Yeniden birine güvenmek

buna nasıl emin olunur ?

Yani haklısınız. Çok korkuyorum zaten bu durumdan annesi 73 yaşında bu arada hani benimle uğraşacak enerjisi yoktur diye düşünüyorum
Hiç öyle zannetme. Benimki de 77 yaşında, her sorunda yaşlı kontenjanından sıyrılıyor işin içinden

buna nasıl emin olunur ?
aslında buna tam emin olmak için ailesi ile tanışman lazım..
şimdi karşında ki insan yok sorun etmezler vs diyerek seninle görüşüp konuşmaya devam eder
ama tanışmadan ailesi ile bilemessin. tanıştıktan sonra onların tutumu ve davranışları sana ipuçları verir.. sen önce biraz tanı konuş bakalım bir. devam et görüşmeye.

Bu toplumda boşanarak çok büyük bir cesaret örneği göstermişsiniz. Tebrik ederim sizi . İlk olarak tanımaya çalışın zaten kendilerini gösterecekler . Hakkınızda hayırlısı olsun .

Bu toplumda boşanarak çok büyük bir cesaret örneği göstermişsiniz. Tebrik ederim sizi . İlk olarak tanımaya çalışın zaten kendilerini gösterecekler . Hakkınızda hayırlısı olsun .
Teşekkür ederim. Güzel dileklerinize de amin diyeyim

Uzak durmak en son yapacağın şey olsun.Bulmuşsun böyle düzgün birini asla kaçırma.Bütün erkekler asla aynı değil.Sana güven veriyorsa peşini bırakma.Bak senden önce evliliği de düşünmüyormuş ama şuan sıcak baktığına göre iyi birşeyler var demektir...

bebeğim yağmurdan kaçarken doluya tutulma mesafeni ayarlayarak görüşmeye devam et nasibin nereden geleceği belli olmaz sen tedbirini al gerisi Allah'a kalmış evlilik için tabiki erken ,ama boşandın diye önünü görmemezlik te etme daha çok ta gençsin öpüyorum

biraz tanımaya calıs zamanla zaten hıslerın mantığın sana bu kısının doğru bırı olup olmadığını gösterecektır.

Burda iki yorumdan biri acele degil mi erken degil mi seklinde. Ben katilmiyorum. Birini sevmenin askin erkeni olmaz. Aranizda bir bag olusmussa neden olmasin. Neden illa sayilara takilip bosanma tarihinin uzerine gun sayasin. Insan kendini bildikten sonra seviyesini koruduktan sonra olamayacak bi durum gormedim. Zaten biz bosanan kadinlar daha genis perspektifle bakabiliriz artik diye dusunuyorum tercih yaparken. Yani dogru insan olup olmadigini anlamak adina iyi bir tecrubeye sahipsin.insallah hayirlisi olur hakkinda.

Canımın içi inan kendimi o kadar tutuyorum ki , dün aynı zamanda film izledik .Filmi ben seçtim bilhassa yorumlarını merak ettim o kadar aynı yerlerde aynı şeyleri düşünmüşüz ki.Sadece nasıl desem bu sefer içime sinerek yaşamak istiyorum. Neler yaşadığımı az çok biliyorsun. bana dua et bitanem ♥

Çok teşekkür ederim ama içimden bir his bu adam doğru insan diyor. Aynı şeye gülebiliyor aynı şeyi düşünebiliyoruz. Dua edin lütfen

Düzenleme: Arkadaşlar yeniden evlenmek için şu an zaten çok erken aslında sorum evlenmek değil tanımak adına
Ne guzel, ilgi gormek cok guzel, flort donemleri cok keyifli! Acikcasi bence gayet dogru bir zamanda yeni biriyle tanismissiniz. Ben bosandiktan sonra bir kadinin oyle cok uzun bir sure iliskisinin olmamasi gerektigini dusunmuyorum. Yeniden ilgi gormek guzel. Bosanmis bir bayansiniz ve tahminim ‘ilgi gormekten hoslanma’ ve ‘kisinin kendisinden hoslanma’nin aralarindaki farki gayette biliyorsunuzdur. Eger ilgisinden hoslaniyorsaniz keyfini cikarin ilginin ama zamani gelincede gosurmeyi kesin. Eger kendisinden hoslaniyorsaniz bu beyfendinin, gayette bir sans verebilirsin. Guven sorunu olaylari beni hic rahatsiz etmemisti acikcasi, bi tane deliye denk geldin diye hepsi deli olacak degil ya. As bunlari, gozunde gereksiz yere buyutme. Yasamadan anlayamaz goremezsin. Daha temkinli ve dikkatli olman normal, e bi zahmet olmalisinda zaten bir bosanmadan sonra:))

Mutluluklar dilerim, bosanmis hatunlarin yeniden hayatlarina birilerini almalari beni gercekten cok mutlu ediyor.

ps; ayrica evlenebilirsinde, kime ne canim.

Onun bana ilgi vermesinden hoşlanıyorum diyelim :) başka kişilerde yaklaşmaya çalıştı ama asla istemedim.
O ufak ufak evlenme konularını açıyor ama asla üstüme gelmiyor..
Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…