Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nuarinim kankam tşkr ederim.......güzel insan öpüyorum seni de
Hemen devam ediyorum
Bu elbisem bi şahanedir kızlar..........hiçççç tevazu gösteremiycem
1 yada 2 kere kullandım.......eşim kıskanç olduğu için giydirmedi
38 beden .....ama 40 ada rahat olur.....fiziğe yapışıyor Allah ne verdiyse sergileyen bir elbise ben öyle dar bir 38 değilim 40 da giyerim yerin gelince....hatlardan dolayı
Benim boy uzun olduğu için diz üstün de kalıyor
Size özel fiyata gtsin bu da...........15 tl
Eki Görüntüle 932153 Eki Görüntüle 932152 Eki Görüntüle 932151
canım burdaki siyah çanta satıldımı
Eki Görüntüle 932888 Eki Görüntüle 932904 Eki Görüntüle 932902 Eki Görüntüle 932901 Eki Görüntüle 932900 Eki Görüntüle 932898 Eki Görüntüle 932897 Eki Görüntüle 932892 Eki Görüntüle 932891 Eki Görüntüle 932890 Eki Görüntüle 932889 Eki Görüntüle 932906
Elimde kalanların satışı devam ediyorrr ......çoook uygun fiyatlara gidiyor kaçırmayın
ayakkabı kaç numara?
38 numara....ben 37 giydiğim halde bolluğunu çok büyütmeden çok beğendim diye almıştım..kilo verincede dolapta kaldı öylece ...sadece 1 kere giydim bol geldiği için satıyorum.........aracım olduğu için zaten hiç bir yıpranma yoktur toplam ayağımda 2 yada 3 saat kalmıştır......butik ürünüdür
Canim kargom geldi ama kiyip acamiyorummm dermisim :) isteyim, evde acayim diyorum, heyecanli oluyor boyle.. yalniz paket super, cok az kargo odedim, ellerin dert gormesin
Canım iyi günlerde kullan.....o kadar uğraşıyorum ki kargo fazla tutmasın diye......evde paket yapacak malzeme kalmadı....sağdan soldan istiyorum
aaaa geldinmi sabahtan beri nerdesin kızzzz.
bende bekliyorum kaç zamandır yoktun canım arkadaşım yeşil çantaya takılı kaldım
acıcık daha ind :)))
yine bennnn ayrıca yeşil çantaya uygun çok topuklu olmayan bir de ayakkabın varsa onudaaa gösterirmisin
Kuzummmm..şekerparemmm al kız senin olsun......zaten delirtti bu çantalar beni.....ne dersen o ....ben bu sene KK enlerine aday olmak için her şeyi yaparım.......yıllarımı verdim de şu siteye hiçbişi olamadım ki
Bu sene bit pazarının en iyi biti olmaya hazırım
sizden alışveriş yapamadım ama zevkle takip ediyorum sizi :) bol satışlar diliyorum :)
ekleyecekleriniz nelerdir acaba en azından fikir edinelim :) ve fotolarını bekliyoruz :)