- 15 Ağustos 2008
- 2.394
- 843
- 448
olduuuuuuuuuuuu olduuuuuuuuuu kalpli bluz benim olduuuuuuuuuuu kimse sormasııııın
İyi günlerde kullan canikooomm
Dur bi de öpmem lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olduuuuuuuuuuuu olduuuuuuuuuu kalpli bluz benim olduuuuuuuuuuu kimse sormasııııın
İyi günlerde kullan canikooomm
Dur bi de öpmem lazım
tüylü deil mi ablam 10tl okeyse alayım:26:
Ahahaha yinemi yaaaaa kopayala yapistir yapiyosun valla
canım maşallah ne kadar sevdirdin kendini saygınla o güzel üslubunla
valla almasam bile takipteyim cnm
bedenler uyuşssa çok ii olurdu
cnm çanta falan varsa ekle bakalımmm yahuu
Hmmmm yeni urunlermiii gormem laziiimbiliyosun sora piskopata bagliyorum
Halaaaaa satıştaaaa
tatlım fiyatı nedir acaba?
Neyin tatlım..resim görünmemiş......:44:
özür dilerim adidas ayakabı varya onun ablacıgım. bu arada birilerine pirim verip sayfanı kapatmadığın için teşekkürler. bence çok samimi ve içtensin
özür dilerim adidas ayakabı varya onun ablacıgım. bu arada birilerine pirim verip sayfanı kapatmadığın için teşekkürler. bence çok samimi ve içtensin
Tşkr ederim canım benim....anlaşılıyor ki sen de sıkı takipçilerdensin
Adidass çook önce satıldı bitanem....son sayfalara bakın......maşaallah önceki sayfalarda satılmayan ürün kalmadı......boşa zaman kaybı yaşamayın
Son 10 sayfa yeterli olur zannımca...satılmayanları toparlıyorum sık sık şekerparem
Her zaman beklerim
Tüylü evet tatlım......ama kollar deri gibi kumaşlı.....kolları kalın olanlara olmaz......yani bilekleri zayıf olanlar tercih etmeli......ben denedim harika durdu bence tam 38 ya da dar 40 bedenliler için uygun.....üst bedeni geniş ve tombul olanlara olmaz...42 lere hiiiç olmaz
Ben de satmaya mı çalışıyorum satmamaya mı belli değil
Beden de karar verildiği sürece fiyat kolay
Canım benim çok mutlu oluyorum bu yorumlarınıza
Madem bunca zamandır takiptesin sana bişiler satmak şart olmuş elimden kurtulamazsın artıkın
Dur sana bi ara çanta göndereyim
Canım benim çok mutlu oluyorum bu yorumlarınıza
Madem bunca zamandır takiptesin sana bişiler satmak şart olmuş elimden kurtulamazsın artıkın
Dur sana bi ara çanta göndereyim