öncelikle merhaba 3 ay önce düşük yaptım. bu ay tekrar denemeye karar verdik 26 nisan sat bu ayın 3 7 8 de denedik ve iki gündür çok sık idrara çıkıyorum ve yanma oluyor. diğer gebeliğimde de çok fazla yanma oluyordu. acaba hamilemiyim demeye başladım ama bu kadar çabuk belirtiler başlamaz herhalde. yoksa olabilir mi ????????
cnm bende 23 nisanda kimyasal gebelik geçirdim 26 nisanda adetimi gördüm 1 mayısta bitti o gün sonrada gün aşırı yapıyoruz bendede aynı beliritler var devamlı wc ve uykusuzluk var olabilir erken yumurtlama olduysa neden olmasın
bana biraz zor ihtimal gibi geliyor ama inşallah olurinşallah sende hamilesindir bu arada aynı dönemlerde hasta olmuş ve temizlenmişiz ama biz her gün deneyemedik misafirimiz vardı
Aynen cnm hayırlısı olsun hakkımızda
birbirimizi takipte kalalım bakalım ne olacak :18::18:
Aynen cnm bende merak ediyorum
benim bat 22 mayıs senin
24 mayıs olması lazım cnm ama belli olmaz
önceden 28 günde bir oluyordu düşükten sonra 26 günde bir oluyor canım sen 28 günde oluyorsun herhalde
idrar yolu enfeksiyonu belirtisi gibi geldi bana...
aynen cnm bazen 30 günde olabiliyo kasıklarımda ağrılarım var sendede varmı bişiler
sol tarafımda oluyor bazen canım. sabah dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı
Çıkmazki cnm anca adetten 1 hafta sonra çıkıyor
Çıkmazki cnm anca adetten 1 hafta sonra çıkıyor
canım ne durumdasın
merhaba cnm aynı belirtilerimm devam ediyor akşam 9.30 da yatıyorum sabah gene kalkamıyorum kasıklarımda ağrıyo idrarada cok cıkıyorum sen nasılsın ne durumdasın?
valla benim herhangi belirtim kalmadı. bir ara oluyor ki çok sık tuvalete gidiyorum bi oluyor ki hiçbierşey yok bende ne oluyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?