YENİDEN BİRİKTİRMEYE BAŞLIYORUZ

@Vayneymis Çok fazla fark olacağını düşünmüyorum çünkü gram altının özelliği işçilik maliyet olmadığı için bozdurulurken fazla fark alınmaması.

@Vayneymis Çok fazla fark olacağını düşünmüyorum çünkü gram altının özelliği işçilik maliyet olmadığı için bozdurulurken fazla fark alınmaması.
Benim çözemediğim kapalıçarşıda gram altın şu kadar diolar yaa o işlenmemiş altını mı ifade ediyor ?? (160 küsür olan ) diğer işlenmiş kaç para bu farkı çözemedim

Ben vakti zamanında buraya da katılmışım ama bildirmemişim ne biriktirdiğimi

Ocak ayında 63 dolar 300 tl ve 1 gr altın biriktirdim.

Şubat ayında da 3 gr altın ve eğer 3.75in altına düşerse bi 50 dolar daha alırım.

İki aydır dolar alıyorum ama henüz altın kadar kazandırmıyor sanırım

Evet şu 15inde tavan yaptırıyorlar
Sinir bozucu
bende dayanamayıp 15 inde ödemeleri yapıp hemen alıyorum sonrada düşüyor sınır bozucu oluyor. ben de hep hemen almazsam ucundan tırtıklama korkusu var.
eğer güvenilir bir grup bulursam güne katılmak istiyorum o da ıyi oluyor zorunlu veriyorsun

Evet bende hemen alıyorum. Senin gibi o psikoloji bende de var.
İş yerinden 4 5 arkadaş girdik biz. 250tl.
Bazı arkadaşları duyuyorum 10 12 kişi 1000 tl den girmiş. Düşünsene direkt 10 12 bin. Bende böyle bi ekip bulsam katılmayı isterdim.

bizim okulda eylül ayında 1000tl lik 9 kişilk grup oluşturdular ben veremem zorlanırım dedim çünkü o dönem harcama modunda idim pişmanım şu an. ama bir dahakine önüme me fırsat gelirse 250 500 1000 nasil denk emirde katılacağım. hem oraya verir. hem de gram biriktrrm

gelir durumuna gore 250 az evet ama sum p da bir birikim bidahaki sefere yukseltrsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…