30 olsa yıllıkYıllık hedefine 39.600tl yazıyorum canım uygun mudur?
Kızlar bu arada kararan paraları cifleyeceğim bakalım düzelecek misonuçları yazarım
Tamam kalsın yinede hedefler yüksek olsun subat hedefini değiştiririz:)30 olsa yıllık
Çünkü her ay bu kadar yapamam geçen aydan kalan Param ve enflasyon farkını da ekledim o yüzden böyle oldu bazı aylar 2 bazı aylar 2,5 da olur teşekkür ederim
TamamTamam kalsın yinede hedefler yüksek olsun subat hedefini değiştiririz:)
Kuzu cif ile sünger ile yıka parayı hemen açılıyor merak etme .Kızlar bende biliyorsunuz pet şişede bozuk para biriktiriyordum fakat paraşar nemden dolayı sanırım azcık ıslaktı kararmaya baslamıs baya bide koku oluşmuş anlamadım var mı fikri olan?
Canım yaptım bugun bembeyaz oldu valla simdi kurutmaya bırakıcam eski bir el bezim vardı serdim :)Kuzu cif ile sünger ile yıka parayı hemen açılıyor merak etme .
İyi gidiyo sayılır daha alamadım ama para hazır aksilik olmazsa. İki gündür düşüyordu aslında üç beş güne kadar alıcam inşaşşah Ocak bitmeden altınKızlar bu arada birikimler nasıl gidiyor 9gün kaldı hazır mıyız altınları almaya? Gerçi savaş yüzünden şu aralar altın cok yükselişte
Maşallah allah bereket versin
Canım 9gün daha var üstüne birşey koyamaz musın 9günde?:)
Altın hesabımı kullanıyorsun canım yoksa fiziksel olarak mı alıyorsunİyi gidiyo sayılır daha alamadım ama para hazır aksilik olmazsa. İki gündür düşüyordu aslında üç beş güne kadar alıcam inşaşşah Ocak bitmeden altın
yok cnm bu kadar. ben birikimi ayın 1 i ile 15 i. arasinda noktalıyorumCanım 9gün daha var üstüne birşey koyamaz musın 9günde?:)
KoyalımKızlar bu arada bi konuda gördüm hedefini başaranakupa emojisi koymuş arkadaş bizde koyalım :)
Fiziki olarak biriktiriyorumAltın hesabımı kullanıyorsun canım yoksa fiziksel olarak mı alıyorsun
canım internet bankacılığında yapılıyor ziraatte hemen acabilirsin. ben o hesabı oğlum için açtım diyelim ki 10 tl harçlık verdiler hemen ordan ona altın aliyorumFiziki olarak biriktiriyorum
Ama bi ara altın hesabı yapıcam iyice araştırıp
Maaş hesabı ımdan oluyo zaten internet bankacılığından görmüştüm ekranda
Güzelmiş benim Halkbank maaş hesabımcanım internet bankacılığında yapılıyor ziraatte hemen acabilirsin. ben o hesabı oğlum için açtım diyelim ki 10 tl harçlık verdiler hemen ordan ona altın aliyorum
1 tl gibi bir fark var cnm istediğin gr bozdurabilirsinGüzelmiş benim Halkbank maaş hesabım
Ayrı bir ek masraf var mı peki? Bi de al-sat yaparken aradaki fark kuyumcudaki alış satış arasındaki fark gibi mi daha mı fazla