How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Uyuyamadım tekrar geldim:1::1::53:

Şimdi ekliycem botun yanındaki çanta satıldı öncelikle onu belirtiyim:34:

Bu botu soran çoktu ben satmayı düşünmedim bir ara....:10:

37 numara.....sadece bir iş yemeğinde giyildi:32:

Bot model olduğu için 36,5 larda rahatlıkla giyer diye düşünüyorum......hiç bir kusuru yok tertemiz....:10:

Ben 150 tl saydım buna:14:

Size özel fiyatla geliyor"......................70 tl:32:

İsteyen olursa detay resimleri çekilir:35:
Bunu alayım bari dedim :(
bu da satılmış :(
bana ekmek yok anlaşılan
cok tatlisin canim
iyi satışlar

Bunu alayım bari dedim :(
bu da satılmış :(
bana ekmek yok anlaşılan
cok tatlisin canim
iyi satışlar

Tatlı olan asıl sensin...çıkar şu ağzındaki bandı....konuş içinden geldği gibi bir de sen susma benim gibi:1: bazen bende... Profil resmindeki gibi hissediyorum da kendimi söylemeden geçemedim:50:

Elimden gelse her isteyene yollardım ama yapacak bişi yok çoğu satıldı.....gece toparlıycam satılmayanları...kolaylık olsun diye:34:

buraya yazmadan edemedim
sabah beri özelden mesajlaşıyoruz sevgili buyrunbenim le
insanı kırmamak üzmemek ve elinden gelen herşeyi yapmak için öyle tatlı tatlı konuşuyorki çok hoşuma gitti :16:
böyle birinin burada art niyetle birşey yapabileceğine asla inanmam inadıramazsınızzzzzzz :19:

Henüz benden ayrılamayan kara listemdeki ürünler:1:

$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

buraya yazmadan edemedim
sabah beri özelden mesajlaşıyoruz sevgili buyrunbenim le
insanı kırmamak üzmemek ve elinden gelen herşeyi yapmak için öyle tatlı tatlı konuşuyorki çok hoşuma gitti :16:
böyle birinin burada art niyetle birşey yapabileceğine asla inanmam inadıramazsınızzzzzzz :19:

Canım çok tşkr ederim:17::17::17::17:

Canım bunların fiyatı nedir

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 33
Bi de buydu eklemeyi becerememisim

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    118,9 KB · Görüntüleme: 39
Anacığıma hediye gelmiş dar geldiği için giyememiş.....al kızım benim için sat birinin işini görsün dedi:1:

Sıfır hiç giyilmemiş butik ürünü:10:

Ölçtüm omuz genişliği....42 cm..
Göbeği olanlar kaçırmasın tam kapatır....kesimi çok güzel.....5 numara yazıyor....zannımca 44 beden oluyor bu:44:

Çoook uyguna gidecek isteyen olursa...

Koyu kahve renginde:34:

Eki Görüntüle 932208 Eki Görüntüle 932207

SORANLAR İÇİN TAM ÖLÇÜLERİ ŞÖYLE
BOY....103 cm
Koltuk altıdan......57 cm
Göbk bölgesi.........60 cm..
Omuz genişlik.........52cm

Son düzenleme:
3. Siradaki yavruagzi icin bilgi abilir miyim

Caım sayılı kullandım çokkk şık bir treckot....jean üzerine harikalar yaratıyor:34:
Ben 100 civarında almıştım indirimden.....size 30 tl ye gönderirim....38 ama 40 bedende rahat giyer....kesimi çok rahatır..
Kol altından 50 cm....omuz 40 cm...boy ...80 cm....çok tarz.

Son düzenleme:
canım triko kazak gibi bişey var bedeni ne aceba ben 42 -44 bedendeyim tek resmini detaylı koyabilirmisin

İŞTE SİZE ŞAHANE BİR GÜMÜŞ TAKIM....TAm yüz yıllık belki daha da fazla bilmiyorum......altında osmanlıca mı arapça mı yoksa farsça mı olduğunu çözemediğim yazıları var:46:
Yakından gösterdim o yazıları da.........salonunda nişi olanlar şöminesi ya da barbeküsü olanlar bu tam size göre bir aksesuar evinize değer katacağı kesin......:34:
Değerinin çok altına gidecek açılışı 250 tl den yapalım mı:1::1:
Hadi bakalım beğenen özele gelsin.....özele gel özele:1:

Eki Görüntüle 931588 Eki Görüntüle 931589 Eki Görüntüle 931590 Eki Görüntüle 931588 Eki Görüntüle 931589 Eki Görüntüle 931590

Nerde bu gümüş takım diyenler için:1:

Caım sayılı kullandım çokkk şık bir treckot....jean üzerine harikalar yaratıyor:34:
Ben 100 civarında almıştım indirimden.....size 30 tl ye gönderirim....38 ama 40 bedende rahat giyer....kesimi çok rahatır..
Kol altından 50 cm....omuz 40 cm...boy ...80 cm....çok tarz.

Boyu uzun bana dizime gelir

Back