- 15 Ağustos 2008
- 2.394
- 843
- 448
Bana da satmanız lazım bişeyler😊 beğendiğim şeylerin altında anında satıldı yazıyor. Arkadaşlar çok hızlı bravooo😉
Sen yeter ki iste matmazelim
Bu gece yeni ürünler ekliycem benden duymuş olma da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da satmanız lazım bişeyler😊 beğendiğim şeylerin altında anında satıldı yazıyor. Arkadaşlar çok hızlı bravooo😉
Sen yeter ki iste matmazelim
Bu gece yeni ürünler ekliycem benden duymuş olma da
ben horozu beğendim ama fiyatı bana göre değil.30 liralık güzel aksesuar arıyorum ben:2:evime de ne yakışırdı yaaa
Ne kadar bu Ninjalar ? Benim ev de kaplumbağa bol , yalnız kalmaz seninkiler , iyi bakarım
Canım beim kıyamam ben sana.....bunlar kullanılmamış sıfır ayarında oldukları için al 10 tl ye vereyim diyemiyorum ki
Gerçekten mükemmel her biri
Hadi 30 tl veriyorsun madem 5 sen koy 10 ben düşeyim.....35 e vereyim sana:18:
Kargosu zaten çok tutmaz ...içi boş olduğu içn fazla ağır değil...ömür boyu kullanılacak bişi kırılmaz eskimez
tamam canım alırım nasıl oluyor peki satış işlemi
Çok kolay canım Hemen getiriyorum..az sonra kapındayım
Canısı özelden yazıyorum detayları ....iyi günlerde kullan horozunu....bunun bir de tavuğu var bir boy küçüğü belki ilerde vaz geçersem onuda satarım sana.....ailecek şenlendirirler evinizi
İşte prensesler için harika bir nevresim takımı
Kaçmaz fiyata.....:103::103::103::103:
Kızım olmadığı için kullanamadım
2 adet yastığı.....çarşafı....yorgan kılıfıyla muhteşem bir kumaşıyla sizin için özel geliyor
Markalı bu lisanslı ürünü kaçırmayın mağaza kokusuyla duruyor:122::122:
Makul tekliflere açığız
saati alıyorum
Bu sefer tam zamanında tutturdum heralde
Çok şeker bişey ya
Evli dahi değilim ama hediye olarak düşünebilirim
Fiat ne düşünüyorsun ve ebatları ne çocuk için mi