Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba..
benim kargom hala ulaşmadı
sizden de hiç ses çıkmadı merak ettim
merhaba..
benim kargom hala ulaşmadı
sizden de hiç ses çıkmadı merak ettim
Gerçekten mi aaaa neden önceden söylemedin tatlımmmm:44:
Bende diyorum ki beğenmedi mi yoksa
Hemen kontrol ediyorum gönderim belgen duruyor zaten....Allah Allah ilk defa böyle bişi oldu
Kapıda ödemeliydi değil mi:44:
Yarın kargoya gidince sorarım ben onlara sen hiiiç merak etme
mesajı düzeltir misiniz lütfen
neden burda yayınlıyosunuz gönderi belgesini
bu arada biz hep evdeyiz gelip bulamamaları çok zor
Ara oyalı harika takım el emeği göz nuru indirime girdii....sezon sonu indirimi:122::122::122:KAÇIRMAYINN ELİMDE KALAN SON TAKIM
Çok zor bir modeli var sık iğneli bir model...... ARA OYASI TAKIMI
Dantel kenarlı çarşaf hediyeli
Hiiç kullanılmadılar
2 adet yastığı...iki adet yorgan kenarı....muhteşem bir ceyizlik normal yastık ölçüsünde rahatlıkla kullana bilirsiniz
Fiyatı düştü sadece.....150 tl
tamam tatlımm alıyorum bunu ama yarın gönderme haftaya pazartesi gönderirsen sevinirim evde yokum çünkü bu hafta bakarsın yanına bşeyler daha alırım hepsini toptan gönderirsin tamammı tatlım
haydi bakalımmmm uykuyaa ben uyumaya gidiyorummm artıkınnn yarın görüşürüz güzel arkadaşım
Canlarım ballarım çok kıymetli takipçilerim
YARIN KARGO GÜNÜÜ KARGOLARR IŞIK HIZIYLA KAPINIZA GELECEK......ALLAH NASİP EDERSE
Paketler tıra yüklenirken bende genelde başlarında duruyorum çalışanların
Benim paketlere dikkat edin abiler emaneti size bişi olursa Allah sorar diyorum
Arkamdan bişiler söylüyorlar ama tam çözemedimzannımca iyi şeyler değil
kargolarımız yarın cıkıyo salı gunu gelır dımı cnm yarın evde yokumda
Yok en erken çarşamba alırsın canım inşaallah...zaten sms ile kargo takip numarası yolluycam....ptt sitesinden sorguladığın zaman nerde olduğunu hemen görürsün
Bu linkten bakıyoruz..
http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta_yeniweb.php
Canim gule gule kullan, iyi gunlerde kullan. Tam ben alayim diyecektimki, baktim almisin. Rabbim iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin ins.
SEYRENİMMMM BECERİKLİ HATUNUM BENİMMMM
O lezzetli organik siparişlerimi dört gözle bekliyorum.....resimlerine bakarken ağzımız sulandı kız
Biber salçam gelsin oğluma hemen çiğ köfte yapıcam Allah nasip ederse....o miss gibi köy yufkalarıylada servis edicem
Oyy oyy oyyyy gelsede yeseydik hemencik
Immmmmm harika olacak harikaaa
Sende iyi günlerde kullan zevkli hatunummm