How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Fiyatlarda ciddi anlamda indirim yapıyorum:30:.....bunları elimden çıkarmadan yenileri eklemeyi düşünmüyorum zaten elimde çanta çok az kaldı....çanta devri kapanıyor:1: yetişen aldı yetişemeyene son fırsatlar:46::46:
Kıyafetler.... Ev tekstili ve aksesuarlarla devam edeceğim......elimdeki çantaları bitireyim....dolaplar hızla boşalıyor koşunnnnnnn:32::32::32:

$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg Eki Görüntüle 932900 $image.jpg Eki Görüntüle 932897 $image.jpg $image.jpg $image.jpg Eki Görüntüle 932889 $image.jpg

Elimde kalanların satışı devam ediyorrr :46:......çoook uygun fiyatlara gidiyor kaçırmayın:10::10:

cicekli ayakkabıya hayran kaldım :D
kıyafet bekliyorum cantalar biran once satılır insallah :)
ayakkabıyı alcak olan arkadas simdiden hayırlı olsun
:121:

Bunu giyen....garanti veriyorum yılın şıkı olur:1:

Foısuon marka......tam yazamadım zannımca:1:.....markalı butik ürünü...:10:

Bir kere kokteylde giydim........:31:

Baya pahalı aldım....yün sıcacıkkkkkkk:32:

38 beden....ama 40 ada rahatlıkla olur kesim den dolayı bele oturduğu için verdiğim bedenlere dikkat edin:34:

Sadeceeeeeeee size özellllllll..........25 tl:30:

Canım çok rahat bele oturan bir kesimi var....baya Pahalı almıştım.......isteyene ölçü alırım:34:

Özele cevap yazamadım 5 dakika kuralından dolayı burdan teşekkür edeyim bari :)

Cok guzel ama ben zayifladigimdan dolayı artık 38 de olmuyor sana zahmet olmazsa omuz gogus ve bel ölçülerini yazabilir mısın

Canım gri yünlü özel dokuma kısa kol çeket....omuz 40 cm
Kol altı genişlik.... 47 cm
Bele oturan kısım 37 cm

Boyu.....56 cm çok tarz bişi bayılacaksınız:10:

Cok guzel ama ben zayifladigimdan dolayı artık 38 de olmuyor sana zahmet olmazsa omuz gogus ve bel ölçülerini yazabilir mısın

Canım ölçüleri yazdım gördün mü?
Aslında çeketin etiketinde beden 42 gösteriyor ben 38 bedenim ama bana tam oluyor...göğüslerden dolayı sanırım:1:
Kesimi kumaşı harika dokuması var ....her bedene uyacak gibi geldi bana:44: bol bile kullanılır kemerli olduğu için:34:

canım çok sağol ama beni aşacakk ben diğer ürünlere bakayımmm özel mesaj hakkım yokk

Alan arkadaşım iyi günlerde kullan tatlımmm:16:

Sevgiler eline geçmiş çok beğenmişin ben de mutlu oldum :16::32:

Back