Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok hoş gerçekten, bir de ceket canım onu yazmamışsın ? :26:
ne var sanki birazdaha kilolu olsan ayak numaran biraz daha büyük olsa
Canım ben ölçmedim ölçülerimi ama 36 beden giyiyorum bol yada dar gelir mi sence? birde o bahsettiğin çantanın fotosunu göremedimCeket tam koltuk altından genişliği.....40 cm ama esnek kumaşlı...
Çicek detaylı mini elbise.......aynı şekilde koltk altı genişliği.....40 cm ama oda esniyor boyu 70cm
Kalem etek bel.....38 cm
Diğer etek.......40 cm. Ama düşük bel şeklinde giyile biliyor....kumaşları çok kaliteli esniyor
Esnemeyen sadece tunik
Ceket tam koltuk altından genişliği.....40 cm ama esnek kumaşlı...
Çicek detaylı mini elbise.......aynı şekilde koltk altı genişliği.....40 cm ama oda esniyor boyu 70cm
Kalem etek bel.....38 cm
Diğer etek.......40 cm. Ama düşük bel şeklinde giyile biliyor....kumaşları çok kaliteli esniyor
Esnemeyen sadece tunik
Canım ölçüleri ayrıntılı vermişsin hem beden olarak hem dakika olarak kaçırdım ama beyaz çantayı ilk ben istediğim için
sepatimsde değil mi:)
Canım ben ölçmedim ölçülerimi ama 36 beden giyiyorum bol yada dar gelir mi sence? birde o bahsettiğin çantanın fotosunu göremedim
yanlışlık olmasın bu elbiseyi dün ben istemiştim hatta turuncu ceketi ve krem eteğide istemiştim anlaşmıştık konuşup
Bakdım evet dakika farkıyla sen istemişsin çantayı
O çanta kullanılmış bir çanta sıfırayarında dersem Allah carpar beni
Ahşabın görünmeyen yerlerinde çizikmeler var başkada hiç bişisi çok ne sökük ne yırtık.....maşaallah taş gibidir o.......çokta pahalı alınmıştı. 15 tl ye veriyorm
Mesaj attım sana tamamdır değil mi cankuşum
İsim adres cep vermeyene tamam diyemiyorm ki şekerparem gönderdiysen tamamdır ......senindir beyaz gülüm
He anladum da...o zaman mesajımı oku ki tamam dersen adresimi de vereyum da haçan beğendum da
BEYAZ AHŞAP DETAYLI ÇANTA TEVE NİN DİR İSTEMEYİN
iyi günlerde kullan ballı lokumum
İste bu cok guzel alana hayırlı olsun
ELKELLEEEEEEE NEREYE GİTTİNNNNNNN HUUUUUUUUUU
O kadar uğraştık adresini verde git Yakalayın erkelleyi bu dükkandan boş çıkılmaz ERKELLEEEEEE