• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

İsteyen olursa tableti çalıştırır o halde videosunu çeker mailine yollarım:1:
Hizmette sınır tanımadığımı biliyorsunuz:10::10:

Garantisi varsa almak istiyorum cnm belgesi olsa da alınan tarih olmadan onaylatamam ki bi araştırsan

Canım faturası alabileceğim bir yerde olsa zaten burda satmaz götürür geri iade ederdim yada başka bir ihtiyaçımla değişim yapardım:34:
Ben uzun zamandır satış yapıyorum beni herkezden sora bilirsin kusurlu ürün asla satmam ...başta kendime yakıştıramam böyle bir şeyi.....kul hakkı benim için paradan da herşeyden de önemli:16:
İhtiyacın varsa kaçırma derim:34:

mükemmel bir takım....el emeği göz nuru...iğne oyalı..el nakışlı..ipek takım:30:

Hiiiç kullanılmadı hatta hiiiç yıkanmadı sandık lekeleriyle duruyr öylece...alan olursa yıkar ütüler gönderirim muhteşem bişi:52::52:

2 adet yastığı....çarşafı....iki adet yorgan kenarı...dilerseniz verirsiniz terziye pike yaptırırsınız :34:

Fiyatta anlaşılır yeter ki kıymet bilecek birine gitsin:31:

haydi kızlar bu takımları çook uyguna vereceğim:34:

Yine size muhteşem br takım daha:52:
ARA OYALI TAKIM:31: hiiç kullanılmadı hiç yıkanmadı:16:
Öyle böyle değil yapımı çoook zor el emeği göznuru:32:

2 adet yastığı...iki adet yorgan kenarı dilerseniz pike olarak yaptıra bilirsiniz...değerlendirmek size kalmış:34:

Ayrca dantel kenarlı çarşaf hediyelidir:34:

İndrimde sınır tanımıyorum...kaçırmayınnnnn:52::52:

Arkadaşım mesaj yolladım ama buradan da yazmak istedim..oyalara annemle hayran kaldık...Sayende şaheser bir takıma sahip oldum..Lütfen hakkını helal et..Resimlerden beğenmiştim ama bu kadarını beklemiyordum..Tek kelime ile kusursuz..Hem de bu fiyata..
Notunda beni ayrıca mutlu etti..Güzel dileklerin için teşekkür ederim..Rabbim seninde herşeyi gönlüne göre versin..sevgiler..:9:

Dantel almak isteyen arkadaşlar dilerseniz benden iğne oya takımlarımı ve bir adet sehpa takımını alan arkadaşımıza danışa bilirler kendisini referansım kabul ediyorum kızmazsa bana:1::1:

Bu çok zarif ipek örtüyü ister bohça olarak ister masa örtüsü olarak kullanın.....çok amaçlıdır:34:
Muhtelif yerlerde kullanım izleri olduğu için ki resimde de belli oluyor....uygun fiyata gidecek:34:

Sadece....15 tl:16:

Bu çok şık örtü hediye gide bilirrrr:1::1:

Hiç kullanılmamış kap...trenckot....beden uyumsuzluğundan satılık......5 numara....koyu kahve kaliteli kumaş butik üründür..sinan kolleksion:10:

Bana çok bol ama sırf siz fikir edinin diye giydim:1:

Dantel almak isteyen arkadaşlar dilerseniz benden iğne oya takımlarımı ve bir adet sehpa takımını alan arkadaşımıza danışa bilirler kendisini referansım kabul ediyorum kızmazsa bana:1::1:

Estağfirullah canım ne kızması..Ömrüm boyunca seni hayırla yad edeceğim..

Ayakkabı soranlar için devam ediyorum:10:

Bu kot ayakkabıyı 2 yada 3 kere kullandım resimden de anlaşılıyor zaten......astarında tüylenme var...topukta minikte bir çizilme var:34:

O nedenle sadece.........20 tl:10:

37 numara.

Ahhhh bunlara bayıldımmm ama ne yazık ki bana çok ufak :((( Çok güzel ürünlerin var canım. Bol satışların olsun.

Ahhhh bunlara bayıldımmm ama ne yazık ki bana çok ufak :((( Çok güzel ürünlerin var canım. Bol satışların olsun.

Tşkr ederim tatlım.....onlar epey önce satıldı...bu ayakabıyı baya baya isteyen oldu:34:
Senin ürünleri de bekliyoruz hadi hadi hadi:10:

İhtiyaç fazlası bu tablet bir harika:10: hediye geldi:16:

Kutusu sırf resim çekmek için açıldı:32:

SAMSUNG GALAXY tab 3 Wİ Fİ...8 gb ...yükseltilir bellek özelliği:30:.....7.0".......wsvga lcd:16:

Jelatini bile üstünde:32: Piyasa değerininnn çooook altına gidecek kaçırmayın:34:

İĞNEOYALI EL NAKIŞLI BU HARİKA TAKIMI KAÇIRMAYINNN...fiyatı çok fena düştü:10:...KENARI İĞNE OYALI ÇARŞAF HEDİYELİDİR:52::52:

Takımın daha büyük resmini isteyen arkadaşım için:34:

Back