yeniden sevgili mi yoksa yeni arkadaş mı

ilkbahar1982

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
1.818
500
eki sevgiliniz sizi aradı ve konuşuyorsunuz.direkt söylediği bir şey yok.yalnız sık görüşüyorsunuz.nasıl davranıp konuşursa yahu bu benimle yeniden olmak istiyor galiba diye düşünmeye başlarsınız?

hediyenizi sakladığını,doğum gününüzü (sizden uzakta olsa bile)hep kutladığını,annesinin hep sizi sorduğunu falan söylese.

ikide bir sesini duymak istiyorum.arayım konuşalım derse.
yaşadığı yere davet etse.

siz birliktelik esnasındaki hislerinizden bahsettiğinizde o da aynı şekilde karşılık verse.sonra aslında bunları sonra konuşmak istiyorum.o zaman çekinmeden konuşurum dese.

beni kimse senin gibi sevmedi dese.
gamzelerin aklımda kaldı dese.

Ayrılmışsınız, ikiniz de hayatınıza devam etmişsiniz ama o bu ayrılıktan memnun kalmamış.
başkaları ile görüşmüş ama kimse onu sizin gibi sevmemiş. o da sevilme ihtiyacını gidermek için en doğru adres olan size başvurmuş.
önceki ayrılığınızda canı yanan tarafın siz olduğu, onun sizi sizin onu sevdiğiniz kadar sevmediği anlaşılıyor. ilişkiye başlarsanız sizin gayretleriniz ile yürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…