Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

MÜKEMMEL BİR TAKIM....EL EMEĞİ GÖZ NURU...İĞNE OYALI..EL NAKIŞLI..İPEK TAKIM

Hiiiç kullanılmadı hatta hiiiç yıkanmadı sandık lekeleriyle duruyr öylece...alan olursa yıkar ütüler gönderirim muhteşem bişi

2 adet yastığı....çarşafı....iki adet yorgan kenarı...dilerseniz verirsiniz terziye pike yaptırırsınız

Fiyatta anlaşılır yeter ki kıymet bilecek birine gitsin

Yine size muhteşem br takım daha
ARA OYALI TAKIM hiiç kullanılmadı hiç yıkanmadı
Öyle böyle değil yapımı çoook zor el emeği göznuru

2 adet yastığı...iki adet yorgan kenarı dilerseniz pike olarak yaptıra bilirsiniz...değerlendirmek size kalmış

Ayrca dantel kenarlı çarşaf hediyelidir

Bu çok zarif ipek örtüyü ister bohça olarak ister masa örtüsü olarak kullanın.....çok amaçlıdır
Muhtelif yerlerde kullanım izleri olduğu için ki resimde de belli oluyor....uygun fiyata gidecek

Sadece....15 tl

Yine zarif yine el emeği

Kullanıldığı için sadece 15 tl.....

İste örtü yapın ister dekorasyonda kullanın

İpek nakışlı kare örtü

canım bu takımların fiyatı nedir yazarsan sevinirim

Ürünlerimin hepsinde sınırsız indirim vardır lütfen iletişime geçin benle

Arkadaşım mesaj yolladım ama buradan da yazmak istedim..oyalara annemle hayran kaldık...Sayende şaheser bir takıma sahip oldum..Lütfen hakkını helal et..Resimlerden beğenmiştim ama bu kadarını beklemiyordum..Tek kelime ile kusursuz..Hem de bu fiyata..
Notunda beni ayrıca mutlu etti..Güzel dileklerin için teşekkür ederim..Rabbim seninde herşeyi gönlüne göre versin..sevgiler..

Oyy oyy caanımmm ellerin dert görmesin.....herkez özelden yada sms le methiye yazıyorlar....sen ayrıca buraya yazdın ya nasıl minnettarım anlatamam....Allah seni her daim iyilerle karşılaştırsın....helali hoş olsun kıymet bilen ellere gitti daha ne isterim ki ben

Hediye olarak gönderdiğin diğer takımada ayrıca teşekkür ederim canım..Sevincimden biraz önce ihmal etmişim..şimdi örtüleri serip serip bakıyorum

süper ya hepsi birbirinden güzel ay imrendim yaa evlenecek olsam kaçırmazdım şimdi alsam napayım ama üzülüyorum gördükçeee

kargom geldi mis gibi kokuyorlar çok memnum kaldım gerçekten ama biraz bozuldum benim hediyem nerede? şaka biyana en zevk aldığım alışverişti çok teşekkür ederim

kargom geldi mis gibi kokuyorlar çok memnum kaldım gerçekten ama biraz bozuldum benim hediyem nerede? şaka biyana en zevk aldığım alışverişti çok teşekkür ederim

İyi günlerde kullan canımmm

Her zaman beklerim yeni ürünlerime bak mutlaka hediye kolay

Haydi kızlar bu muhteşem takımlar tükenmeden sizde alın....alanlar çok memnun kaldı...acil ihtiyaçtan dolayı satılık........el işinden anlayanlar bilir bunları yapmak yıllar alıyor:18:

Yok canım gönderme kargosu çok tutar şimdi. Ayakkabıları beğendirdim ya eşime o bana yeter

Yok canım gönderme kargosu çok tutar şimdi. Ayakkabıları beğendirdim ya eşime o bana yeter

Sana ödetir miyim kargoyu beni tanımadığın belli oldu....benim dikkatsizliğimden kaynaklandı bitanem.....kargo benden olacak helali hoş olsun...yarın olmadı pazartesiye mutlaka gönderirim.......içim rahat etmez ki benim
Eşinde iyi günlerde giysin inşaallah
Bu arada seni ne zaman görsem canım kahve istiyoooorrrrrr

Ben senin için dedim zaten 6 liralık ürüne 10 lira kargo ödeme İnan gerek yok. Belki yine bişey alırım onunla gönderirsin borcamları.
Sen öyle deyince benim de canım kahve çekti şimdi. Bu saatte içilmez ama

O kadar doğru bir adrese gidiyor ki....kalbi güzel kendi desen narin mi narinn........bal o baalll...iyi günlerde kullan bitanem....her daim yolun açık olsun şansın hep olsun

Çok düşüncelisin tşkr ederim....normalde o borcamların piyasada tanesi 10 lira civarı satılıyor..ben jest olsun diye tanesini 3 e veriyordum ...o zaman senin dediğn gibi yapalım bekletelim
Anlayışın için tekrar tşkr ederm emanetlerin ben de

bu el işlerini senmi yaptın valla çeyiz kaygım olsa hemen alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…