- 15 Ağustos 2008
- 2.394
- 843
- 448
sweat ler de benim değilmi bebekim:26:
Evet tatlım senin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sweat ler de benim değilmi bebekim:26:
canım bu takımların fiyatı nedir yazarsan sevinirim
Arkadaşım mesaj yolladım ama buradan da yazmak istedim..oyalara annemle hayran kaldık...Sayende şaheser bir takıma sahip oldum..Lütfen hakkını helal et..Resimlerden beğenmiştim ama bu kadarını beklemiyordum..Tek kelime ile kusursuz..Hem de bu fiyata..
Notunda beni ayrıca mutlu etti..Güzel dileklerin için teşekkür ederim..Rabbim seninde herşeyi gönlüne göre versin..sevgiler..
Oyy oyy caanımmm ellerin dert görmesin.....herkez özelden yada sms le methiye yazıyorlar....sen ayrıca buraya yazdın ya nasıl minnettarım anlatamam....Allah seni her daim iyilerle karşılaştırsın....helali hoş olsun kıymet bilen ellere gitti daha ne isterim ki ben
kargom geldi mis gibi kokuyorlar çok memnum kaldım gerçekten ama biraz bozuldum benim hediyem nerede? şaka biyana en zevk aldığım alışverişti çok teşekkür ederim
Canımmm hemen cuma günü gönderiyorum yanlış anlama beni lütfen.....kargo benden gönderiyorum özür dilerim....lütfen yanlış anlama tatlım ben adidası 50 tlden satışa çıkarınca sende o fiyattan aldın sandım.....konuşmamızın üstünden zaman geçince tamamen unutmuşum.....çok özür dilerim tatlım hemen gönderiyorum lütfen kırılma bana....diyorum hep ben yaşlanıyorum artık
Yok canım gönderme kargosu çok tutar şimdi. Ayakkabıları beğendirdim ya eşime o bana yeter
Sana ödetir miyim kargoyu beni tanımadığın belli oldu....benim dikkatsizliğimden kaynaklandı bitanem.....kargo benden olacak helali hoş olsun...yarın olmadı pazartesiye mutlaka gönderirim.......içim rahat etmez ki benim
Eşinde iyi günlerde giysin inşaallah
Bu arada seni ne zaman görsem canım kahve istiyoooorrrrrr
Ben senin için dedim zaten 6 liralık ürüne 10 lira kargo ödeme İnan gerek yok. Belki yine bişey alırım onunla gönderirsin borcamları.
Sen öyle deyince benim de canım kahve çekti şimdi. Bu saatte içilmez ama