• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

pazarlık eden kazanıyor...özelde özel fiyatlar:10::10:

Huuu huuuuuu bu pantolonu neden bıraktınız bana:53:
Oysa ki çoook şıkkk çoookkk kaliteli:19:

38,40 beden uyumlu çepli mepli..pileli mileli...hafif kılçıllı mılçıllı....grili siyahlı alın artık şu pantolonu:57:

5 tl :111::111:

5 tl beş tele:52:

ben alsam mı ki bunu :26:

Canım bu pantolona sonuna kadar kefilim harika bir modeli var alan çoook beğenecek.....boyun kaçtı tatlım senin istersen özele yaz kardelenimmmmm:34:

canım ya.. gözkapaklarımı zor açık tutuyorum şu an.. 5 dk engeline takıldım.. beli çok düşük değilse aldım gittii.. .. haa bir de paçası nasıl? :14:

canım ya.. gözkapaklarımı zor açık tutuyorum şu an.. 5 dk engeline takıldım.. beli çok düşük değilse aldım gittii.. .. haa bir de paçası nasıl? :14:

Yokcanım yüksek belli....bilekte bitiyor boyu....paçalarıda düz iniyor.......pudra pantolonun paçası gii:34:bu resim var ama tam görünmüyor ışk yetersiz kalmış:31:

Huuu huuuuuu bu pantolonu neden bıraktınız bana:53:
Oysa ki çoook şıkkk çoookkk kaliteli:19:

38,40 beden uyumlu çepli mepli..pileli mileli...hafif kılçıllı mılçıllı....grili siyahlı alın artık şu pantolonu:57:

5 tl :111::111:

5 tl beş tele:52:

offf canm yaa keşke 42 olsaymş bayadr sessiz sessiz seni takip ediyorm acaba bana görede bişeyler olurmu die daha bişey alamadm ama takipteyim ;)

offf canm yaa keşke 42 olsaymş bayadr sessiz sessiz seni takip ediyorm acaba bana görede bişeyler olurmu die daha bişey alamadm ama takipteyim ;)

Sensiz sessiz olmazzz ...artık bizimlesin:16:....aramıza hoşgeldin canım:16:
42 beden uyumlu pileli bir eteğim var kaliteli baya şık.....çizmeyle istersen klasik ayakkabılarla bile çok hoş olur....

Resimde göründüğünden daha şık hafif spor oluyor:34: istersen bunu da 10 tl ye veririm:34:

42 beden uyumlu pileli bir eteğim var kaliteli baya şık.....çizmeyle istersen klasik ayakkabılarla bile çok hoş olur....

Resimde göründüğünden daha şık hafif spor oluyor:34: istersen bunu da 10 tl ye veririm:34:

teşekkür ederm cnm hoşbuldm ben pantolonu beğenmiştm

teşekkür ederm cnm hoşbuldm ben pantolonu beğenmiştm

İnşaallah beğeneceğin ürünler eklerim canım.....almasan bile her zaman beklerim maksat muhabbet olsun gönüller şen olsun:16:

Şimdi tükkeni kapatayım artık geç oldu yarın Allah nasip ederse devam ederiz:16:

Herkeze Allah rahatlık versin rüyanızda beni görün inşaalah:1::1:

İnşaallah beğeneceğin ürünler eklerim canım.....almasan bile her zaman beklerim maksat muhabbet olsun gönüller şen olsun:16:

Şimdi tükkeni kapatayım artık geç oldu yarın Allah nasip ederse devam ederiz:16:

:))) sanada iyi geceler canm

vallahi hayran kaldım ürünlerine ve senin insanlığına 1 sattir senin sayfandayım uykum geldi:ssz:canım birtene siyah çanta gördüm taşlı gülü var ilk sayfalarda satıldı dıye yazmamışsın onu sattınmı canım.

vallahi hayran kaldım ürünlerine ve senin insanlığına 1 sattir senin sayfandayım uykum geldi:ssz:canım birtene siyah çanta gördüm taşlı gülü var ilk sayfalarda satıldı dıye yazmamışsın onu sattınmı canım.

Canım çok tşkr ederim:17:...rabbim sizin gibi güzel gören güzel düşünen ve bu güzelliklerini paylaşa bilecek kadar erdem sahibi insanlarla beni karşılaştırdı ŞÜKÜRLER OLSUN:16:....neye hayranlık duyuyorsanız inanın bu kemdi mükemmeliğinizdendir:16::16:
ALLAH razı olsun:29:

Gelelim çantaya....tatlım ben o çantayı satıştan çektim..sonradan fark ettim ki derisinde kavlamalar var hediye dahi göndermeyi kendime yakıştıramadım.....kendim kullanamayacağım bir ürünü asla satamam kimseyede veremem:17::17:....başka çantalarda buluşuruz inşaalahhh:34: şu dantelli takımlarımı beğenmedin mi rabiam:1::1: alın hadiiiiii:52::1:

Slm canm senin msjlarini okumak cok buyuk bir zevk valla insanlarla diyolagin hitabin takdire sayan senin gibi bir dostum olmasini isterdim.hicbir menfaatin yok cok naturelsin arkadasm.Bir sayfa acacigim arkadasm ilk once gelenler olursa muhabbet sonra Allah nasip kismet ederse birgunfe dukkan acacagim.sende sayfa tesrif edersen o guzel yureginden dokulen incilerinle sayfami sereflendirirsen cokvama cok mutlu olurum

Birde yazmayi becerebilsem minigim first vermiyoki birde cepden yazmaya calisnca boyle catpat oluyo iste

:52::52:Etegi aldım gitiiiiiiiii:32::32:

Menekşeeee nerdesin menekşee....gurbet kuşum al şu takımı bak bir sürü hediye yolliciğim yanında....sen anlarsın iyi dantelden.....o aldığın masa örtüsünün modelinin ikinci eşi yok okkadar yani:34:........onun kadar beğeneceksin bu takımı da kaçırmaaaaaaa gurbet kuşummmm kaçırmaaaaa:52::52:

:52::52:Atı alan Üsküdarı geçtiiii,bu takımda benimmmmmmmmmmmmmm Hedayelerimi unutma şekerim,sendne bir alışverş yapan birde yapmayan geç kaldım diye pişmannnnn
Anlayışın samimiyetin dürüstlügün için çok teşekkürler canım,iyiki tanıdım seni:32::32::32:

Son düzenleme:
Slm canm senin msjlarini okumak cok buyuk bir zevk valla insanlarla diyolagin hitabin takdire sayan senin gibi bir dostum olmasini isterdim.hicbir menfaatin yok cok naturelsin arkadasm.Bir sayfa acacigim arkadasm ilk once gelenler olursa muhabbet sonra Allah nasip kismet ederse birgunfe dukkan acacagim.sende sayfa tesrif edersen o guzel yureginden dokulen incilerinle sayfami sereflendirirsen cokvama cok mutlu olurum

Oyy oyyyy oyyyy. canımsınn....nasıl onurlandırdın beni anlatamam:17:.....ben kimim ki bitanem....sizin yüreğiniz takdire şayan sen sayfanı aç bitanem elimden gelen herşeyi yaparım...ablanız olarak bütün bilgilerimi paylaşırım....özellikle büyük resim ekleme formüllerim çok işe yarıyor:1::1: kendim keşfettim:32:
Artık büyük resim ekleme kabusu bitti:60::60:
Allah hayırlı bol kazanç versin:29::29::54::54:

:52::52:Atı alan Üsküdarı geçtiiii,bu takımda benimmmmmmmmmmmmmm Hedayelerimi unutma şekerim,sendne bir alışverş yapan birde yapmayan geç kaldım diye pişmannnnn
Anlayışın samimiyetin dürüstlügün için çok teşekkürler canım,iyiki tanıdım seni:32::32::32:

Canim gule gule kullan, iyi gunlerde kullan. Tam ben alayim diyecektimki, baktim almisin. Rabbim iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin ins.:16:

Back