How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

canım bunlar 40 bedene olursa benim seçtiklerime ekleyebilirmisin adresi adımı özele yolluyorum

Eklentiler

• $image (2).jpg
    $image (2).jpg
    8,9 KB · Görüntüleme: 40
$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

iyi günlerde kullanın....çok uyguna çok kaliteli ürünler aldınız en kıymetlilerimdi:16::16::16:

ay tik gibi oldu gelip gidip konuna bakıyorum bedenlerimiz de ayak numaralarımız da uymuyor ama güzel parçaların var bakmak hoşuma gidiyor :16: iyi satışlar :nazar:

ay tik gibi oldu gelip gidip konuna bakıyorum bedenlerimiz de ayak numaralarımız da uymuyor ama güzel parçaların var bakmak hoşuma gidiyor :16: iyi satışlar :nazar:

Tşr ederim bitanem kısmet bakalım ....sana uyacak başka bişi çıkar elbet...aksesuar gibi filan:34:

BU YEŞİL ÇOKKK KALİTELİ BUTİK ÇANTAM MAVİLİ38 arkadaşım için ayrılmıştr....iyi günlerde kullansın:16::16:

5 ten sonra giremedim bebek yüzünden üzüldüm şimdi çantamın gittiğine neyse nasip değilmişş

5 ten sonra giremedim bebek yüzünden üzüldüm şimdi çantamın gittiğine neyse nasip değilmişş

Ah canımm keşke önceden hatrlatsaydın.....evet kısmet değilmiş....alan mavili38 arkadaşım sabahtan sms attı bana....alıyorum diye:17:

Nasip onaymış iyi günlerde kullansın:31:

alan arkadaşıma hayırlı olsun akşam bu saatlerde ancak girebiliyorum.

$image.jpg

Kızlar bu tunik modeli elbisemin üzerimdeki hali merak edenler için......bir taşla iki kuş olsun.....ayağımada dikkat edin ama ayağıma dostça bakın:1::1:
38 beden......geniş 36 lılarada olur.......15 tl:30:

$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Kalem eteğin beli....38 cm
Önü pileli arkası düz model eteğin beli.....40 cm

BU YEŞİL ÇOKKK KALİTELİ BUTİK ÇANTAM MAVİLİ38 arkadaşım için ayrılmıştr....iyi günlerde kullansın:16::16:

canım teşekkürler bu arada ancak açabildim benim kargom geldi ayy hepsi birbirinden güzel çantalarımın çok severek kullanacağım hele siyah olan nasılda güzel bir an önce senden bir şeyler daha almalıyım ki yeşil çantama kavusayım bedenlerimiz uysaydı kıyafetlerinide düşünürdüm ama çok üzgünüm ki ben tombişim :14::14:iyi geceler

Son düzenleme:
Back