• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Canim, cok sevindim ve uzuldum de, su kiz alaydi daha da sevinecektim... . Alan arkadas gule gule kullansin, ben geliyorum bu hafta yurt disindan, sen den aldiklarimi yollarsin pazartesi ins. Cumaya yetisemem ben canim....

Yolun açık olsun...kazasız belasız gel canım.....Allaha emanet ol:54:

Cankuşum kargom sabah geldi,hepsini çok beğendim acuk zayıflarsam daha da süper olcaklar:))Öpüldünüz

Kilo dediğin ne ki bitanem....insanın sağlığı yerinde olsunda tek alırızda veririzde.....ne zorlukları aşıyoruz nelere göğüs geriyoruz kilo dediğin ne ki verirsin elbet...Rabbim çaresiz dert keder vermesin iyi günlerde giy giydikçe huzur ve bereket bul inşaallah:54::54::16:

Sen mükemmel bir insansinnnnnnnnnnnn eteğim terziden simdi geldi bu arada supEr bir terzim var yarına yetistir deyince ta kapıya kadar getirmiş etek mükemmel oldu laf aramızda kendime hayran kaldım :1: ceketi ustune giydim ceketin altına siyah gomlek ceketin kol kısmı biraz büyük dursa da o da nazar boncuğu olsun çiti piti bir hatun oldum kaliteli ürünlerin icin sonsuz tesekkur yarın dediğin gibi is yerinin gözdesi olacağım :21:

Süper olan sensin ki terzin ayağına kadar gelmiş.....bir insan bu dünyada izzeti ikram buluyorsa bilki Allah onu çok seviyordur...yaptığı iyilikler karşılık buluyordur...bizler sadece aracıyız....kesinlikle mükemmel olan sensin ...yolun her daim açık olsun nariniiiiimmmmm:54::54:

arkadaşım kargom geldii ama ben siyah zannediyordumm örtüyü yeşilmiş keşke söyleseydin canım yaaaa çok üzüldüm bak şimdi özellikle siyah diye almıştım onuuu yazık olduuu

Ah canım benim o siyahda değildi yeşil de o koyu parlementti..kaç kişiye de yazmıştım koyu lacivert diye keşke sende sorsaymışın tatlım...beğenmediysen..biliyorsun beni hiç sorun değil geri gönder tatlım canın sağolsun....hallederiz yeter ki ssen mutlu ol bitanem..
Bu arada siteye epeydir giremedim o nedenle cevap geç yazıyorum kusuruma bakmayın lütfen:16:

Heeeyyyy kızlarrr kuzucuklarımmm:52:

Bu hiç kullanılmamış kap ya da trenckot ya da pardesü.....ben de ne deenir tam bilemedim...kaliteli kumaşlı ürünümün fiyatı düştüüüüü:52::52:
Numarası 5...zannımca 44 beden oluyor bu....boyu 103 cm kol altından genişliği 52 cm....alt tarafı 65 cm çan şeklinde genişliyorr ..

SADECE....35 tl:30:

Ah canım benim o siyahda değildi yeşil de o koyu parlementti..kaç kişiye de yazmıştım koyu lacivert diye keşke sende sorsaymışın tatlım...beğenmediysen..biliyorsun beni hiç sorun değil geri gönder tatlım canın sağolsun....hallederiz yeter ki ssen mutlu ol bitanem..
Bu arada siteye epeydir giremedim o nedenle cevap geç yazıyorum kusuruma bakmayın lütfen:16:

Ne kadardi bu ortu ben de siyah sandim, fyati uygun olursa arkadasim alacak:16:

Alan arkadaşım iyi günlerde kullan:16: o 3 parçada leke var diye abartıyordum yaa suya tuttum aktı gitti:1::1:...cidden abartmışım:60::60:

Ne kadardi bu ortu ben de siyah sandim, fyati uygun olursa arkadasim alacak:16:

Yok canım onu başkası aldı bile dimii zeynooooommmmmmmm :34:

Başka örtülerde görüşürüz inşaallah benim aile çok geniş bizde kolay kolay bitmez:1::1: hepimizde alış veriş canavarıyız:1::1:

Alın beniii alınn beni...diyen ürünlerrr:122::122::122::122:

$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Canım bahsettiğim sweet...collezion markalı sadece 1 kere giyildi bende yıkadım:1:....önünde ki yazılarda silinme oldu...zannımca o tamamen gidecek zamanla:1:
O nedenle 5 tl baya pahaıda almıştım he:19:

İhtiyacı olan bedeni uyan kaçırmasın:52: erkek pantolonu

Defacto dan alındı beden büyük geldi elde kaldı:1:...sadece 1 kere yıkandı...tertemiz sorunsuz aynısının yeşilide var:34:
M beden........boyu filan kısaltılmadı:16:

Son düzenleme:
Bu iyi çakmalardan mıchael kors lacivert çanta....bir harikaaaa:52:
Yiğenimin kendisi lisede olduğu için kullanamamış sıfır ayarındadır:34:
Yandaki fermuarlar açılınca çanta büyüyor teknolojiye bakarmısınnn yavrummmm:60::60:

tek fiyat...45 tl:30:

İyi Günlerde kullanın inşaallah:16::16:

Canlarım ballarım yarın CUMA KARGO GÜNÜM......paketleri hazırlamaya başladım.....haydi elinizi çabuk tutun:1::1::1:
Aranızda bekletmek isteyen varsa bana lütfen dönüş yapsın....bilirsiniz ki kırmam bekletirim yeter ki bana hatırlatın:34:

:13::13::13::13::13::13:

Back