Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldi geldi kargom geldi
canım ya şimdi aldım kargoyu teşekkür ederim hediye runnera ise ayrıca çok sevindim teşekkür ederim hakkını helal et
Evet kızlar günün fırsatı olan bu danteller toplam 36 parçadan oluşuyor
Komple set.....indirdimmmmmmmm......sadece .....170 tlllllllll wuuuuuuu
Yok yok burda....ceyiz seti EL EMEĞİ GÖZ NURU
Oda takımı....6 parça
Salon takımı...10 parça
Yatak odası takımı....6 parça
Mutfak takımı......masa örtüsü buzdolabı örtüsüyle beraber 13 parça...bazı pecetelerinde çok yakından bakınca minik minik yerlerde sandık lekesi oluşmuş zannımca siz yıkar çıkayırsnız normalden fazla parçası var bir kaç tanesinde leke fark ettim minik minik sararma onları hediye ediciğim
Masa örtüsü ortadan ölçünce boydan boya genişliği.....180 cm geliyor her masaya uyumlu...yuvarlaktır...kenarlarıda ortasıda danteldir
Ayrıca bir büyük gül desenli örtü de hediye edilecektir..
Evet kızlar kızım var ceyiz derdim olmasın diyorsanız alın koyun bir kenara.....yıllardır sandık bekliyorlar yıkayın kolalayın kullanın
Şu parçalarda sararma var minik minik
Canım ne almıştın benden....adidas ayakkabıydıdeğilmi?
Canım ayakkabı ezilmesin diye mecburen kutuda gönderdim........borcamı hediye edecktim söz de vermiştim ama kutuya sığdıramadım...ayakkabıya zarar verecekti.....ama borcamı mutlaka göndereceğim hediye edeceğim dedim asla sözümden dönmem. Bekliyor bir kenarda....tek düşüncem ayakkabı ezlmesin diyeydi borcam ağır diye
Evet adidas ayakkabı. 45 tl ayakkabı + 6 tl 2 borcam parası yatırdım hesaba (51 tl). Ayakkabı da indirim yaptığın için hediye beklemiyordum zaten. Neyse sağlık olsun.
siparişim geldi çok güzel hediyen içinde çok teşekkür ederim çok güldüm Allah senii naapmasın şiddetle tavsiye ederim çok temiz ve güvenilir bir alışveriş oldu.teşeekkürler meleğim
Canım ürünlerim geldi tesekkur ediyorum tertemiz ve cok güzeller ama ceket ve etek buyukgeldi galiba cok zayıfladım Eteği daraltmaya verdim ceketin de düğmelerini ileri alacağım yarın giymek icin sabirsizleniyorum çanta tam bana gore büyük ve kullanisli seninle alisveris etmek cok güzeldi
Aman bol gelsin de dar gelmesin narinimmmm
Adın gibi narinsin demek ki
O kadar da ölçtük biçtik .....neyse canım beğendiğine sevindim seninle alışverişte hiiçç sorunsuzdu her zaman beklerim....yanlışım hatam eksiğim olursa bilinki istemeden.....bilin ki unutkanlıktandır
Evet kızlar günün fırsatı olan bu danteller toplam 36 parçadan oluşuyor
Komple set......200 tl
Yok yok burda....ceyiz seti EL EMEĞİ GÖZ NURU
Oda takımı....6 parça
Salon takımı...10 parça
Yatak odası takımı....6 parça
Mutfak takımı......masa örtüsü buzdolabı örtüsüyle beraber 13 parça...bazı pecetelerinde çok yakından bakınca minik minik yerlerde sandık lekesi oluşmuş zannımca siz yıkar çıkayırsnız
Masa örtüsü ortadan ölçünce boydan boya genişliği.....180 cm geliyor her masaya uyumlu...yuvarlaktır...kenarlarıda ortasıda danteldir
Ayrıca bir büyük gül desenli örtü de hediye edilecektir..
Evet kızlar kızım var ceyiz derdim olmasın diyorsanız alın koyun bir kenara.....yıllardır sandık bekliyorlar yıkayın kolalayın kullanın
Şu parçalarda sararma var minik minik
süper bir takım ne kadar uğraşmıştık zamanında bunlar için ne kadar uygun fiyata satıyorsun canım benim alan yaşadı
Canım balım...şımarığımmmmm
Satıldı dantellerim biliyon muuu
Darısı senin o prenses elbisene ...ayy rüyalarıma girdi elbisen..alacak arkadaş iyi günlerde giyinsin....o kadar mağaza gezdim senin elbesene benzeyen bir tane yok....paraya ihtiyacım olmasa yemin ediyorum alırdım
Canım balım...şımarığımmmmm
Satıldı dantellerim biliyon muuu
Darısı senin o prenses elbisene ...ayy rüyalarıma girdi elbisen..alacak arkadaş iyi günlerde giyinsin....o kadar mağaza gezdim senin elbesene benzeyen bir tane yok....paraya ihtiyacım olmasa yemin ediyorum alırdım