• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

canım teşekkürler bu arada ancak açabildim benim kargom geldi:36::36:ayy hepsi birbirinden güzel çantalarımın çok severek kullanacağım hele siyah olan nasılda güzel bir an önce senden bir şeyler daha almalıyım ki yeşil çantama kavusayım bedenlerimiz uysaydı kıyafetlerinide düşünürdüm ama çok üzgünüm ki ben tombişim :14::14:iyi geceler

Söyle bitanem aldıklarının kalitesine göre istediğim rakamlar çok uygun değlmi......mağzadan tek çanta alacağın rakama ben 4 çanta göndermedim mi tatlım hadi söylede bunu ticaret olmadığını herkez duysun:1::1:

Beğendiğine çoooooook sevindim sende pek bi zevklisin topladın en güzel parçaları:1::1:

İyi günlerde kullan balım......eminim yazın çookkk şık olacaksın çoook:16::54:

Canım çok şık bir treckot koymuştum kahve....uymazmı sana gördün mü onu?

canım teşekkürler bu arada ancak açabildim benim kargom geldi ayy hepsi birbirinden güzel çantalarımın çok severek kullanacağım hele siyah olan nasılda güzel bir an önce senden bir şeyler daha almalıyım ki yeşil çantama kavusayım bedenlerimiz uysaydı kıyafetlerinide düşünürdüm ama çok üzgünüm ki ben tombişim :14::14:iyi geceler

Yeşilide gönderdiğim zaman bitmiş olacak......sadece beyaz var ya ahşaplı o kaldı....diğer ikisini hediye edicem birine söz verdim.....belki beyazda hediye gder kimbilir şekerim:34:

Alan arkadaş giydi bile:34:......iyi günlerde kullansın hepppp mutlu gezsin bu ayakkabıyla:16::16:

bu satıldı mı acaba

Canım elimde hiç çanta kalmadı.....sadece beyaz ahşap detaylı çantam var epey pahalı almıştım ahşapın görünmeyen yelerinde çizik olduğu için 10 tl ye vermeyi düşünüyorum.....:34:

$image.webpEki Görüntüle 935064 $image.webp$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp

Halaaa satılmayı bekleyenler:31:

10....15....20....:30:

Canım siyah tuniğe bayıldım ama bana dar gelebilir,göğüsden ölçmeni rica edebilir miyim aynı şekilde siyah çiçekli
elbiseyi...bayaz çantayı almak istiyorum müsaadenle :)

$image.webp$image.webp
Canım bahsettiğim resim:16:

Back