How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Bana da satmanız lazım bişeyler😊 beğendiğim şeylerin altında anında satıldı yazıyor. Arkadaşlar çok hızlı bravooo😉

Sen yeter ki iste matmazelim:1:

Bu gece yeni ürünler ekliycem benden duymuş olma da:34:

Bu horoz bir harikaaa:10::10:

Demir malzemeden yapılmış....gerçek taşlarla süslenmiş.....evinize farklı bir hava kazandıracağı kesin:34:

Değişiklik yapmaktan hoşlananlar için:16:

Büyük boy horozu kaçırmayın kızlarrrrrr:52: görenler bayılıyoooor:32:

İster antrede...ister şömine kenarında........isterseniz balkonda kullanın....çok amaçlı çok yönlü bir aksesuarrr:52:

Çook uygun fiyata gidecek ilk adres veren kazanacak:30: pazarlık eden her zaman ki gibi zaten kazanacak:1:

Açılışı 45 tl den yapalım mı :17:

Bu ninjalar çooook sevimli:emir_bebek:

Çocuklar çok seviyor çok eğlenceli:32:

İster mutfağa ister çocuk odasına tercih sizin...:10:

3 lü tırmanan ninja kaplumbağalar:8:

Sert bir malzemesi var taş gibi.....seramik değil:34:

ben horozu beğendim ama fiyatı bana göre değil.30 liralık güzel aksesuar arıyorum ben:2:evime de ne yakışırdı yaaa

Canım beim kıyamam ben sana.....bunlar kullanılmamış sıfır ayarında oldukları için al 10 tl ye vereyim diyemiyorum ki:1:
Gerçekten mükemmel her biri:34:
Hadi 30 tl veriyorsun madem 5 sen koy 10 ben düşeyim.....35 e vereyim sana:18:
Kargosu zaten çok tutmaz ...içi boş olduğu içn fazla ağır değil...ömür boyu kullanılacak bişi kırılmaz eskimez:1:

Ne kadar bu Ninjalar ? Benim ev de kaplumbağa bol , yalnız kalmaz seninkiler , iyi bakarım :D

Bende çok severim biliyor musun tatlım......anlaşılan sen de canlısı da var:1:
Çocukken ben de büyütmüştüm çok tatlıydı yaaa:1:

Canım resimlerden de anlaşıldığı gibi gerçekten çok kaliteliler.....asla seramik yada plastik değiller....o nedenle....ki ben satmıyorum başkası adına satıyorum bunları.....en son 30 tl olabilir canısı:34: aldığınızda asla pşman olmayacağınız kadar güzeller:16:

Canım beim kıyamam ben sana.....bunlar kullanılmamış sıfır ayarında oldukları için al 10 tl ye vereyim diyemiyorum ki:1:
Gerçekten mükemmel her biri:34:
Hadi 30 tl veriyorsun madem 5 sen koy 10 ben düşeyim.....35 e vereyim sana:18:
Kargosu zaten çok tutmaz ...içi boş olduğu içn fazla ağır değil...ömür boyu kullanılacak bişi kırılmaz eskimez:1:

tamam canım alırım nasıl oluyor peki satış işlemi

tamam canım alırım nasıl oluyor peki satış işlemi

Çok kolay canım Hemen getiriyorum..az sonra kapındayım:1:

Canısı özelden yazıyorum detayları ....iyi günlerde kullan horozunu....bunun bir de tavuğu var bir boy küçüğü belki ilerde vaz geçersem onuda satarım sana:1:.....ailecek şenlendirirler evinizi:16:

Çok kolay canım Hemen getiriyorum..az sonra kapındayım:1:

Canısı özelden yazıyorum detayları ....iyi günlerde kullan horozunu....bunun bir de tavuğu var bir boy küçüğü belki ilerde vaz geçersem onuda satarım sana:1:.....ailecek şenlendirirler evinizi:16:

tamam canım bekliyorum bakalım evi çiftliğe çevirtecen bana:1::1:

Kaçmaz fiyata kaçmaz kalite de kaçmaz ürünleeeerrrrr:10::10:

Bilirsiniz ki indirimde sınır tanımıyorum:10:......kaçırdım diye üzülmeyin beğendiyseniz mutlaka yardımcı olurum:34:....önemli olan sevdiğiniz severek kullanacağınız ....kullandıkça vazgeçemeyeceğiniz eşyaları almanız:16::16:....yoksa olur olmaz herşeye para veriyoruz değil mi:29::29:
Bunlar yıllar boyu size eşlik edecek tarzda ürünler asla pişman olmayacaksınız:52::52:

Yaz yaklaşıyor bayanlar.....sokaklar sahiller cıvıl cıvıl olacak inşaallah:10:

Bu üçlü bilezikler çok kaliteli çok şık butik ürünüdür:8:

Kaçırmayın beğenen hemen alsın:8:

Sadece 15 tl:34:

Süpppeeer bir çanta......çook kaliteli çok kullanışlı butik ürünü.....:10::12:

Şıklığınıza şıklık katacak:12:

Hiç bir kusuru yok sadece 1 kere kullanıldı...alındığı rakamın çoook altına gidecek:31:

50 tl:30:

Çok kısa süre kullanıldı:10:
Ardiyede bekleyenlerden hiç bir sorunu yok....sadece kenarlarda cizilmeler var :34:

O nedenle sadece 10 tl :16:

bu resimde basettiğim çizilmeler görülüyor:34:

İşte prensesler için harika bir nevresim takımı:emir_bebek::emir_bebek:

Kaçmaz fiyata.....:103::103::103::103:

Kızım olmadığı için kullanamadım:1:

2 adet yastığı.....çarşafı....yorgan kılıfıyla muhteşem bir kumaşıyla sizin için özel geliyor:10:

Markalı bu lisanslı ürünü kaçırmayın mağaza kokusuyla duruyor:122::122:

Makul tekliflere açığız:17:

İşte prensesler için harika bir nevresim takımı:emir_bebek::emir_bebek:

Kaçmaz fiyata.....:103::103::103::103:

Kızım olmadığı için kullanamadım:1:

2 adet yastığı.....çarşafı....yorgan kılıfıyla muhteşem bir kumaşıyla sizin için özel geliyor:10:

Markalı bu lisanslı ürünü kaçırmayın mağaza kokusuyla duruyor:122::122:

Makul tekliflere açığız:17:

Bu sefer tam zamanında tutturdum heralde :9::9:
Çok şeker bişey ya :16:
Evli dahi değilim ama hediye olarak düşünebilirim :15:
Fiat ne düşünüyorsun ve ebatları ne çocuk için mi :28:

Bu sefer tam zamanında tutturdum heralde :9::9:
Çok şeker bişey ya :16:
Evli dahi değilim ama hediye olarak düşünebilirim :15:
Fiat ne düşünüyorsun ve ebatları ne çocuk için mi :28:

Evet canım çocuk için ...yani tek kişilik aslında genç kızlarda rahatlıkla kullanır bence .....öyle basit bir takım değil.....normalde nevresim takımlarında bir adet yastık olur bunda iki adet:52:

Back