• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Sevgili arkadaşlar biliyorm konum çoook uzadı...ilginize beğeninize sonsuz teşekkür ediyorum....çok fazla tıklandığı için çok fazla yorum yazıldığı için haliyle sayfa sayısıda uçtu gitti:10:

İlk sayfalara hiiç bakmayın oralarda satılık hiç bişi kalmadı......son mesajlarımda da satılmayanları topluca belirtiyorum zaten...satılanlara mutlaka satıldı yazıyorum:16:
Siz satışda ürünleri görmek için her zaman için son 10 sayfada tarama yapın daha öncesi sadece zaman kaybı olur:34:
Vaktinizi almak asla istemem asla:16::16:
Estağfurullah vakit almak değil, eklediklerinin hepsi birbirinden güzel baktıkça bakmak istiyor insan ,aslında daha da önemlisi gönlünun güzelliği, evet karşılıklı konuşmadık ama sayfalarini çokça gezdiğim için tanık oldum :)
Mesaj alındı son sayfalarını güncelliyorum artık :)

CANIM ARKADAŞIM:29: İYİ GÜNLERDE BOL BOL SÖRFÜNÜ YAP EN ÇOK DA KK DA YAP:1:...BENİDE UNUTMA SAKIN:16::16:

Waikiki den alınma....çok hoş bir modeli var belden lastikli rengi çok güzel kusursuz:34:...40,42 beden uyumlu:10:

Sevgili arkadaşlar biliyorm konum çoook uzadı...ilginize beğeninize sonsuz teşekkür ediyorum....çok fazla tıklandığı için çok fazla yorum yazıldığı için haliyle sayfa sayısıda uçtu gitti:10:

İlk sayfalara hiiç bakmayın oralarda satılık hiç bişi kalmadı......son mesajlarımda da satılmayanları topluca belirtiyorum zaten...satılanlara mutlaka satıldı yazıyorum:16:
Siz satışda ürünleri görmek için her zaman için son 10 sayfada tarama yapın daha öncesi sadece zaman kaybı olur:34:
Vaktinizi almak asla istemem asla:16::16:

sen ne düşünceli ne tatlı birisin yaa :nazar::nazar::nazar::nazar:
daha eklicen bişeyler varmı ablacım merakla bekliyorum cicilerini :54::54::54:

Merhaba sizin 9 inç tablet kılıfınız da vardır...:46:Var deyin de sevindirin beniiii.....:46:

Ayy canım benimmmmm......var diyemem olanı kullanıyorum çünki ama hiiç belli olmaz bakarsın pat diye çıkar evin bir köşesinden:1:
Şimdi millet diyecekki bu nasıl evse:60::60:
Eeee 16 senelik ev e baya bayada büyük.....bende bir zamanlar yüksek maaşlıykene almış almış koymuşum:60::60::60:
Çoğunu görünce AAAAAA buda vardı doğru ya diyorum:60::60:
Gerçi çoğumuz yaşıyoruz bunlarıda ben azcuk abartıyorum işte:34:
Kısacası tatlım balım ....şöbiyetim....kılıf yok minarede yok:1:

sen ne düşünceli ne tatlı birisin yaa :nazar::nazar::nazar::nazar:
daha eklicen bişeyler varmı ablacım merakla bekliyorum cicilerini :54::54::54:

Kız canooooo sen beni bırak....satış yap satışşşş :60:
Asıl ben bekliyorum kuzucuğummmm:29:
Merkla bekliyorum ürünlerini .......gelicem cumada sonra kahve içmeye:9:
Öyle der ya esnaf amcalar....olmadı tükkenin önüde masa atarıkk canooooo:60::60:

Bana ayir bari.... Geldim, emailden yolla yine telinide ariyayim... Odemeni yapalim, daha kendime gelemedim ama olsun.... 

İlahi menekşe kokuluuuu...ayağının tozuyla geldin gömleği aldın:1:......kısmetlisin canım maşallah Allah daim etsin:16::16:...vatanına hoşgeldin sefa getirdin:29::29: çikolatamıda getirdin miiiiii:1:
Çok yüZsüz müyüm ne:17:
Mailine yazarım ordan görüşürük olmadı telefonlaşırık olmadı bana gelirsin laflarık:29:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy süprizleri çok severimmm sabırsızlıkla bekliyorumm ekleyeceklerini canım :53::53::53::53::53::53::53::53:

Kız canooooo sen beni bırak....satış yap satışşşş :60:
Asıl ben bekliyorum kuzucuğummmm:29:
Merkla bekliyorum ürünlerini .......gelicem cumada sonra kahve içmeye:9:
Öyle der ya esnaf amcalar....olmadı tükkenin önüde masa atarıkk canooooo:60::60:

fotoları çektimde bi yükleyemedimki arkadaşa söyledim adaptör varmış onda alıcam yüklücem :-)

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy süprizleri çok severimmm sabırsızlıkla bekliyorumm ekleyeceklerini canım :53::53::53::53::53::53::53::53:

Zeynoooooom nirelerdesin sen gülüüümm..gözlerim yollarda kaldı uğramaz oldun sanki.....beğenmiyon mu artıkın beni yuksa:60::60:

Şaka şaka sen benim başımın tacısın zeynooommm....her daim destekçim takipçim yoldaşım oldun kız sen benim:29:

İyi ki varsınız iyi ki tanıdım sizleri :16:.......

süprizler biter mi bende bitmez neden çünki ben bit pazarının süper bitiyim:122::122::122::122::122:

evvet süper tatlı zevkli akıllı biti kız ne çekktinnn beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:37::37::37::37::37::37:

Kız KARBEEEENNNNNN alttan alttan bakıp bakıp gidiyon görüyom seni:9:....yakalayın kızlar kaçak var aramızdaa. :52::52::52:

Menekşeeee nerdesin menekşee....gurbet kuşum al şu takımı bak bir sürü hediye yolliciğim yanında....sen anlarsın iyi dantelden.....o aldığın masa örtüsünün modelinin ikinci eşi yok okkadar yani:34:........onun kadar beğeneceksin bu takımı da kaçırmaaaaaaa gurbet kuşummmm kaçırmaaaaa:52::52:

Son düzenleme:
Huuu huuuuuu bu pantolonu neden bıraktınız bana:53:
Oysa ki çoook şıkkk çoookkk kaliteli:19:

38,40 beden uyumlu çepli mepli..pileli mileli...hafif kılçıllı mılçıllı....grili siyahlı alın artık şu pantolonu:57:

5 tl :111::111:

5 tl beş tele:52:

Back