yeniden hamile olabilir miyim acaba ?

MF annesi

2 bebeğimiz geliyor
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
334
93
318
öncelikle merhaba 3 ay önce düşük yaptım. bu ay tekrar denemeye karar verdik 26 nisan sat bu ayın 3 7 8 de denedik ve iki gündür çok sık idrara çıkıyorum ve yanma oluyor. diğer gebeliğimde de çok fazla yanma oluyordu. acaba hamilemiyim demeye başladım ama bu kadar çabuk belirtiler başlamaz herhalde. yoksa olabilir mi ????????

cnm bende 23 nisanda kimyasal gebelik geçirdim 26 nisanda adetimi gördüm 1 mayısta bitti o gün sonrada gün aşırı yapıyoruz bendede aynı beliritler var devamlı wc ve uykusuzluk var olabilir erken yumurtlama olduysa neden olmasın

bana biraz zor ihtimal gibi geliyor ama inşallah olur inşallah sende hamilesindir bu arada aynı dönemlerde hasta olmuş ve temizlenmişiz ama biz her gün deneyemedik misafirimiz vardı

merhaba cnm aynı belirtilerimm devam ediyor akşam 9.30 da yatıyorum sabah gene kalkamıyorum kasıklarımda ağrıyo idrarada cok cıkıyorum sen nasılsın ne durumdasın?

valla benim herhangi belirtim kalmadı. bir ara oluyor ki çok sık tuvalete gidiyorum bi oluyor ki hiçbierşey yok bende ne oluyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…