- 15 Ağustos 2008
- 2.394
- 841
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyu kaç santim bunun baseni, beli, ağdan bilege kaç santim? Bedeni kaç? Kullanılmış mı yoksa yrni ürün mü
Caım arkadaşım hg bitanem....kapıda karşılayamadım
misafirlerim vardı ancak gelebildim
Yarın kargo günüm inşaallah ben evdeyken gelir...şahsen bu kargoyu karşılamayı çooook istiyorum
Bu arada ben senin yerine senin için kocaman bir MAŞAALLAH diyorum.....bizimkilere gösterdim geçen gün sizin organik ürünleri hayran kaldılar
Allah gücünü artırsın yolunu açık etsin bitanem....sesinden de belli çoook güvenilir birisin...kalbin gibi ömrün de güzel olsun inşaalah![]()
off off şunları tek tek cıkarmasanda toplu alsak canım yaaa,ekstra kargo ücreti çıkıyor neyse ben bır dahaki sefere alıcam alıcam elinde bişey kalmayana kadar
sonra toplu alım yapcam
![]()
Netim gitti canımcım yaa HOŞBULDUMMMMM
İnşallah yarın elinde olur kargon tatlışım ya bende sana kocaman bir Maşallah diyorum Rabbim bizi darda koymasın en önemliside dostlugumuz baki olsun
Teşekkür ederim canım elimden geldigince güzel şeyler yapmak istiyorum ben ya önemli olan memnuniyet,hamd olsunki ufak tefek sıkıntılar çıksada birbirimizi üzecek hiç sorun yaşamadık arkadaşlarımla
Şu güzel duan inan gözlerimidoldurdu,insanın hiç görmeden gönül gözü ile sevdigi Allah rızası için kalben dua ettigi insanlarla karşılaşmak ne güzel,şanslıyım hemde çok
![]()
kalpli bluz ne kadar çok güzelmiş
kalpli bluz ne kadar çok güzelmiş
Harika el işi göznuru örtülerm
Dantelli...kurdela işli...
Kare olan hiç kullanılmadı diğeri runner çok az kullanıldı.....
Kare 90*90......harika bir kumaşı ve işi var tek kelimeyle muhteşeeeemmmm
Runner 1 kere kullanıldığı ve minicik arka astarında görünmeyen bir yerde defosu olduğu için fiyatta anlaşılır
![]()
haydiii kızlaaarrr kaçmaz bu örtüleeerrr![]()