• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Siparişlerin hazır bebekim,hava bugün yağmurlu:1:ve bekleyen bissürü kargo var çıkarabilirsem hepsini yollıcam canım.
Ve burada o kadar güzel şeyler satıyorsun bense bir çoğunu kaçırıyorum ya,sana diyorumki önce bana telden haber ver sonra sayfaya at:1:
Şaka bir yanada özellikle bakırları kaçırdığıma çok çok çok üsüldüm.Tattlı dillim benim:16:

Aynen canım yaa burda da baya baya yağıyor..bende hazırladım kargonu....Allah izin verirse yarın yollarım bitanem:29:
Şu saat oldu halaa kargo hazırlıyorum :16::16:maşallah diyelim birbirimize koşturuyoruz gece gece:1::1: Allah her daim bol kargo yollamak nasip etsin dimi bacım:16::16:
Güç kuvvet versinde her bişiye yetişek:1:

Aynen canım yaa burda da baya baya yağıyor..bende hazırladım kargonu....Allah izin verirse yarın yollarım bitanem:29:
Şu saat oldu halaa kargo hazırlıyorum :16::16:maşallah diyelim birbirimize koşturuyoruz gece gece:1::1: Allah her daim bol kargo yollamak nasip etsin dimi bacım:16::16:
Güç kuvvet versinde her bişiye yetişek:1:

Yağmur işi zorlaştırıyor ama yağsın mübarek bu sene kışı görmedik daha.Bende nasipse yarın yollarım canım.Şu an bende sipariş alıyorum özelden o yüzden 5 dk olayına takıldım.Sen ödemeyi kapıda yapma ben sana IBAN dan havale ederim olarmı.Muckss:16:
Ben bugün hazırladım 9 tane yine var bir kaç tane de içli köfte mantı siparişim yoğun bu aralar.Allah hepimize satı pazarı versin.Kazenede teşekkürler ki bize böyle bir imkan sundu sağolsun.
Helalinden kazanmayı nasip etsin Rabbim bol bolda kargo çıksın bacım haklısın:32:

Yağmur işi zorlaştırıyor ama yağsın mübarek bu sene kışı görmedik daha.Bende nasipse yarın yollarım canım.Şu an bende sipariş alıyorum özelden o yüzden 5 dk olayına takıldım.Sen ödemeyi kapıda yapma ben sana IBAN dan havale ederim olarmı.Muckss:16:
Ben bugün hazırladım 9 tane yine var bir kaç tane de içli köfte mantı siparişim yoğun bu aralar.Allah hepimize satı pazarı versin.Kazenede teşekkürler ki bize böyle bir imkan sundu sağolsun.
Helalinden kazanmayı nasip etsin Rabbim bol bolda kargo çıksın bacım haklısın:32:

Bak şimdi gece gece içli köfte denir mi:1: çok içlendim:1:

Evet haklısn Allah Kazen gibileh başımızdan eksik etmesin...çok faydalı işler yapıyor...yolu her daim açık olsun inşaalah:16:

Bu arada özeline bak bacım önemli:1:

Satılanlar bunlar canlarım....diğerleri duruyor:34:

Canlarımmm biliyorum hepimiz zamanla yarışıyoruz:10:
Nereye yetişeceğimizi şaşırıyoruz dimi:31::10:

O nedenle boş yere ilk sayfalarda zaman geçirmeyin....son 10 sayfa hariç.... ilk sayfalardaki bütün ürünlerim satıldı:nazar:MAŞALLAH SİZE:1:

Son sayfalarda tarama yapın lütfen.......satılanlara mutlaka satıldı yazıyorum...karışıklık olmasın diye buna azami düzeyde özen gösteriyorum:16:

Herşey sizin için...sizi seviyorum iyi ki varsınız şekerparelerim:54::54::54:

Son düzenleme:
şekerim pek bi ürün kalmamış çoğu bitmiş ben derimki yeni ürün ekle :) yok yani maksat satış yap hiç takpçin değilim hiç ürün felan da beklemiyorum da zaten:37::1:yani bence hemen eklemelisin:54:seni seviyorum papatyaaaaaammmm

şekerim pek bi ürün kalmamış çoğu bitmiş ben derimki yeni ürün ekle :) yok yani maksat satış yap hiç takpçin değilim hiç ürün felan da beklemiyorum da zaten:37::1:yani bence hemen eklemelisin:54:seni seviyorum papatyaaaaaammmm

Kuzucuğuuumm son eklediklerimi görmemiş ola bilirsin takipçim değilsin ya hani:60:
Balım onları bi satayım...sonra çok karışıyor....ayırtan arkadaşlar geri dönmeyince ürün talep görmüyor bir daha:31:
Mecburen yeni eklediklerim için bir süre beklemem gerekiyor:34:
Bugün zaten kargo günüm baya yoğunum ....zannımca ürün ekleyemeye bilirim...benim tek bir resim her ürün başına yarım saatten fazla sürüyor....ütülemeden asla resim çekmiyorum:32: en iyisi en güzeli olsun istiyorum:17:
Biliyorum çok abartıyorum ama:1:...huyum kurusun ben böyleyim çoooook önemsiyorum sizi ve KK yı:16::16::16:

Şöyle milli duygularımızı şahlandıralım mı:72::72::72::72::72::72:

Hiç kullanılmayan türkiye forması.....L bedendir....10 tl:30::10:
Arkasında ismail yazıyor:34:

Alan arkadaşım iyi günlerde kullansın ...mutlu mutlu giysin aldıklarını:16::16:

Alan arkadaşım iyi günlerde mutlu mesut kullansın......çook amaçlı ipek el nakışı örtüm kıymet bilecek bir ele gitti:16::16:

valla son bi kaç gündür sizi takip ediyorum çok harikasınız yaaaa ürünleriniz süper bukadar şeyi neden alıyorsunuz neden satıyorsunuz evinize nasıl sığdırıyorsunuz:1:bide kalanları toplu bi şekilde son sayfaya koysanız size zahmet gezerken şunu çok beğendim yazıyım diyorum hemen sonraki sayfada satıldı yazıyor:1:

valla son bi kaç gündür sizi takip ediyorum çok harikasınız yaaaa ürünleriniz süper bukadar şeyi neden alıyorsunuz neden satıyorsunuz evinize nasıl sığdırıyorsunuz:1:bide kalanları toplu bi şekilde son sayfaya koysanız size zahmet gezerken şunu çok beğendim yazıyım diyorum hemen sonraki sayfada satıldı yazıyor:1:

Canım yılların birikimi diyelim:34:

Bir çok insanda vardır mutlaka ama...temiz kullanmak saklamak onları sunuma hazırlamak:16:
çoook emek verilen bir topiktesin canım benim.....her bir ürüne her bir kargoya öyle değer veriyor öyle özen gösteriyorum ki haliyle sizlerden beğeni alıyor bu durum....olurda beğenmezseniz geri yollayın diyorum:34:........elektronik cihazlar hariç tabiii:1::1:
Kimse mağdur olmasın diye başladım bu işe.....kimsenin hakkı geçmesin dedim....yeri geldi kendi cebimden ödedim helali hoş olsun:16:
Maksat faydalı olmak maksat atıl olanı değerlendirmek...görüyorum ki amaçıma ulaşıyorum ne mutlu bana:16:
Sizin gibi değerli yorumlar yapa bilen değerli arkadaşlar ediniyorum...güzel gören arkadaşlar:16:
Daha ne kadar devam ederim hiç bilmiyorum bakıp görcez artık:34:

:32:
Canım yılların birikimi diyelim:34:

Bir çok insanda vardır mutlaka ama...temiz kullanmak saklamak onları sunuma hazırlamak:16:
çoook emek verilen bir topiktesin canım benim.....her bir ürüne her bir kargoya öyle değer veriyor öyle özen gösteriyorum ki haliyle sizlerden beğeni alıyor bu durum....olurda beğenmezseniz geri yollayın diyorum:34:........elektronik cihazlar hariç tabiii:1::1:
Kimse mağdur olmasın diye başladım bu işe.....kimsenin hakkı geçmesin dedim....yeri geldi kendi cebimden ödedim helali hoş olsun:16:
Maksat faydalı olmak maksat atıl olanı değerlendirmek...görüyorum ki amaçıma ulaşıyorum ne mutlu bana:16:
Sizin gibi değerli yorumlar yapa bilen değerli arkadaşlar ediniyorum...güzel gören arkadaşlar:16:
Daha ne kadar devam ederim hiç bilmiyorum bakıp görcez artık:34:

Enerjine tatlı diline kısacası sana hastayım :54:

Başarılarının daim olsun inş. :34:
Sevgiler

Alo alooo nerdesin şekerim gözüm sitede kaldııı huuuuuuuuuuuuuuuuu hiç mi girmedin bugün tatlım yoksunnnnn nirdesinnn kızzzzzzzzzzzzzz

Back