How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Kuzummmm..şekerparemmm al kız senin olsun......zaten delirtti bu çantalar beni.....ne dersen o :34:....ben bu sene KK enlerine aday olmak için her şeyi yaparım.......yıllarımı verdim de şu siteye hiçbişi olamadım ki:14:
Bu sene bit pazarının en iyi biti olmaya hazırım:1::1::1::1:

eevvet güzelim bu senenin bütün enleri senin olsun.. sana adaylığında hep yanında olcemmm inşallah herbir ene aday ol bende desteklecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bugün kargomu aldım. Çok beğendim. Yepyeniler.

Bir şey soracağım. Bana yolladığın küçük çantalar sıfır tamam da, büyük çanta da mı sıfır?
Yani sıfır olabilir. Sıfır gibi. Yok eğer kullandım diyorsan helal olsun diyorum.

Bugün kargomu aldım. Çok beğendim. Yepyeniler.

Bir şey soracağım. Bana yolladığın küçük çantalar sıfır tamam da, büyük çanta da mı sıfır?
Yani sıfır olabilir. Sıfır gibi. Yok eğer kullandım diyorsan helal olsun diyorum.

Zaten en baştada belirtmiştim canım.....cüzdanın her rengini almıştım diye.......kullanmadıklarımı satışa çıkardım.....büyük çanta zaten ablamındı oda 1 kere filan kullanmış....dolabı bekleyenlerden işte......çok şükür hepsi bitti:1::1:
Beğendiğine sevindim iyi günlerde kullan.........elimden çıksın diye çok uyguna verdim hepsini bazılarından para bile almadığım oldu..helali hoş olsun:34:......öyle yıpranmış kendim beğenmeyip kenara attığım hiçbişiyi satışa çıkarmadım asla çıkarmamda....benden alış veriş yapanlar bunu çok iyi biliyorlar....ben en sevdiklerimi satıyorum kimsenin hakkı üstümde kalmasın diye:16:

Hadi kızlar bu çok fena cazibeli elbisem satlık:1::1:

Sadece 1 kere kullandım.......eşim bi daha giydirmedi:1::1: iyi ki giydirmemiş şimdi sata biliyorum size:1:

Çoook komik rakama gidecek........sormayın sakın yanındakiler satıldı:1: öylesine kombin yapmıştım:34:

Her bedene uyumlu bu elbise çok esnek triko........sadece 15 tl:31:

Hadi kızlar bu çok fena cazibeli elbisem satlık:1::1:

Sadece 1 kere kullandım.......eşim bi daha giydirmedi:1::1: iyi ki giydirmemiş şimdi sata biliyorum size:1:

Çoook komik rakama gidecek........sormayın sakın yanındakiler satıldı:1: öylesine kombin yapmıştım:34:

Her bedene uyumlu bu elbise çok esnek triko........sadece 15 tl:31:

Canım 38 bedene uyumlu siyah kazak bluz tarzı bir seyin var mı ayakkabıların cok ama cok sık ama 36 giydiğim icin olmuyor

Canım 38 bedene uyumlu siyah kazak bluz tarzı bir seyin var mı ayakkabıların cok ama cok sık ama 36 giydiğim icin olmuyor

Caım beğendiğine sevindim keşke ayak numaramız uysaydı.......Düşünüyorum satışa çıkabilecek sıfır yada 1 iki kere kullandığım kazak filan varmı diye.......kaldırdıklarımın içinden bulursam mutlaka eklerim.
Burdaki botu alan arkadaşım iyi günlerde kullansın.....plaket törenim vardı o gün için özel almıştım......plaketi alırken bir çok bayan botlarıma bakıyordu:1:

merrabalar ben bu ikisini beğendim ama 40 bedenim acaba olurmu

Eklentiler

• $KrjvDP.jpg
    $KrjvDP.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 61
  • $image.jpg
    $image.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 42
$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Sadece 1 kere bir arkadaşın düğününde giymiştim....butik ürünüdr:10: çooookkk şeker gögüs altından oturuyor:34:

38-40 beden uyumlu.....boyu...82 cm....kol altı geişliği 50 cm kadar:34: bolerosu hediye:34:

Sadece 20 tl:30:

Bunu giyen....garanti veriyorum yılın şıkı olur:1:

Foısuon marka......tam yazamadım zannımca:1:.....markalı butik ürünü...:10:

Bir kere kokteylde giydim........:31:

Baya pahalı aldım....yün sıcacıkkkkkkk:32:

38 beden....ama 40 ada rahatlıkla olur kesim den dolayı bele oturduğu için verdiğim bedenlere dikkat edin:34:

Sadeceeeeeeee size özellllllll..........25 tl:30:

Kesin aldım diyen arkadaşım huuuuuuuuuu:52:

siyah beyazın asilliğine bak çok hoş bi elbise :46::46::46:

Onun altına aldığım ayakkabıyı görsen bide:1:
O ayakkabıyı 5 , 6 kez giydim diye satmaya utanıyorum ama harika bişi:31:

Onun altına aldığım ayakkabıyı görsen bide:1:
O ayakkabıyı 5 , 6 kez giydim diye satmaya utanıyorum ama harika bişi:31:
cane bence koy yanına onuda almak isteyen alır zaten senin satmaya utanıyorum dediğin herşey sıfır çıkıyor:17::17::17::17::17::17:

cane bence koy yanına onuda almak isteyen alır zaten senin satmaya utanıyorum dediğin herşey sıfır çıkıyor:17::17::17::17::17::17:

Çok titiz bir bayanım huyum kurusun......aldığım herşey ilk gün ki kadar yenidir....ayakkabılarımı kutulu saklarım.....elbiseleri toz çekmesin diye iyice kapatırım:1::1:.....ayakkabılarım zaten yıpranmıyor.....arabayla işe gidip gelirken kullandım çoğunu:34:

Kızlar eklediğim ürünleri kaçırmayın yavaş yavaş tükeniyor ürünlerim.......elimdekiler bitince de vedalaşacağız:34:

Siyah beyaz elbisenin altına giydiğim ayakabının toka yerinde minik bir zedenlenme gördüğüm için satmaktan vaz geçtim.....size layık olanları koymaya devam ediyorum:34:

Canım kusura bakma bu kislik bir ceket degil mı peki altına uzun kollu bir sey giyerek giyilebilir mı nasil duruyor o zaman :17:

Tabiki altına gömlek yada badi de giyebilirsin...her şekilde uyum sağlar.....kapalı bir ortamda eylül ekim kasım aralık ocak şubat mart nisan yaz hariç her mevsim.......rahatlıkla giye bilirsin:34:

Back