• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Ama dün gecede bana söz verdiniz o elbiseyi :26: hatta foruma yazmamı istediniz, bende uyanır uyanmaz yazdım. Moral gitti bak şimdi:20:

cnm bende akşama kadar çantayı bekletmesi içi,n rica etmiştim amaa bekletmemiş yapcak bişi yok mal onun sonuctaaa ama bencee hoş değil nese hayırlı satışlar herkesee :34:

Tatlım ilk sayfalarında ki resimler görünmüyo, satılmamış olanları eklersen ordanda belki bişeyler seçebilirim :)

İlk sayfalar tamamen satıldı tatlım balım.......iğne oyası takımım ve dantellerim var.....bir de birazdan ekliyeceğim ev dekorasyonuyla ilgili bişiler var....

Ha birde çok şık bir bluz ekliycem....esnek....38 hatta 40 bile rahat giyeyçünki esniyor bayaa...hediye gelmişti hiç giymedim:34:

MERHABA KIZLAR HAK VERİRSİNİZ Kİ BURDA ONLARCA KİŞİYLE GÖRÜŞÜYORM HERKEZEDE YARDIMCI OLMAK İSTİYORUM....ÜRÜNLERİ FAZLA BEKLETME GİBi BİR LÜKSÜM YOK ÇÜNKİ SADECE 1 taneler elimde:17:...

bazı arkadaşlar çok kararsız oluyor haklılarda tabi ama......bazı arkadaşlarımızda direk adresini verip aldım diyor........hızlı geri dönüş yapmak özellikle forum içerisinde çok önemli........bir elbiseyi 50 kişi istiyor bende artık yaşlandım:1:........direk adres verene tamam diyorum çünki ajandama kayıt edip alan kişiye gönderiyorum...:34:

Hızlı olmak çok önemli bazen burada bağıra bağıra isteyen arkadaşları aradığım oluyor buna herkez şahit:31:....kararsız kalıp beklemeye alınan ürnleri ben bekletemiyorum......kesin aldım adresimde şu dendiği zaman o kişiye gidiyor....keşke aynısından bir çok tane olsaydı kimseyi kırmasaydım:17:......valla yaşlandım unutuyorum kimle ne konuştum....o yüzden alıntı yapmak şart oluyor:50:

HIZLI OLAN ALIYOR :34: lütfen kusura bakmayın bilmeden incittimse çok özür dilerim......kısmette varsa zaten alıyorsunuz....nasip işi yoksa kimsein kimseden üstünlüğü yok:16:

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM DAHA NELER NELER GELECEK TAKİP EDİN LÜTFEN:32:

cannım arkadaşım çantalar geldi çok şık beğendimmm beklemedeyimm yeniler için bütçe ayırdımmmm :((( canım bana hiç indirim yapmıyosun yoksa benii beğenmiyormusunnn:43::43::43::43::43::43::43: ne çektimmm ben be eee :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

MERHABA KIZLAR HAK VERİRSİNİZ Kİ BURDA ONLARCA KİŞİYLE GÖRÜŞÜYORM HERKEZEDE YARDIMCI OLMAK İSTİYORUM....ÜRÜNLERİ FAZLA BEKLETME GİBi BİR LÜKSÜM YOK ÇÜNKİ SADECE 1 taneler elimde:17:...

bazı arkadaşlar çok kararsız oluyor haklılarda tabi ama......bazı arkadaşlarımızda direk adresini verip aldım diyor........hızlı geri dönüş yapmak özellikle forum içerisinde çok önemli........bir elbiseyi 50 kişi istiyor bende artık yaşlandım:1:........direk adres verene tamam diyorum çünki ajandama kayıt edip alan kişiye gönderiyorum...:34:

Hızlı olmak çok önemli bazen burada bağıra bağıra isteyen arkadaşları aradığım oluyor buna herkez şahit:31:....kararsız kalıp beklemeye alınan ürnleri ben bekletemiyorum......kesin aldım adresimde şu dendiği zaman o kişiye gidiyor....keşke aynısından bir çok tane olsaydı kimseyi kırmasaydım:17:......valla yaşlandım unutuyorum kimle ne konuştum....o yüzden alıntı yapmak şart oluyor:50:

HIZLI OLAN ALIYOR :34: lütfen kusura bakmayın bilmeden incittimse çok özür dilerim......kısmette varsa zaten alıyorsunuz....nasip işi yoksa kimsein kimseden üstünlüğü yok:16:

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM DAHA NELER NELER GELECEK TAKİP EDİN LÜTFEN:32:

hadi yeni ürünleri koyda görelimm ama...

cannım arkadaşım çantalar geldi çok şık beğendimmm beklemedeyimm yeniler için bütçe ayırdımmmm :((( canım bana hiç indirim yapmıyosun yoksa benii beğenmiyormusunnn:43::43::43::43::43::43::43: ne çektimmm ben be eee :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Kuzucuğummmmmm yakında İMDATTTTTTT diyip kaçıcam haberiniz yok:53:

Duy bak lım çıkar kirli cıkıdan birkaç bişi daha veririm sana Hediyem olur canın sağolsun....

yaşlandırdınız beniiiiii öliciğimmmmmm anammmmmm:1::1::1: 2 hafta daha sıkayım dişimi kapatıcam tükkeni zaten:53::53::53:

Evet bu sıradaki hediye gelenlerden sadece denedim.....esnek her bedene uyumlu........kollarıda likralı sorunsuz sıkıntısız satılacak türden satıcıyı yormaz:1: alıcıda bayılır:34::46:

SADECE.........15 tl:30: wuwwwwwww:52:

Basene kadarda iniyor pek hoş bişi......jeanle bilene giyilir etek üstüne de süper olur:34:

$image.jpg $image.jpg

İLK ADRES VERENE GİDECEK.....BEN YAŞLI BİR KADINIM YOKSA UNUTUYORM :1:

Kızmayın banaaa yaaaaaaa:30:

Evet bu sıradaki hediye gelenlerden sadece denedim.....esnek her bedene uyumlu........kollarıda likralı sorunsuz sıkıntısız satılacak türden satıcıyı yormaz:1: alıcıda bayılır:34::46:

SADECE.........15 tl:30: wuwwwwwww:52:

Basene kadarda iniyor pek hoş bişi......jeanle bilene giyilir etek üstüne de süper olur:34:

Eki Görüntüle 935753 Eki Görüntüle 935754

bebekim bu bana olurmu dersin 42-44 bedene kollar şifonmu penyemi

Son düzenleyen: Moderatör:
tamamdır bu benim

:46::46::46:

İşte budur BANA BÖYLE GELİN CANINIZI YİYİM:1:

Çok hızlısın celbera iyi ünlerde kullan bebeeeemmm:54:

Hızlıca adres isim cep alayım koş koş koşşşşşş:52:

gitme ni olur kapatma bacım tükkeni o zman ben nasıl vakit geçircem nelere bakcem kız koma bizi burada tükkensiz sensizzz :43::43::43::43::43::43::43::43:

$image.jpg

İyi günlerde kullan şekerimmmmm:54::54::54::54:

gitme ni olur kapatma bacım tükkeni o zman ben nasıl vakit geçircem nelere bakcem kız koma bizi burada tükkensiz sensizzz :43::43::43::43::43::43::43::43:

Valla lokumum çöktüm burda ben.......yaşlandım kurudum klavye başında dayanamıyommm yaaaaaa:1::1::1:

canım ben senden asıl aksesuar bekliyorum
bayılırımda kendilerine
bu arada sanırım kalanları tekrar toparlaman şart oldu

canım ben senden asıl aksesuar bekliyorum
bayılırımda kendilerine
bu arada sanırım kalanları tekrar toparlaman şart oldu

Haklısn esracım ilk fırsatta toparlıyorum.......bu arada harika bir kurdela işli dantelli örtü koyacağım......elimde 2 taneydi birini zaten kullanıyorum...bu hiç kullanılmadı başka masam olmadığı için birazdan ekliycem şu yemeği bir halledeim inşaalahh:34:

Back