• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

El işi takımlar yine çoook uyguna gidecek yine ilk adresi verene:34:

Dantellerin düzgünlüğünü isteyen maiyunus arkadaşımıza sora bilir:16::16:

İndrimde sınır yoookkkkk:1:

yine size muhteşem br takım daha:52:
Ara oyalı takım:31: Hiiç kullanılmadı hiç yıkanmadı:16:
öyle böyle değil yapımı çoook zor el emeği göznuru:32:

2 adet yastığı...iki adet yorgan kenarı dilerseniz pike olarak yaptıra bilirsiniz...değerlendirmek size kalmış:34:

Ayrca dantel kenarlı çarşaf hediyelidir:34:

indirimleri kaçırmayıınn:52:

dantel tk ne kadar canım yazarmısın bari bunda yüzüm gülsünnnn:(((((((

Canım ZEYNOOOOOOMMMM:16:

Hangi takımı istiyorsun kaymaklı şöbiyetimmmm....söyle hemen yolliyim sen iste yeter ki:29::54::16:

hayatım yeni ürün eklicekmisin ?:16:

İnşaallah tatlım...karneleri aldık tatil başladı:122::122::122:

Fırsat buldukça ekliycem:54:

Bu arada kargo aşırı kalabalıktı:18:

Gönderi bekleyenlere duyurulur pazartesiye kaldı:40:

Yine size muhteşem br takım daha:52:
ARA OYALI TAKIM:31: hiiç kullanılmadı hiç yıkanmadı:16:
Öyle böyle değil yapımı çoook zor el emeği göznuru:32:

2 adet yastığı...iki adet yorgan kenarı dilerseniz pike olarak yaptıra bilirsiniz...değerlendirmek size kalmış:34:

Ayrca dantel kenarlı çarşaf hediyelidir:34:

canım arkadaşım bundan bahsediyorummm düşün taşın kaşın bana makul bi fiyat verr önce ben soruyorumm fiyatı fazla diyosun nnnnnnnnnnn sonrada fiyatı düşürüyosun başkasına gidiyor benimkiler ben hep araya kaynıyorummm niyekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37:

canım arkadaşım bundan bahsediyorummm düşün taşın kaşın bana makul bi fiyat verr önce ben soruyorumm fiyatı fazla diyosun nnnnnnnnnnn sonrada fiyatı düşürüyosun başkasına gidiyor benimkiler ben hep araya kaynıyorummm niyekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37:

kıyamam ben sanaaaaa:29:

hadi gel kı özele konuşak:1::1

Allah'im bu nasil bi mutevaziliktir hayran kaldim sana sende urunlerinde muhtesem o bakirlara cok uzuldum nasil yok paraya gitti onlar nasil kiydin canm ya:) Hersey gonlunce olsun yuregi guzelmi guzel elegans bayann:)

Allah'im bu nasil bi mutevaziliktir hayran kaldim sana sende urunlerinde muhtesem o bakirlara cok uzuldum nasil yok paraya gitti onlar nasil kiydin canm ya:) Hersey gonlunce olsun yuregi guzelmi guzel elegans bayann:)

Ah canııımm asıl bu düşüncelerini paylaştığın için mükemmel olan da mütevazi olanda sensin:16::16:
Topiğime hoş geldin ....Allah her daim iyilerle katşılaştırsın her duanı kabul etsin inşaallah:29::29::54::54:

Hosbulduk canm.Allah razi olsun duaya cok ihtiyacim var duanda su tanimadigin bilmedin arkadasinida eklersen cok sevinirim canm benim

CANLARIM BALLARIM....ELİMDE HİİÇ AÇILMAMIŞ SIFIR KUTUSUNDA SAMSUNG 8 gb yükseltile bilir bellek özellikli TABLET var....piyasa değeri 550-600 tl........ihtiyacı olan varsa kaçırmasın......300 tl ye satıyorum:10::10:

RESİMLERİNİ ÇEKTİM ARKADAŞLAR HARİKA BİR TABLET:34::10:

tabletin fiyatı nedir özelden soramıyorum.:5:

Back