Yeniden KPSS ye hazırlanmak

inşallah canım
koton falan oralarda part time iyi bak, hem bir sürü insan görürsün havan değişir sonra evine gelir dersine bakarsın
moralini bozma sakın olur mu? ha gayret

aynı siteden mi bahsediyoruz ki ya, ben birazda beni arayanların cogu ingilizce dersi istedgi için yazmıstım, cogu ailede bilinçli bu işin ciddiyetinde ailelerdi üzüldüm böyle olmasına şimdi..

canım google'da çıkan ilk site işte.ben sürekli ders alan inan bulamadım.ama şöyle bir şey yapabilirim mesela part çalışmak istiyorum ya bir yerler de ders buldukça da özel ders veririm aaaa bak birden aklıma geldi bu:)))))))))))çok sağol canım aklıma fikir getirdin birden
gerçekten çok sağol canım

inş bu yıl son yılın olur.. bende bugün derse gitmek için kalktım ama 1 saat 15 dk durakta bekledikten sonra geri döndüm dondum soguktan buda bir çile ben dedigim siteye bir daha baktım ilk site değil yahu dersverilir.net benim dedigim site :)

hmmmmm dediğin siteyi bilmiyorum daha önce kullanmadım bir bakayım canım belki bulurum ben de.inşallah bu yıl son olur sağol canım güzel temennilerin için
o kadar otobüs bekledin ve gitmedin öyle mi???keşke o kadar beklemeseydin.nerde yaşıyosun canım ne otobüsmüş o öyle

ya otobüs ya dolms secenegim vardı dolmusa dönemedim otobüs te buhar oldu uctu bugüne aldım bugün de aynı duraga 5 dkda geldi indim arkamdan bi tane daha geçti peşpeşe gelmiş ne biçim sistem anlamadımki. bu işte en ii site dediğim site, diger yerlere bende üye oldum ama paramı sokıaga atmısım burda haftasına kara geçtim bi arastır inş işine yarar..

Üzüldüm canım senin adına.Çok ufak puanlarla kaçırmışsın ama her şerde hayır vardır demişler kendini çok üzme.
Bilgilerin tazeyken bu kadar çabalamışken pes etmemelisin.Umudunu kaybetmemelisin.Tekrar dene bence.Beraber de giricez sanırım.
Benim üniversitede son senem ingilizce öğretmenliğindeyim.Meslektaşız anlıycağın=)
okutmanlık falan düşünmedin canım hiç?

herşeyde bi hayır vardır cnmm
kim bilir belkide senin sınavın bu yönde
rabbim böyle deniyor seni isyan edecek
misin diye sınıyor..
dua et hayırlısını iste
allah hepimizin yar ve yrdmcısı olsun

Bence bundan önce nolduysa oldu hoppp yeni bir sayfa aç güzelce iş ilanlarına bak kendine uygun bir iş bul bu kadar ii puan alabiliyorsan eminim 5 puan fazlada alabilrsin bence ....
bu konuda eşinde destekçi kesinlikle memurluk yolu gözüküyo :)

gel canıııım gel kaderdaşımmm, seni enn iyi Ben anlarımmm.. Ben de ingilizce öğretmeniyim.. 4. senem olacak hala atanamadım.. 2010 da sınav iptal olmasa atanıyordum ama mahfettiler Bizi.. yazıklar olsun !!! Bizi mesleğimize hasret Bırakanlar utansınn.. Bizi hala sınavlarla cebelleştirenler öğretmenliği Böyle ayaklar altına alanlar utansın.. ama Biz eğitimciyiz, Biz öğretmeniz, Biz emekçiyiz.. Biz ne yapip ne edip öğrencilerimize kavuşacaz canım.. çalişma Bi yerde, otur evinde ders çaliş sadece.. mat çaliş en çok.. gy gk çaliş en çok.. eğitime Bel Bağlama, sınavın yayınlarla alakası olmuyor çünkü.. önümüzde koca 8 ay var.. yaparız canım.. eninde sonunda yapacaz..

ben ankarada yaşıyorum sen nerdesin bilmiyorum ama burda da böyle otobüslerden nefret ediyorumgelmez gelmez sonra da peşpeşe gelirler.
işe gireyim de dediğin siteye para yatırıcam canım,çok sağol yardımların için

canım teşekkür ederim:))demek sen de gireceksin senin matın vardır.bizim zamanımızda üniversiteye girerken mat yaptırmıyorlardı o yüzden hiç alt yapım yok.benim tek problemim mat aslında.onu da halledersem olur sanırım:))ikimize de başarılar

herşeyde bi hayır vardır cnmm
kim bilir belkide senin sınavın bu yönde
rabbim böyle deniyor seni isyan edecek
misin diye sınıyor..
dua et hayırlısını iste
allah hepimizin yar ve yrdmcısı olsun

teşekkür ederim canım güzel temennilerin içinevet herkesin bir imtihanı var dünyada benim de bu sanırım.hep dua ediyorum zaten rabbime hayırlı kapılar açsın diye

canım benim ne kadar pozitif bir mesaj öyleacayip enerji verdin bana:))))))iş ilanlarını takip ediyorum öncelikle bir iş bulmam gerekiyor,sonrasında da sarılıcam kitaplarıma yine:)))))çok şükür koca yönündan şanslıyım ben sağolsun her zaman destektir bana.inşallah bu sene başarıcam
tekrar teşekkür ederim beni yüreklendirdiğin için

aah canım beni en iyi sen anlarsın.evet 2010 sınavı bir çok kişiyi mahvetti((işte bizim yerimize ücretli öğretmenlerle dolduruyorlar boşluğu ve ne yazık ki çoğu veli durumdan bihaber
bilseler çocuklarının derslerine alakasız insanların derse girdiğini acaba seslerini çıkarırlar mı???ah nasıl bir düzendir busoğuttular bizi herşeyden,şahsım adına kendime güvenim kalmadı bu lanet sınav yüzünden
canım benim çalışmak zorundayım 3/5 kuruşta olsa eve katkım olması gerekiyor.bu yüzden de part time çalışırsam kpss'yi de hallederim birlikte diyorum.bir de ben öyle evde durup sürekli ders çalışamam.ötelerim kendimi biliyorum(bir taraftan dışarıda kafam dağılmalı eve gelince de ders çalışmalıyım.bir de daha önce de çalıştığım için çalışma hayatına alışkınım.ve inan bir yıl hiçbir işte çalışmadan bu sınava hazırlanmıştım sadece 1 puan artırdım önceki yıla göre canım.bu iş biraz da motivasyon işi motivasyon ne kadar yüksekse başarı da o kadar yüksek oluyor.
neyse çok konuştum:))irtibatta olalım canım,kader arkadaşım.bu sene bizim yılımız olsun başaralım bu işi hadi

canım özel ders versen.. ilan assan oraya Buraya.. hatta nete de ücretsiz ilan veriyosun. Ben Bir sürü öğrenci Buldum netten.. Bak sen şanslısın yuvanı kurmuşsun aşkına kavuşmuşsun, Benim atamam olmadan düğün müğün yok 3 senedir Birlikteyiz, sağ olsun sınavlarımda saatlerce umutla Bekledi, Benden çok heveslendi.. üşenmedi her gün gelip Bana çat pat Bilgisiyle mat çaliştirdi... ama olmadi.. Benden çok o üzüldü valla.. daha Başlamadım çalişmaya.. kitap aldım Bir sürü gene.. üüüff kpss için harcadiğim paralarla yemin ediyorum çeyizimi dizerdim hee

evet canım ders vermeyi de düşünüyorum ama ders alan sürekli olmuyor biliyosundur.2/3 ay ders alıp çekip gidiyo.benim düzenli bir işe ihtiyacım var atanana kadar.part işe gireyim bir taraftan da özelders vereyim diyorum inşallah bulurum:)))))
atama olmadan neden düğün yok??ben de bunu anlamıyorum zaman vakit geçip gidiyor işte.sevdiceğinin işi varsa ne yapın edin evlenin canım.evlenince daha bir destek oluyorlar.biz de 3 yıl flört ettik,1 buçuk yıl nişanlı kaldık.şimdi de 4 yıl bitti evleneli.darısı başına canım benim.ama ertelemeyin bence

CANIM HAYAT NE GARİP. SENİNLE YASANTILARIMIZIN TAMAMI AYNI TEK FARK BEN 2008 İNG ÖRT MEZUNUYUM. VE BENİM ÇOOOOOOK DAHA BÜYÜK SIKINTIM VAR ESİM ASKERDE BEN 6 AYLIK HAMİLEYİM. YANİ BİZİM EVE PARA KAZANAN HİÇ KİMSE YOK. EVİMDE DE DEĞİLİM ZATEN. KAPI KAPI DOLAŞIYORUM. CANIM YERİNDE OLSAM 1 YIL BEBEK BAKARIM. GERCEKTEN EĞER KENDİ EVİNDE SÖLE 2 3 YA DA 4 YAS UYKU SAATLERİ OLAN Bİ COCUK BULURSA HEM PARA KAZANIRSIN. HEM CALIŞACAK VAKTİN OLUR. DERSANEYE FİLAN DA HİÇ GEREK YOK . ALTYAPIN VAR ZATEN İNAN BUNU BASARABİLİRSİN :9 aLLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

ah canım kıyamam sana.Allah tez zamanda kavuştursun sizi,hayırlı tezkereler inşallah!!!çok güzel bir fikir vermişsin aslındahiç aklıma gelmemişti bu.ben çocukları da çok severim yaparım aslında ya:))))))))bir ara dershanede çalışırken bir de çocuk klübünde çalışıyordum miniklerle haftada 2 saat ingilizce çalışıyorduk:))))))sağol canım benim ban çok güzel bir alternatif sundun ama nerden bulcam ben bunu??
bu arada sen sınava hazırlanacak mısın canım??doğumuna da az kalmış aman strese girme canım bebeğini düşün.belki o kısmetiyle gelerek atanmana vesile olacak(inşallah)

evet canım ders vermeyi de düşünüyorum ama ders alan sürekli olmuyor biliyosundur.2/3 ay ders alıp çekip gidiyo.benim düzenli bir işe ihtiyacım var atanana kadar.part işe gireyim bir taraftan da özelders vereyim diyorum inşallah bulurum:)))))
atama olmadan neden düğün yok??ben de bunu anlamıyorum zaman vakit geçip gidiyor işte.sevdiceğinin işi varsa ne yapın edin evlenin canım.evlenince daha bir destek oluyorlar.biz de 3 yıl flört ettik,1 buçuk yıl nişanlı kaldık.şimdi de 4 yıl bitti evleneli.darısı başına canım benim.ama ertelemeyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…