Evet evlenmeyi hiç düşünmediğini söylüyordu başlarda ama şimdi evliliğe artık sıcak baktığını söylüyor.Anın tadını çıkar. Çok bağlanmamaya çalış dicem ama alışıyor insan ister istemez. Eğer ileriye dönük evlilikle ilgili bi imada bulunursa bu soru işaretini söylersin ona.
bence çok ne koş nede kaç olduğun yerde kal ve duruma bak baştan konuş boşanman sorun olurmu sonra tekrar üzülmeMerhabalar kk nın güzel kadınları. Nasılsınız? Umarım hepiniz çoook iyisinizdir.
Bilen bilir, bilmeyen içinde resmi olarak boşanalı 5 ay oldu.. Çok kötü bir evlilik yaşadım 4 sene neler çektim bir Rabbim bir ben biliyorum. Geceler boyu uyuyamayıp ,Allah'a çok yalvardığım oldu. Hakkımda hayırlısı olması ve yeniden mutlu olmak için. Eski eşim hayatımda ki en büyük hatam oldu. Benden özgüvenimi, güvenme duygumu ve en önemlisi mutlu olmayı aldı götürdü.
Boşandıktan sonra ailemin de yardımıyla bocalama dönemimi kolay atlatım diyebiliriz. Babam hemen yeni bir işe soktu. Boşanmadan evvel de zaten eşile son 1 sene ne konuşuyorduk ne de aynı odada oturabiliyorduk.5 ayın öncesinde de ben evden ayrılmıştım yani toplamda neredeyse 1 sene olacak. Asıl konumuza gelelim.
Çalıştığım yerde dışarıdan pc lere bakması için , sistem kurması için bir firmadan bir adam geliyor. Son derece beyfendi , güler yüzlü ve çok kibar. ilk gördüğüm andan beri ondan çok güzel bir elektrik aldım daha doğrusu bu durum karşılıklı oldu. Sonra beni sosyal medya hesabımdan ekledi. Biraz sohbet ettik ve neredeyse 1 ayı geçen bir süredir çok güzel anlaşıyoruz. Eski eşimle nişanlıyken , öncesinde sürekli kavga ediyorduk ama şu an o kadar huzur doluyum ki. Bana her konuda destek olmak istiyor, sürekli olarak merak ediyor ve en önemlisi fikirlerimi önemsiyor.
Daha önceleri kimseye bu şekilde davranmamış bu arada. Burada çalışanları biraz yokladım, hepsi o asla pek muhabbet etmez bizimle diyorlar. Her şey gerçekten umduğumdan da güzel gidiyor. Şimdi gelelim en önemli soruna bu kişi 33 yaşında daha önce evlenmemiş ve en son ilişkisi 1 sene önce bitmiş. Tipi,işi ,aile hayatı gayet normal duruyor. Ama yeniden güvenme konusun da çok kararsızım. Bir yanım kaç diyor bir yanım ona doğru koş diyor. Bu adamdan önce de benimle görüşmek isteyen bir kaç kişi oldu ama ben hiç birini istemedim.
Daha önce hiç evlenmemiş olması beni çok korkutuyor.Ama ailesinin bu tarz şeyleri önemsemediğini söyledi bana ..
Sizce ne yapmam lazım? Ondan uzak kalmayı denedim ama gerçekten onla öyle bir muhabbetimiz var ki uzak kalınca üzüldüm. Aranızda hiç boşanıp böyle bir durum yaşayan var mı? Ya da görüşleriniz neler?
Yorumlarınız çok kıymetli ablalarım, kardeşlerim
Ablası da daha önce böyle bir şey yaşamış . Şu an evli ve oda daha önce evlenmemiş bir adamla evlenmiş. 5 ay aslında sadece resmiyette daha öncesinde de eski eşimle çok kötüydük..Çok erken bence ama eğer ki her şey karşılıklı ise bir şans verilebilir diye düşünüyorum.
zaten böyle durumlarda hiç bir şey insanın karşısına zamanında çıkmaz
ya zaman yanlış olur ya insan sizin durumunuz tam böyle.. belki karşınızdaki insan doğru ama zaman yanlış..
ben olsam bir süre konuşur her şeyi ölçer biçerdim.. haa deyince evlenip yuva kuracak değilsiniz zaten mesela 1 yıl kadar konuşun gibi..
o süre zarfında ise en azından boşanma süreniz de uzamış olur..
bu arada ailesinin sorun çıkarmayacagına net eminmisiniz ?
genelde erkek aileleri böyle şeye razı gelmiyorlar
gelseler bile burnundan fitil fitil getiriyorlar hep bir başa kakıç küçümseme ezme çabalarına giriliyor
teşekkür ederim:)bence boşluktasınız, daha yeni boşanmışsınız. kendinize zaman verin, gönlünüzü huzura mutluluğa ulaştırmak bir başkası sayesinde olmasın, kendi içinizde bulun huzuru da mutluluğu da güveni de. mutlaka destek alın bu süreçte sevdiğiniz insanlardan olabilir bir psikolog olabilir,spor yapın(zihne de bedene de çok iyi geliyor)gününüzü doldurun,bir başkasını hayatınıza sokmak için biraz erken gibi geldi bana
şimdi ablası farklı siz farklısınız burda önemli olan ailesinin tutumu.. ileride sorun cıkarırlar ise çok üzülürsünüzAblası da daha önce böyle bir şey yaşamış . Şu an evli ve oda daha önce evlenmemiş bir adamla evlenmiş. 5 ay aslında sadece resmiyette daha öncesinde de eski eşimle çok kötüydük..
Erkeklerle arası çok iyi ama kadınlara karşı mesafeliyi kast etmiştim aslında. Asla yabani bir tip değil. Zaten o konuda çok temkinliyimçevredeki insanların "o bizimle pek muhabbet etmez" dediği adamlar da bana hep tuhaf gelmiştir.
acele etmeyin..
Yani haklısınız. Çok korkuyorum zaten bu durumdan annesi 73 yaşında bu arada hani benimle uğraşacak enerjisi yoktur diye düşünüyorumşimdi ablası farklı siz farklısınız burda önemli olan ailesinin tutumu.. ileride sorun cıkarırlar ise çok üzülürsünüz
oo bayagı da yaşlıymış =) ama bu iş yaşla değil.. şaka bir yanaYani haklısınız. Çok korkuyorum zaten bu durumdan annesi 73 yaşında bu arada hani benimle uğraşacak enerjisi yoktur diye düşünüyorum
Birşeylere koşmak zorunda değilsiniz.Bir inasın iyi efendi olması sizi anlaması yeterli materyaller değil.Bir birliktelikte anlaşılır böyle şeyler.Karar vermek için erken.Deenemek tanımak lazımMerhabalar kk nın güzel kadınları. Nasılsınız? Umarım hepiniz çoook iyisinizdir.
Bilen bilir, bilmeyen içinde resmi olarak boşanalı 5 ay oldu.. Çok kötü bir evlilik yaşadım 4 sene neler çektim bir Rabbim bir ben biliyorum. Geceler boyu uyuyamayıp ,Allah'a çok yalvardığım oldu. Hakkımda hayırlısı olması ve yeniden mutlu olmak için. Eski eşim hayatımda ki en büyük hatam oldu. Benden özgüvenimi, güvenme duygumu ve en önemlisi mutlu olmayı aldı götürdü.
Boşandıktan sonra ailemin de yardımıyla bocalama dönemimi kolay atlatım diyebiliriz. Babam hemen yeni bir işe soktu. Boşanmadan evvel de zaten eşile son 1 sene ne konuşuyorduk ne de aynı odada oturabiliyorduk.5 ayın öncesinde de ben evden ayrılmıştım yani toplamda neredeyse 1 sene olacak. Asıl konumuza gelelim.
Çalıştığım yerde dışarıdan pc lere bakması için , sistem kurması için bir firmadan bir adam geliyor. Son derece beyfendi , güler yüzlü ve çok kibar. ilk gördüğüm andan beri ondan çok güzel bir elektrik aldım daha doğrusu bu durum karşılıklı oldu. Sonra beni sosyal medya hesabımdan ekledi. Biraz sohbet ettik ve neredeyse 1 ayı geçen bir süredir çok güzel anlaşıyoruz. Eski eşimle nişanlıyken , öncesinde sürekli kavga ediyorduk ama şu an o kadar huzur doluyum ki. Bana her konuda destek olmak istiyor, sürekli olarak merak ediyor ve en önemlisi fikirlerimi önemsiyor.
Daha önceleri kimseye bu şekilde davranmamış bu arada. Burada çalışanları biraz yokladım, hepsi o asla pek muhabbet etmez bizimle diyorlar. Her şey gerçekten umduğumdan da güzel gidiyor. Şimdi gelelim en önemli soruna bu kişi 33 yaşında daha önce evlenmemiş ve en son ilişkisi 1 sene önce bitmiş. Tipi,işi ,aile hayatı gayet normal duruyor. Ama yeniden güvenme konusun da çok kararsızım. Bir yanım kaç diyor bir yanım ona doğru koş diyor. Bu adamdan önce de benimle görüşmek isteyen bir kaç kişi oldu ama ben hiç birini istemedim.
Daha önce hiç evlenmemiş olması beni çok korkutuyor.Ama ailesinin bu tarz şeyleri önemsemediğini söyledi bana ..
Sizce ne yapmam lazım? Ondan uzak kalmayı denedim ama gerçekten onla öyle bir muhabbetimiz var ki uzak kalınca üzüldüm. Aranızda hiç boşanıp böyle bir durum yaşayan var mı? Ya da görüşleriniz neler?
Yorumlarınız çok kıymetli ablalarım, kardeşlerim
Düzenleme: Arkadaşlar yeniden evlenmek için şu an zaten çok erken aslında sorum evlenmek değil tanımak adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?