• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

:52::52:Atı alan Üsküdarı geçtiiii,bu takımda benimmmmmmmmmmmmmm Hedayelerimi unutma şekerim,sendne bir alışverş yapan birde yapmayan geç kaldım diye pişmannnnn
Anlayışın samimiyetin dürüstlügün için çok teşekkürler canım,iyiki tanıdım seni:32::32::32:

SEYRENİMMMM BECERİKLİ HATUNUM BENİMMMM:16::29:

O lezzetli organik siparişlerimi dört gözle bekliyorum.....resimlerine bakarken ağzımız sulandı kız:1::1:
Biber salçam gelsin oğluma hemen çiğ köfte yapıcam Allah nasip ederse....o miss gibi köy yufkalarıylada servis edicem:21:
Oyy oyy oyyyy gelsede yeseydik hemencik:1::1:
Immmmmm harika olacak harikaaa:21:
Sende iyi günlerde kullan zevkli hatunummm:54:

canım arkadaşım elinde neler kaldı sen bir araya topla sonra tabikide yeni ürünler ekle beklemedeyiiiiiiiiiiiizzz:52::52::49:

Oyy oyyyy oyyyy. canımsınn....nasıl onurlandırdın beni anlatamam:17:.....ben kimim ki bitanem....sizin yüreğiniz takdire şayan sen sayfanı aç bitanem elimden gelen herşeyi yaparım...ablanız olarak bütün bilgilerimi paylaşırım....özellikle büyük resim ekleme formüllerim çok işe yarıyor:1::1: kendim keşfettim:32:
Artık büyük resim ekleme kabusu bitti:60::60:
Allah hayırlı bol kazanç versin:29::29::54::54:

Allah razi olsun iyi yurekli canim ablam benim:)

Geldim geldim kızlar:10::10:

40,42 beden uyumlu şahane bir buluz:16: isteyen tunik olarakta kullana bilir...butik ürünüdür:34:
Sadece 1 belki 2 kere iş ortamında kullanılmıştır...kusursuzdur:10::10:

Beyaz ayakkabıyla kombin yaparsanız yazın en şık bayanı siz olursunuz:16::16:

Size özel fiyatı......15 tl:30:

Şahane bir MAYOO....:10:

Bilenler bilir TEN markalı:16:

Sadece 1 kere kullanıldı toplasan 2 yada 3 saat:34:

42 beden:16:

100 üstünde bir rakama alındı size özel 20 tl:52:

Yine butik ürünü yine çok şık:10:

Ofis ortamında bir ya da iki kere kullanıldı....38,40 beden uyumlu:16:

Özellikle kalem etek üzerinde muhteşem oluyor:34:

Sadece......15 tl:30:

Jean üzerine çok yakışır...ikili görüntü veren çok şık bir bluz yumaşacık pamuklu:32:
Bazada bekleyenlerden di:34:
Waikiki den alınmıştır.....önünde iğne başı kadar bir delik gördüğüm için .....5 tl:32:

38 beden uyumludur:16:

Özel terzi dikimi....kaliteli kendinden desenli kırışmayan pamuklu saten lacivert PİJEMA TAKIMI:10: çok uzun oldu:60::60:

Kollarda ve apaçalardan yırtmaçlı:16:

Kullanmaya sıra gelmeyenlerden:1:

38,40 beden uyumlu:34:

Kumaş parasına satıyorum.......15 tl:32:

Özel terzi dikimi....kaliteli kendinden desenli kırışmayan pamuklu saten lacivert PİJEMA TAKIMI:10: çok uzun oldu:60::60:

Kollarda ve apaçalardan yırtmaçlı:16:

Kullanmaya sıra gelmeyenlerden:1:

38,40 beden uyumlu:34:

Kumaş parasına satıyorum.......15 tl:32:

bu çok güzelmiş keşke bedeni olsaydı :(

40,42 beden uyumlu....wakikiden alınma penye elbise..çok sevimli çoook:10:

Resim çekerken fark ettim minicik bir yerde dikişi atmış..zannımca siz orayı halledersiniz:34:
O nedenle sadece.......10 tl:52:

Parmak uçu kadar bişi sökülmüş tertemiz mis gibi:34:

İnsana dans ettiren bir etek:1:....dönünce epey açılıyor:1:
Marks&spencer markalı....kullanıldı....40,42 beden uyumlu....belden dolanmalı kuşaklı:8:

Tiril tiril kumaşı var yumuşacık tam yazlık:16:
Görünmeyen bir yerinden iğne başı kadar nokta nokta leke fark ettim lekede değilde çamaşır suyu sıçramış gibi..ama çook zor görünüyor:1:
O nedenle sadece 5 tl:10::10:

Plaj çantası yeşil....sayılı kullanıldı...fermuaarın en uç tutma yerinde azcık ip atması var resimde de görülüyor başka hiç bir sorunu yok:10:
Size özel....5 tl

KAÇIRMAYINN ELİMDE KALAN SON TAKIM:10::10:

Çok zor bir modeli var sık iğneli bir model...... ARA OYASI TAKIMI:10:
Dantel kenarlı çarşaf hediyeli:16:
Hiiç kullanılmadılar:34:
2 adet yastığı...iki adet yorgan kenarı....muhteşem bir ceyizlik:52: normal yastık ölçüsünde rahatlıkla kullana bilirsiniz:10:
Fiyatı düştü sadece.....150 tl:46:

Canlarım ballarım çok kıymetli takipçilerim:16::16:
YARIN KARGO GÜNÜÜ KARGOLARR IŞIK HIZIYLA KAPINIZA GELECEK:10::10:......ALLAH NASİP EDERSE :16:
Paketler tıra yüklenirken bende genelde başlarında duruyorum çalışanların:1:
Benim paketlere dikkat edin abiler emaneti size bişi olursa Allah sorar diyorum:16:
Arkamdan bişiler söylüyorlar ama tam çözemedim:60::60::60::60::60:zannımca iyi şeyler değil:60::60::60:

Senin gibisini gormemislerdir canm.suna bak kargosuna ne kadar sadik bir hatun helal olsun demislerdir:)

$eXLbG3.jpg $wbJ9ob.jpg $wbJVYn.jpg $xA5DNB.jpg

Son düzenleme:
Back