olmaz mı diye motivasyonumu düşürüyor, sağolsun aslın da çok destek olur ama bu konu da neden böyle yaptığına anlam veremedim. Ama beni düşündüren bunu yapmak için geç mi kaldım ?! Yoksa başarabilir miyim?! Meslek sahibi olmak istiyorum ve sağlık okumak istiyorum.
Düşüncelerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler.

Kararlı ol ! Ben üni. bıraktım, tekrar gireceğim sınava. Çocuklu kadınlar bile okuyor, sen de yapabilirsin. Tanıdığım biri var, 25 yaşında girmiş sınava ve iyi bir şehirde iyi bir bölüm kazanmış, iki çocukla.

Yani meslek sahibi olmak istiyorum ama bi yandan da 2 yıllık okusam yaşım 30, 4 yıllık okusam 32 oluyor geç kaldığımı düşünüyorum ama çokta istiyorum

be
Yani meslek sahibi olmak istiyorum ama bi yandan da 2 yıllık okusam yaşım 30, 4 yıllık okusam 32 oluyor geç kaldığımı düşünüyorum ama çokta istiyorum

ben otuz yaşındayım bu sene tekrar sınava girmeyi düşünüyorum, oku bence erteledikçe daha pişman olursun

Evet zaman geçtikçe gerçekten insan pişman oluyor keşke daha önce yapsaydım diyorsun

Okumalisin yarin ne olur bilemezsin insanlik hali insan kendine Ve gelecegi icin mücadele etmesi lazim Bende 28 yasindayim yeniden baslicam üniversiteye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…