How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

evet canım çocuk için ...yani tek kişilik aslında genç kızlarda rahatlıkla kullanır bence .....öyle basit bir takım değil.....normalde nevresim takımlarında bir adet yastık olur bunda iki adet:52:

çok şekermiş ama :55:
Ilk önce fiatı sana sorıyım eğer fiatta anlaşırsak talibim :9:
Ve başka eklyeceklerin varsa ve beğendiğim olursa üstüne ekleyip almak isterim :34:

çok şekermiş ama :55:
Ilk önce fiatı sana sorıyım eğer fiatta anlaşırsak talibim :9:
Ve başka eklyeceklerin varsa ve beğendiğim olursa üstüne ekleyip almak isterim :34:

Benim fiyatlarımı bilirsiniz siz:1:

Mutlaka yardımcı olurum......en uygunu neyse onu yazarım....bazen aaaaaaa bunu niye bu fiyata satmışıım beeeen:18: dediğim çok oluyor:60::60:

Ürünlerin devamı gelecek sağdan soldan toparlıyorum sizin için:1:...aile geniş bizde habire veriyorlar şunu da sat şunu da sat diye:111::111::111::111::111:

Benim fiyatlarımı bilirsiniz siz:1:

Mutlaka yardımcı olurum......en uygunu neyse onu yazarım....bazen aaaaaaa bunu niye bu fiyata satmışıım beeeen:18: dediğim çok oluyor:60::60:

Ürünlerin devamı gelecek sağdan soldan toparlıyorum sizin için:1:...aile geniş bizde habire veriyorlar şunu da sat şunu da sat diye:111::111::111::111::111:

evet zehir hafiye gibi takipteyim :9::9:
fiatlarını da satışlarınıda görüyorum :nazar:

Nevresim Takımı kızı ma göre arkadaş düşünmezse ben ilhilenebilirim varmı elinde benzer kız çocuğu için ürünler hayatım

Nevresim Takımı kızı ma göre arkadaş düşünmezse ben ilhilenebilirim varmı elinde benzer kız çocuğu için ürünler hayatım

Canısı yok derim çıkar birinden:1: mahçup olurum sana.....kısmet bakalım zaman ne gösterecek....olursa böyle bişi mutlaka haber veririm.....çevre geniş nerden ne geleceğini ben de bilemiyorum artık....tüm ailenin satıcısı oldum :60::60:
Bu topiğimden sonra rahat 20 kişi üye oldu siteye....aaaaa bit pazarımı var aaaaa :52::52:diyen diyene:60::60:

Satışın bol olsun arkadaşım misafirlerim vardııı giremedim pek fazla ama sen de çok ürün koymamışın zaten neyseeee bekliyom kızzzzz yeni cicileriii

Çook sevimli bir saat.....ayakları sallanıyor:1:

Çocuklar bayılacak bu saate kaçırmayın:10: kusursuz sorunsuz:8:

Hediye gelenlerden kullanılmadı:34:

Fiyatta anlaşılır...diyorum ama lütfen maakul olsun teklifler:1:

Çook sevimli bir saat.....ayakları sallanıyor:1:

Çocuklar bayılacak bu saate kaçırmayın:10: kusursuz sorunsuz:8:

Hediye gelenlerden kullanılmadı:34:

Fiyatta anlaşılır...diyorum ama lütfen maakul olsun teklifler:1:

işte buldum fiatta anlaşırsak talibim :9::9:
bak hemen atıldım yine görüyomusun ilk olacam diy uyumadım bile :53:

Söz verdiğim gibi pazar gecesi eklemelerim devam ediyor:1::1:

Hep bu günü beklemiştim dermişim:9::9:

Evet bu müzik kutusu sevgililer günü için :34:....çekmecesine minik bir not iliştirin seni seviyorum diye:1:....sonra melodiler eşliğinde dans edin ....wuuuuuuuu ne romantik ne romantik:1::1:

Yok uymazsa çocuk odasına koyun daha mantıklı olur:60::60: şemsiyesi dönüyor:34:

Günün fırsatı sadece 15 tl:30:

Bu ninjalar çooook sevimli:emir_bebek:

Çocuklar çok seviyor çok eğlenceli:32:

İster mutfağa ister çocuk odasına tercih sizin...:10:

3 lü tırmanan ninja kaplumbağalar:8:

Sert bir malzemesi var taş gibi.....seramik değil:34:

Ama bu şımarık kaplumbağaları neden almadınız ki:44: çok sevimliler ....sizin için astım duvara bakın şunlara yaaa:16:

Süper şık ahşap kum saati:8:

20 cm kadar yüksekliği var:34: ölçmedim:54:

Sadece 15 tl:10:

Canım benim ürünlerim geldi. Yeniden farksız teşekkür ederim. Senden sonunda memnun olduğum bir alışveriş yapabildim.

Canım benim ürünlerim geldi. Yeniden farksız teşekkür ederim. Senden sonunda memnun olduğum bir alışveriş yapabildim.

Çok sevindim canım....iyi günlerde kullan:16:....sizin beğenmeniz her şeyden önemli.....bit pazarından alışveriş yapıp hayal kırıklığı yaşayanlar var...yırtık sökük ürünler alıp buraya küsenler var......ben istiyorum ki benim gösterdiğim öZeni bütün arkadaşlar göstersin....kimseyi bit pazarına küstürmesinler.....inşaallah hep böyle devam ederiz:16:

Buarada mağduriyet sadece müşteriler bazında olmuyormuş onuda öğrendim:1:......

ürünlerimi alan bir arkadaş kargodan teslim almadığı için ürünlerm kayboldu.....ne parası var ortada nede kendileri:1:

Keşke herkez sizin gibi olsa keşke:14:

Canım benim herkez bizim gibi duyarlı olsa keşke, umarım sorunlu ürün satan kişilere rastlamayız bir daha. ben şahsım adına söylüyeyim sorunlu ürünüm var ise koymam satışa karşıdaki kişiyi kendi yerime koyarım ve kendime yapılmasını istemediğimi başkasının yaşamasına sebebiyet vermem.

Canım benim herkez bizim gibi duyarlı olsa keşke, umarım sorunlu ürün satan kişilere rastlamayız bir daha. ben şahsım adına söylüyeyim sorunlu ürünüm var ise koymam satışa karşıdaki kişiyi kendi yerime koyarım ve kendime yapılmasını istemediğimi başkasının yaşamasına sebebiyet vermem.

Çok haklısın tatlım....takip ediyorum çok zevklisin:34:

Tekrar aldıklarını iyi günlerde kullanman dileğiyle:16:....tekrar çok tşkr ederim bitanem:16::29:..ihmal etme beni hep gel:1:

heyyyyy kızlaaar orda mısınız:52:

KARGO BEKLEYEN SULTANLARA SESLENİYORUUUMMM:52:

Bizim şube tadilat nedeniyle 2 gün kapalıymış....bugün kargoları gönderemedim......:50:

Allah kısmet ederse çarşamba en geç perşembe göndereceğiiim:34:

Duyanlar duymayanlara haber versiiinnnn:102::102::68::68::126::126:

Back