• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

merhaba..
benim kargom hala ulaşmadı :31:
sizden de hiç ses çıkmadı merak ettim

merhaba..

Gerçekten mi aaaa neden önceden söylemedin tatlımmmm:44:
Bende diyorum ki beğenmedi mi yoksa:1:
Hemen kontrol ediyorum gönderim belgen duruyor zaten....Allah Allah ilk defa böyle bişi oldu
Kapıda ödemeliydi değil mi:44:
Yarın kargoya gidince sorarım ben onlara sen hiiiç merak etme:34:

merhaba..

Canım hemen baktım daha dün inmiş ambara sen evde olmadığın için haber bildirim kağıdı bırakılmış.....büyük ihtimal yarın gelir.

Son düzenleme:
Gerçekten mi aaaa neden önceden söylemedin tatlımmmm:44:
Bende diyorum ki beğenmedi mi yoksa:1:
Hemen kontrol ediyorum gönderim belgen duruyor zaten....Allah Allah ilk defa böyle bişi oldu
Kapıda ödemeliydi değil mi:44:
Yarın kargoya gidince sorarım ben onlara sen hiiiç merak etme:34:

mesajı düzeltir misiniz lütfen
neden burda yayınlıyosunuz gönderi belgesini
bu arada biz hep evdeyiz gelip bulamamaları çok zor

Yarın kargolar yola çıkıyooor.......YETİŞEN ALIYOORRR....AZ KALDI BİTTİ BİTİYOOORR:24::24::24::24::124::124::124::124::81::81::81::81::92::92:

mesajı düzeltir misiniz lütfen
neden burda yayınlıyosunuz gönderi belgesini
bu arada biz hep evdeyiz gelip bulamamaları çok zor

Hemen sildim canım kızma lütfen açık adres filan yazmıyor ki sadece il adı yazıyordu:17:...sen de satış yaptığın için yanlış anlıycanı düşünemedim çok özür dilerim:17::17:
İstersen yarın kargoyu bir ara ya da gittiğin zaman soru ver tatlım....alınca haber verirsen sevinirim:31:

KAÇIRMAYINN ELİMDE KALAN SON TAKIM:10::10:

Çok zor bir modeli var sık iğneli bir model...... ARA OYASI TAKIMI:10:
Dantel kenarlı çarşaf hediyeli:16:
Hiiç kullanılmadılar:34:
2 adet yastığı...iki adet yorgan kenarı....muhteşem bir ceyizlik:52: normal yastık ölçüsünde rahatlıkla kullana bilirsiniz:10:
Fiyatı düştü sadece.....150 tl:46:

Ara oyalı harika takım el emeği göz nuru indirime girdii....sezon sonu indirimi:122::122::122:

canım benim yine bu tuniği alıyorumm ama bana olumu acaba ben bayağı bi tonbişim 44-46 giyiyorum sen al dersen alacağım tamammı dantel tak. en son ne oldu acepppp takipteyimmmmmmm

Geldim geldim kızlar:10::10:

40,42 beden uyumlu şahane bir buluz:16: isteyen tunik olarakta kullana bilir...butik ürünüdür:34:
Sadece 1 belki 2 kere iş ortamında kullanılmıştır...kusursuzdur:10::10:

Beyaz ayakkabıyla kombin yaparsanız yazın en şık bayanı siz olursunuz:16::16:

Size özel fiyatı......15 tl:30:

canım bunu demiştim ama resim ilkinde çıkmamış

$image.jpg $image.jpg

Canım olmazsa geri gönder canın sağolsun....sen benden ilk defa bişi almıyorsun ki bu 3 . Olacak Allah kısmet ederse....kafana yatmazsa geri gönderirsin bitanem...amaben olacağını düşünüyorum baya salaş bir modeli var:34:

tamam tatlımm alıyorum bunu ama yarın gönderme haftaya pazartesi gönderirsen sevinirim evde yokum çünkü bu hafta bakarsın yanına bşeyler daha alırım hepsini toptan gönderirsin tamammı tatlım

tamam tatlımm alıyorum bunu ama yarın gönderme haftaya pazartesi gönderirsen sevinirim evde yokum çünkü bu hafta bakarsın yanına bşeyler daha alırım hepsini toptan gönderirsin tamammı tatlım

Tamam canım arkadaşım sen nasıl istersen hemen notumu alıyorum ajandama...yazmazsam unutuyorum da:60:

İyi günlerde giy...ay gibi parla inşaallah:16:.....iyi yolculuklar bitanem özletme kendini:29::29:

haydi bakalımmmm uykuyaa ben uyumaya gidiyorummm artıkınnn yarın görüşürüz güzel arkadaşım

yokk bitanemmmm evde yokummm ama buraya nerde olursam olayımmmm gelirim bakarımmm senin tükkene:52::52::52::52::52::52:

Son düzenleyen: Moderatör:
haydi bakalımmmm uykuyaa ben uyumaya gidiyorummm artıkınnn yarın görüşürüz güzel arkadaşım

İyi uykular tatlı rüyalar zeynoooommm.......yine beni görün rüyanızda inşaallah:1:

Sen uykuya ben kargo paketi hazırlamaya devaaaammmm:10::10:

Canlarım ballarım çok kıymetli takipçilerim:16::16:
YARIN KARGO GÜNÜÜ KARGOLARR IŞIK HIZIYLA KAPINIZA GELECEK:10::10:......ALLAH NASİP EDERSE :16:
Paketler tıra yüklenirken bende genelde başlarında duruyorum çalışanların:1:
Benim paketlere dikkat edin abiler emaneti size bişi olursa Allah sorar diyorum:16:
Arkamdan bişiler söylüyorlar ama tam çözemedim:60::60::60::60::60:zannımca iyi şeyler değil:60::60::60:

kargolarımız yarın cıkıyo salı gunu gelır dımı cnm yarın evde yokumda

SEYRENİMMMM BECERİKLİ HATUNUM BENİMMMM:16::29:

O lezzetli organik siparişlerimi dört gözle bekliyorum.....resimlerine bakarken ağzımız sulandı kız:1::1:
Biber salçam gelsin oğluma hemen çiğ köfte yapıcam Allah nasip ederse....o miss gibi köy yufkalarıylada servis edicem:21:
Oyy oyy oyyyy gelsede yeseydik hemencik:1::1:
Immmmmm harika olacak harikaaa:21:
Sende iyi günlerde kullan zevkli hatunummm:54:

Siparişlerin hazır bebekim,hava bugün yağmurlu:1:ve bekleyen bissürü kargo var çıkarabilirsem hepsini yollıcam canım.
Ve burada o kadar güzel şeyler satıyorsun bense bir çoğunu kaçırıyorum ya,sana diyorumki önce bana telden haber ver sonra sayfaya at:1:
Şaka bir yanada özellikle bakırları kaçırdığıma çok çok çok üsüldüm.Tattlı dillim benim:16:

Back