How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Bayılacaksın bu bota.....iyi günlerde kullan tatlım:16:

Nuarinim kankam tşkr ederim.......güzel insan öpüyorum seni de:38:

Hemen devam ediyorum:1:

Bu elbisem bi şahanedir kızlar..........hiçççç tevazu gösteremiycem:1:

1 yada 2 kere kullandım.......eşim kıskanç olduğu için giydirmedi:1::1:

38 beden .....ama 40 ada rahat olur.....fiziğe yapışıyor Allah ne verdiyse sergileyen bir elbise:1::1::1: ben öyle dar bir 38 değilim 40 da giyerim yerin gelince:34:....hatlardan dolayı:1:

Benim boy uzun olduğu için diz üstün de kalıyor:10:

Size özel fiyata gtsin bu da...........15 tl:30:

Eki Görüntüle 932153 Eki Görüntüle 932152 Eki Görüntüle 932151

canım burdaki siyah çanta satıldımı

ayakkabı kaç numara?

38 numara....ben 37 giydiğim halde bolluğunu çok büyütmeden çok beğendim diye almıştım..kilo verincede dolapta kaldı öylece ...sadece 1 kere giydim bol geldiği için satıyorum.........aracım olduğu için zaten hiç bir yıpranma yoktur toplam ayağımda 2 yada 3 saat kalmıştır......butik ürünüdür:34:

sizden alışveriş yapamadım ama zevkle takip ediyorum sizi :) bol satışlar diliyorum :)

ekleyecekleriniz nelerdir acaba en azından fikir edinelim :) ve fotolarını bekliyoruz :)

Sevgili arkadaşlar......kargo günüm olduğu için son sürat hazırlık yapmaktayım az sonrada çıkıyorum....sizlere geri dönüş yapamadığım için özür dilerim.........kargo işlerim biter bitmez aranızdayım:54::16:

38 numara....ben 37 giydiğim halde bolluğunu çok büyütmeden çok beğendim diye almıştım..kilo verincede dolapta kaldı öylece ...sadece 1 kere giydim bol geldiği için satıyorum.........aracım olduğu için zaten hiç bir yıpranma yoktur toplam ayağımda 2 yada 3 saat kalmıştır......butik ürünüdür:34:

ben 35 giyiorum :( ama çok beğendim.:43:

Canim kargom geldi ama kiyip acamiyorummm dermisim :) isteyim, evde acayim diyorum, heyecanli oluyor boyle.. yalniz paket super, cok az kargo odedim, ellerin dert gormesin

Canim kargom geldi ama kiyip acamiyorummm dermisim :) isteyim, evde acayim diyorum, heyecanli oluyor boyle.. yalniz paket super, cok az kargo odedim, ellerin dert gormesin

Canım iyi günlerde kullan.....o kadar uğraşıyorum ki kargo fazla tutmasın diye......evde paket yapacak malzeme kalmadı....sağdan soldan istiyorum:1:

bende bekliyorum kaç zamandır yoktun canım arkadaşım yeşil çantaya takılı kaldım
acıcık daha ind :)))

Sevgili dostlar......kargolarınız yola çıktı:10:....kargo takip numaralarınız SMS ile gönderildi .......paketleriniz itinayla hazırlandı:32:
Kargo üçretleriniz 7 tl yi geçmedi eee daha ne olsun anacımmmmmm:1::1::1:
Öldüm bittim yoruldummmmm:53::1:

Beni unutmayın ürünleri aldıktan sonra memnuniyetinizi sadece telefonda yapmayın:1::1:.......yine kötü siyasetçilere benzedim dimi:17:
Tamam tamam sustummm:42:
:54::54::54::54::54::54::54::54:

yine bennnn ayrıca yeşil çantaya uygun çok topuklu olmayan bir de ayakkabın varsa onudaaa gösterirmisin:52::52::52::52::52::52:

bende bekliyorum kaç zamandır yoktun canım arkadaşım yeşil çantaya takılı kaldım
acıcık daha ind :)))

Kuzummmm..şekerparemmm al kız senin olsun......zaten delirtti bu çantalar beni.....ne dersen o :34:....ben bu sene KK enlerine aday olmak için her şeyi yaparım.......yıllarımı verdim de şu siteye hiçbişi olamadım ki:14:
Bu sene bit pazarının en iyi biti olmaya hazırım:1::1::1::1:

Kuzummmm..şekerparemmm al kız senin olsun......zaten delirtti bu çantalar beni.....ne dersen o :34:....ben bu sene KK enlerine aday olmak için her şeyi yaparım.......yıllarımı verdim de şu siteye hiçbişi olamadım ki:14:
Bu sene bit pazarının en iyi biti olmaya hazırım:1::1::1::1:

valla güldürdün akşam akşam ya alemsin yılın biti :9::9::9:
alışveriş yapamasam da severek takip ediyorum sizi , en hızlı satış yapan üye en çok satış yapan üye en güvenilir dükkan
hepiciği olursunuz siz bu yıl:34: hayırlı satışlarınız olsun :34:

teşekkür ederim canım benim yeşili bana ayır o zman topukluda olabilir ne yapalım bakayımm özellden en son ne oldu yazabilirmisin

sizden alışveriş yapamadım ama zevkle takip ediyorum sizi :) bol satışlar diliyorum :)

ekleyecekleriniz nelerdir acaba en azından fikir edinelim :) ve fotolarını bekliyoruz :)

Nisanım yağmurum......biliyorum hep görüyorum...beni yanlız bırakmayanlardansın:16:

En kısa zamanda toplu resimler ekliycem:16:

Ama çanta satıla bilcek durumda çatam kalmadı......:34: çok şükür:1:

Back