• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Konu sahibi BUYRUNBENİM den gıyabi selam getirdim kızlar,kendisi ile mesajlaştık netinde problem varmış merak etmeyesiniz diye bilgilendireyim dedim

Ve ve ve veeeeeee
İgne oyası ipek örtü,aynı zamanda igne oyası el işi dantelli çarşaf takımı ve siyah etegi alan ben tek kelime ile BA-YIL-DIMMMMMMMMM:32::32::32::32:
Tertemiz mis gibi kokularla ve jilet gibi ütülenmiş şekilde geçti elime,özeni içindeki notları kimseden görmedigim(dostum akrabam dedigim insanlar için diyorum)insanlıgı burada tanıdıgım dostum bacım diyebilecegim arkadaşlarımdan gördüm biride sevgili konu sahibi Buyrunbenim,canım senden alışveriş yapmaktan çok keyif aldıgım şey tatlı dilin,anlayışın güvenin:16:
Senden aldıgım herşeyi özenle kullanacagım gibi takımı kızım veya oglum artık hangine nasip olursa çeyizlik diye kaldırıyorum,MUHTEŞEM ya eşim bile çok begendi ''hımmmmm çok güzelmiş canım,iyi seçim'' dedi:52::52::52:
Daha ne olsun,bende senin kargonu nasipse yarın yollayacagım bugün içli köfte köy tavugu mantı tatlı derken senin kargoyu 2, plana attım çünkü onların aciliyeti vardı kuzum hakkını helal et
Ve yolladıgın o küçük notlar aynamın üzerinde güne güzel başlamamı saglıyor mersi

Konu sahibi BUYRUNBENİM den gıyabi selam getirdim kızlar,kendisi ile mesajlaştık netinde problem varmış merak etmeyesiniz diye bilgilendireyim dedim

Ve ve ve veeeeeee
İgne oyası ipek örtü,aynı zamanda igne oyası el işi dantelli çarşaf takımı ve siyah etegi alan ben tek kelime ile BA-YIL-DIMMMMMMMMM:32::32::32::32:
Tertemiz mis gibi kokularla ve jilet gibi ütülenmiş şekilde geçti elime,özeni içindeki notları kimseden görmedigim(dostum akrabam dedigim insanlar için diyorum)insanlıgı burada tanıdıgım dostum bacım diyebilecegim arkadaşlarımdan gördüm biride sevgili konu sahibi Buyrunbenim,canım senden alışveriş yapmaktan çok keyif aldıgım şey tatlı dilin,anlayışın güvenin:16:
Senden aldıgım herşeyi özenle kullanacagım gibi takımı kızım veya oglum artık hangine nasip olursa çeyizlik diye kaldırıyorum,MUHTEŞEM ya eşim bile çok begendi ''hımmmmm çok güzelmiş canım,iyi seçim'' dedi:52::52::52:
Daha ne olsun,bende senin kargonu nasipse yarın yollayacagım bugün içli köfte köy tavugu mantı tatlı derken senin kargoyu 2, plana attım çünkü onların aciliyeti vardı kuzum hakkını helal et
Ve yolladıgın o küçük notlar aynamın üzerinde güne güzel başlamamı saglıyor mersi

çok şekerdir o çokkkkk

oyy benim vefalı arkadaşlarım:16::16:

pc de sorun vardı ...o bana mı yazdı ben ona mı valla anlamadım:1:

delirtti resmen beni:50:

şimdi eşimin pc sindeyim ona el koydum:1:

hızlıca devam edelim mi canlarım ballarım:10::10::10: kaymaklı şöbiyetlerim:10::10:

BU KABAN HARİKA BİŞİ....RENGİ TREND... MODELİ TREND:34:
ADİLIŞIK MARKALI...L BEDEN....ZANNIMCA 40 BEDENE HARİKA OLUR:34: BELE OTURUYOR RESİMDE PEK BELLİ OLMADI AMA:1:
SAYILI KULLANILDI SIFIR GİBİ:10:
YEDEK DÜĞMESİ BİLE ÜZERİNDE:30:
İŞ GÖRSÜN DOLAP BEKLEMESİN DİYE SADECE 25 TL SON FİYATTIR:52::52:

url=http://hizliresim.com/KPkXRQ]
KPkXRQ.jpg
[/url]

Collezione marka....L beden M da rahat olur....erkek gömleği...sadece 1 kere kullanıldı.....çok şık bir gömlek kumaşda harika:34:

Sadece 10 tl:16:

haydi kızlar bu harika gömleği sevgililer günü için hediye edin...sıfır ayarında muhteşem şık bir gömlek:52::52::52:

canııımmm.. paketimi aldım... sadece şöyle bir açtım ve güzelim kokusundan hala başım dönüyor :16: içindekilere akşam bakicim... çok teşekkür ederim.. yine yazıcam :32:

canııımmm.. paketimi aldım... sadece şöyle bir açtım ve güzelim kokusundan hala başım dönüyor :16: içindekilere akşam bakicim... çok teşekkür ederim.. yine yazıcam :32:

:1::1:...

canım benim ucundan baksaydın bari ben de merak ediyorum beğenecek misin diye:1:

bak senin bedene de çok uyar koyduğum kaban....kaçırma derim canımm:52::52:

Ve ve ve veeeeeee

Beğendiğine çooooook sevindim bitanem:16: resimleri koca koca ekliyorum her detay görünsün diye...ama resimlerden daha güzel oldukları kesindi dimi:34:
ben de sabırsızlıkla bekliyorum kargomu o lezzetli organiklerim bir gelsin neler neler yapıcam çocuklarıma Allahım nasip ederse:16:
bütün arkadaşlarıma da tavsiye edicem hele bir gelsin inşaallah:32::32::32:

Canim zayifliyorum ya ben bol gelir o bana :))

ohh ne güzel yaa....ben de baya verdim bu aralar...kaç kiloya düştün merak ettim:1:

ben şuan da 60-62 gidip geliyorum halaa stabil değilim:1::1:

Sevgililer gününe özel ürünler:1::1:
Bu gecelik çok önce mağazadan pahalı alınmıştır....sıfır ayarında.....resim çekerken fark ettim iki minik taşı düşmüş ama hiç belli olmuyor.....askılarında da kısaltma yaptırmışım aşırı uzundu:)....bordo rengi pamuklu harika sateniyle eşsiz bir gecelik...kırışmayan harika bir kumaşı var....kullanamadıklarımdan:31:
hiçbir kusuru yok harika bir rengi ve modeli var hem oğlum büyüdüğü için bu tarz şeyleri giymek hayal oldu:1:....kaldı öylece dolapta...
belirttiğim nedenlerden dolayı 15 tl ye vereceğim:10::10::10:...
.....40-42 beden uyumlu aslında 38 bile rahatlıkla giyer.

oyy benim vefalı arkadaşlarım:16::16:

pc de sorun vardı ...o bana mı yazdı ben ona mı valla anlamadım:1:

delirtti resmen beni:50:

şimdi eşimin pc sindeyim ona el koydum:1:

hızlıca devam edelim mi canlarım ballarım:10::10::10: kaymaklı şöbiyetlerim:10::10:

BU KABAN HARİKA BİŞİ....RENGİ TREND... MODELİ TREND:34:
ADİLIŞIK MARKALI...L BEDEN....ZANNIMCA 40 BEDENE HARİKA OLUR:34: BELE OTURUYOR RESİMDE PEK BELLİ OLMADI AMA:1:
SAYILI KULLANILDI SIFIR GİBİ:10:
YEDEK DÜĞMESİ BİLE ÜZERİNDE:30:
İŞ GÖRSÜN DOLAP BEKLEMESİN DİYE SADECE 25 TL SON FİYATTIR:52::52:

url=http://hizliresim.com/KPkXRQ]
KPkXRQ.jpg
[/url]

Bu kabanı ben aldım.

ben daha 65 im yahuu :18:

65 dediğin ne ki tatlım....2 gece aç uyusan şişlikler gider otomatikman 2 kilo vermiş olursun:1::1:
bağırsakları rahatlacak formüller bul....sindirim rahatlarsa kilo kolay gidiyor:34::34:

Slm ablalarin ablasi.Su gomlek xl kaban 38 olsaydi alip gittiydim (geri gelirdim tabi:)) canim ablam soyle 38 beden kabanin soyle uzun, cokda uzun olmasina gerek yok:) varmi kiyilarda koselerde,otelerde berilerde, asaglarda yukarlarda...kaban lazimda tutturdum buyrun benim ablacimdan alcam diye, yoksa kaban maban almam valla:))

Slm ablalarin ablasi.Su gomlek xl kaban 38 olsaydi alip gittiydim (geri gelirdim tabi:)) canim ablam soyle 38 beden kabanin soyle uzun, cokda uzun olmasina gerek yok:) varmi kiyilarda koselerde,otelerde berilerde, asaglarda yukarlarda...kaban lazimda tutturdum buyrun benim ablacimdan alcam diye, yoksa kaban maban almam valla:))

yok bitanem yaaa.....38 beden kabanla montum var var da onları vermem ben kullanıyorum :60:....bu kabanıda satmaya pek kıyamadım ama...baktım dolap bekliyor satayım alan arkadaşın işine yarasın dedim...
gerçi satıldı bile.....
DERİNİİM İYİ GÜNLERDE SIRTIN SICAK KALBİN AŞK DOLU GİY İNŞAALLAH:16::16::16::16:

Teşekkür ederim tatlım inanki senin topiğine bakmadığım gün yok. Bunu buldum valla çok mutlu oldum senden sonunda alışveriş yapabileceğim.

hoşgeldin pıtırcık

hoş buldum bidenemmm:16:
canım arkadaşım çok merak etmişsiniz beni:16: çok mutlu ettiniz beni... böyle vefalı arkadaşlar bulmak çooook zor artık...ben çoooook şanslıyım ya:14:
iyi ki tanıdım sizi:16::16::16:
Allah her daim güldürsün yüzünüzü....gerçekten çok şanslıyım ben :29::29::29::29::29::29::29:

Back