• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden ben ve kesin bırakıyorum

haa bu arada ben 14:30 civarı uyandım... yataktan 15:30 - 16:00 civarı çıktım sanırım.. yataktan çıkalı 1 saati geçmiş.. tam bir saatten fazladır içmiyorum.. içmemek için yataktan çıkmamaya özen gösterdim :))

Son düzenleme:
bende öyleydim alışkanlık olmuştu çarşıya bile bi koşu gitsem gelip o mereti içiyordum ohh rahatladım gibi hisediyordum değilmiş canım valla hayat onsuz daha güzelmiş :) evde pilates yap derim yada güzel egzersizler sadece hareketli müzik açıp hoplayıp zıplasanda faydası var hem moralinide toparlar..bende senin gibi düşünüyodum artık içerken bile nefret ede ede kendime kıza kıza içerdim ama içerdim..ben bi zamanlar aslında kilo aldım diye spora başladım ama sigarayla beraber gitmediğini görünce onuda bıraktım yemeğide düzelttim o yüzden illede spor diyorum..bende hep bırakıp bırakıp başladım ama bu sefer baktım yüzüm elden gidiyo daha fazla tahammül edemedim..bizimki şu olmuş artık beynimizi bırak vücudumuz artık dile geldi içme diyo bize duyuruyo ama biz hala onu kandırmaya çalışıyoruz bal gibi biliyoruz hiç bi halta yaramadığını

aynen öyle çok güzel yazmışsın canım eline sağlık, cildimiz mahvoldu, hakkaten o evde müziği açıp tepinmek insana iyi geliyor etkili bi yöntem bende yapıorum arada ama bazen öyle anlar oluyoki o bile kesmiyo insanı, o yüzden spor şart, doğrusun.. evet artık resmen beynimde bu olay çözülüyo hissediyorum... şu an böyle pencereler açılıyo sanki beynimde... böyle o kadar cahil, ilkel, beşinci sınıf, hani kıro amele maganda diye tabir ettiğimiz tiplerin içişi geliyo gözümün önüne ve içen herkes öyle görünüyo gözüme... artık bana sadece ilkel ve beyni gelişmemiş kişilerin yapacağı bir cehalet gibi görünüyo.. uzaklaştım daha da soğudum o zehirden.. bırakmaya karar verince üstüne gittim ve videolar yazılar ne bulursam okudum.. bu forumda takıldım.. ve etkisini işte görüyoruz hep beraber...

bırakan herkesi gönülden tebrik ediyorum arkadaşlar. kendinize yaptığınız en büyük iyilik bu! darısı başımaaaa

aynen öyle çok güzel yazmışsın canım eline sağlık, cildimiz mahvoldu, hakkaten o evde müziği açıp tepinmek insana iyi geliyor etkili bi yöntem bende yapıorum arada ama bazen öyle anlar oluyoki o bile kesmiyo insanı, o yüzden spor şart, doğrusun.. evet artık resmen beynimde bu olay çözülüyo hissediyorum... şu an böyle pencereler açılıyo sanki beynimde... böyle o kadar cahil, ilkel, beşinci sınıf, hani kıro amele maganda diye tabir ettiğimiz tiplerin içişi geliyo gözümün önüne ve içen herkes öyle görünüyo gözüme... artık bana sadece ilkel ve beyni gelişmemiş kişilerin yapacağı bir cehalet gibi görünüyo.. uzaklaştım daha da soğudum o zehirden.. bırakmaya karar verince üstüne gittim ve videolar yazılar ne bulursam okudum.. bu forumda takıldım.. ve etkisini işte görüyoruz hep beraber...

bugün daha kararlı daha kesin gördüm seni çok mutlu oldum..ama şunu söylemeden edemicem bu beynimizin bize yaptığı bi oyun hani biz istemediğini bildiğimiz halde ona oyun yapmaya çalışırcasına yaktık ya o sigaraları şimdi hamle sırası onda yarın veya öbürgün bu düşüncenin kararlılığının aksine sigara içenleri görüp ya yakayım bitane bak şukadar gün idare ettim nasılsa bitaneden bişe olmaz diyerek ilk denediğimiz günkü zihne geleceksin hatta bian önce bitane yakmak için hızlıda davranacaksın eve gidip içeyim yada falanca yere herneyse bunu duyunca kararları çöpe atma sakın bendede aynısı oldu ondan söyledim o anda kendini avutup içtiğin zaman hani o pişman olma yada sinirlenerek yinede zorunda hissederek içtiğin an varya onu hatırla ve o sigara bittiğinde aslında 3-5dklık bi uğraş olduğunu onun bitebildiğini ve sana bişey katmaktan çok seni leş gibi ettiğini düşün vücuduna siyah bi bulut dolduruyo o öyle düşün aklına herşeyi getir uzak durmak için kendini oyalamak için çabala bu adımıda atlarsan yavaş yavaş bayrağa ulaşacaksın bunu bi oyun gibi gör 2.level desin az kaldı canım arkadaşım

biraz uzun yazıyorum bilmem sıkılıp bıkıyormusun ama ne biliim her ne bildiğim düşündüğüm varsa paylaşmak istiyorum böylece birbirimizede destek veririz ben bıraktım ama arada yakıyorum hiç içmesemde ve sonra çok iğreniyorum ne varsa üstümde değişip temizleri giyme ihtiyacı duyuyorum aslında bende bayrağı elime almış değilim tam manasıyla :1: o yüzden bu kadar çok yazıyorum sende bana destek ol canım..

bugün daha kararlı daha kesin gördüm seni çok mutlu oldum..ama şunu söylemeden edemicem bu beynimizin bize yaptığı bi oyun hani biz istemediğini bildiğimiz halde ona oyun yapmaya çalışırcasına yaktık ya o sigaraları şimdi hamle sırası onda yarın veya öbürgün bu düşüncenin kararlılığının aksine sigara içenleri görüp ya yakayım bitane bak şukadar gün idare ettim nasılsa bitaneden bişe olmaz diyerek ilk denediğimiz günkü zihne geleceksin hatta bian önce bitane yakmak için hızlıda davranacaksın eve gidip içeyim yada falanca yere herneyse bunu duyunca kararları çöpe atma sakın bendede aynısı oldu ondan söyledim o anda kendini avutup içtiğin zaman hani o pişman olma yada sinirlenerek yinede zorunda hissederek içtiğin an varya onu hatırla ve o sigara bittiğinde aslında 3-5dklık bi uğraş olduğunu onun bitebildiğini ve sana bişey katmaktan çok seni leş gibi ettiğini düşün vücuduna siyah bi bulut dolduruyo o öyle düşün aklına herşeyi getir uzak durmak için kendini oyalamak için çabala bu adımıda atlarsan yavaş yavaş bayrağa ulaşacaksın bunu bi oyun gibi gör 2.level desin az kaldı canım arkadaşım

çok sağol canım uyardığın için, çünkü birazdan gidip alsam mı diye düşünce aklıma gelir gibi oldu ve bu saçma fikri savmaya çalışıyorum başımdan......... açlıkta bastırdı bi yandan bi lokma bişey yemedim içmedim.. iştahım yok... psikolojikmidir nedir yemeye içmeye korkar oldum heralde... sigarayla birlikte herşeyi bıraktım hayattan da vazgeçtim kızlar... sadece ekrana kitlenmişim mal gibiyim...

biraz uzun yazıyorum bilmem sıkılıp bıkıyormusun ama ne biliim her ne bildiğim düşündüğüm varsa paylaşmak istiyorum böylece birbirimizede destek veririz ben bıraktım ama arada yakıyorum hiç içmesemde ve sonra çok iğreniyorum ne varsa üstümde değişip temizleri giyme ihtiyacı duyuyorum aslında bende bayrağı elime almış değilim tam manasıyla :1: o yüzden bu kadar çok yazıyorum sende bana destek ol canım..

aynen öyle çok haklısın , yazdıkların çok yardımcı oluyo bana , bende aynı şekilde yazıyorum burda herkese destek olsun,

Son düzenleme:

aynen öyle çok haklısın , yazdıkların çok yardımcı oluyo bana , bende aynı şekilde yazıyorum burda herkese destek olsun sende yaz devam et canım, bi yandanda elimiz oyalanıyo böylece içemiyoruz :) ,etkili oluyo cnm , işe yarıyo bende...bize yardımm edinn millett :))

Son düzenleme:
çok sağol canım uyardığın için, çünkü birazdan gidip alsam mı diye düşünce aklıma gelir gibi oldu ve bu saçma fikri savmaya çalışıyorum başımdan......... açlıkta bastırdı bi yandan bi lokma bişey yemedim içmedim.. iştahım yok... psikolojikmidir nedir yemeye içmeye korkar oldum heralde... sigarayla birlikte herşeyi bıraktım hayattan da vazgeçtim kızlar... sadece ekrana kitlenmişim mal gibiyim...

ben bugünleri ölüme benzetirim hep daha öncede bırakmışlığım olmuştu ondan kalma bi his bu sanki ruhumu teslim ediyorum varya :1: şimdi sendekide öyle bi hantallık canım bilirim o hissi biri önüne hatta ağzına yemeği getirip koymasa aklına bile gelmez öyle aç durursun 2 3gün :1: ama evde vaktin çok oluyosa bide mutfakta uğraşmayı seviyosan aç müziğini hem kendin bi yandan söyle hemde yemekler pastalar börekler yap yeni tatlar dene tariflere bak etkili olur oyala kendini gerekirse kendini tvye ver zaman öyle geçiyoki malum gündüz kuşağı :1::1: bunları yapmadan önce aklındanda bi plan koysan olur kendine kahvaltıdan sonra şunu şunu yapıp bitireyim sonra öğlen yemeği fln diye yemeğinde düzene girer ve tatlı kaçamağından hiç korkma 1 2kilo alsak bile şu lanetten kurtulalımda bak kiloyu nasıl veriyoz o azimle :1: ama emin ol almıyosun kilo ben bugünlerde şansıma koşuşturuyorum biraz gitti herşeym :1: biraz göbeğim çıkmıştı o da sigaranın hediyesiydi bana galiba ödem mi yaptı nedir gitti çok şükür

ben bugünleri ölüme benzetirim hep daha öncede bırakmışlığım olmuştu ondan kalma bi his bu sanki ruhumu teslim ediyorum varya :1: şimdi sendekide öyle bi hantallık canım bilirim o hissi biri önüne hatta ağzına yemeği getirip koymasa aklına bile gelmez öyle aç durursun 2 3gün :1: ama evde vaktin çok oluyosa bide mutfakta uğraşmayı seviyosan aç müziğini hem kendin bi yandan söyle hemde yemekler pastalar börekler yap yeni tatlar dene tariflere bak etkili olur oyala kendini gerekirse kendini tvye ver zaman öyle geçiyoki malum gündüz kuşağı :1::1: bunları yapmadan önce aklındanda bi plan koysan olur kendine kahvaltıdan sonra şunu şunu yapıp bitireyim sonra öğlen yemeği fln diye yemeğinde düzene girer ve tatlı kaçamağından hiç korkma 1 2kilo alsak bile şu lanetten kurtulalımda bak kiloyu nasıl veriyoz o azimle :1: ama emin ol almıyosun kilo ben bugünlerde şansıma koşuşturuyorum biraz gitti herşeym :1: biraz göbeğim çıkmıştı o da sigaranın hediyesiydi bana galiba ödem mi yaptı nedir gitti çok şükür

çok zor çok... senin dediğin gibi bi hantallık bi sersemlik, iştahsızlık... markete gittim ekmek mandalina filan aldım... ama yiyesim yok.. sonra markettekilerden bi dal alıp içtim. paket almadım sonra eve geldim bi tost yaptım mandalinayla yedim. üstüne yeşil çay yaptım.. sonra dayanamadım ve gittim bakkaldan aldım. ince slim olan hd iciorum.. ve 2-3 tane ictim yine.. resmen ayakta zor duruodum.. uyuşmuş gibiydim galiba 13 saate yakın olmuştu içmeyeli yani zehir bünyeye girmeyeli.. konusamadım bi ara ya.. kelimeleri birbirine karıştırdım.. düşün o derece esir almış bizi.. çok vahim durumdaymışız haberimiz yokmuş.. esir olmuşuz resmen.. çok ezik bi duygu ya:( baska stresler ve sorunlar var kafamda... resmen sinir krizi geciricem diye korktum ve artık mecbur gidip aldım.. ama yarın yine mücadeleye devam edicem... bu boyle olmaz bunun bi yolu olmalı.. kurtulmanın bi yolu olmalı... dedigin gibi yeme icmeden korkmamak lazım galiba... cekirdek aldım sakız almayı unuttum yine.. sakız cok onemli ise yarar diye dusunuorum.. bide su içesim hiç gelmio.. halbuki su içmek çok önemliymiş bu meretten kurtulmada.. yardım et cnm bana, akıl ver fikir ver.. dedigin gibi sağlam oyalanmam lazım.. tv hic acmam ben.. sanırım tv takılsam iyi olucak bi de dedigin gibi tarif marif .. yeme düzeni filan... asılmam lazım..

Son düzenleme:
ya böyle bizi toplayıp bi yere tıkıp , beynimiz yıkasalar nefret seansları yapsalar ya.. çıkışta anırsak resmen nefret etsek tüm sigaraları yok edesimiz gelse.. içenlere saldırsak.. üreticileri bulup parçalasak... yetti ya... canıma tak etti... ne pisliğe bulaşmışız arkadaş... canımıza tak etti.. iliğimiz kemiğimiz kurudu, parası bi yana, mahvetti bünyeyi.. mongola çevirdi bizi resmen...

ya böyle bizi toplayıp bi yere tıkıp , beynimiz yıkasalar nefret seansları yapsalar ya.. çıkışta anırsak resmen nefret etsek tüm sigaraları yok edesimiz gelse.. içenlere saldırsak.. üreticileri bulup parçalasak... yetti ya... canıma tak etti... ne pisliğe bulaşmışız arkadaş... canımıza tak etti.. iliğimiz kemiğimiz kurudu, parası bi yana, mahvetti bünyeyi.. mongola çevirdi bizi resmen...

ben bi kere grip olmustum hiç unutmam o dönemde sigara içen biriydim . bi sabah kalktım cok fena ağzım burnum tıkalı grip olmusum. bi sigara yakayım dedim canım istedi ya. o gün sigaradan neftret etmiştim. cok tuhaf tadıyordu. zehir gibi. hiç birsey anlamamıstım. griptendir dedim belki biraz geçsin yakarım dedim. geçti yine yaktım yine gripliydim ama zehir gibiydi. azaltmıstım bende ister istemez tadını beğenmedim ya. keske hiç içmeseymişim. cünkü beynimi alıştırdım o zaman dedimki grip geçsin tadı yine lezzetli olacak emin ol miaselinam dedim.
grip geçti bi tane yaktım aa evt griptenmiş tadı dedim ve içmeye devam ettim gayet güzel gelmişti tadı.

coğu tanıdığım kişi gripli zamanda bıraktıklarını söylüyor. cünkü tadı gercekten cok kötü ve aramıyoruz o dönem diyorlardı. haklılarmıs bende keske o dönem bıraksaymısım dedim ama geçde olsa kurtuldum. emin ol bi kaç gün krizlerin olacak . ama ilk dört günü atlatırsan gerisi sorun değil. ben ilk dört gün kriz yaşadım bir bucuk hafta ağzıma koymadım. şimdi arada tek tük içmenin keyfini yaşıyorum . sigarayı bıraktım diyebiliyorum.
kandırma kendini diyebilirsiniz. benim eşimde içmiyor o da keyfi içiyor iki üc günde bir ya da hergün bi iki çekiyor bırakıyor.
aksamları görümcem bize geliyo o da günde bi yada iki tane içenlerden ama paket tasıyor.
bi tane sigarayı eşimle bizde ortak içeriz arada. hatta ben coğu zaman iki çeker veririm devam ettirmem.
böyle deneyin emin olun bu daha güzel daha zevkli . ve en güzeli de iradem var istediğimde içmiyorum bak diyebilmek cok güzel.

çok zor çok... senin dediğin gibi bi hantallık bi sersemlik, iştahsızlık... markete gittim ekmek mandalina filan aldım... ama yiyesim yok.. sonra markettekilerden bi dal alıp içtim. paket almadım sonra eve geldim bi tost yaptım mandalinayla yedim. üstüne yeşil çay yaptım.. sonra dayanamadım ve gittim bakkaldan aldım. ince slim olan hd iciorum.. ve 2-3 tane ictim yine.. resmen ayakta zor duruodum.. uyuşmuş gibiydim galiba 13 saate yakın olmuştu içmeyeli yani zehir bünyeye girmeyeli.. konusamadım bi ara ya.. kelimeleri birbirine karıştırdım.. düşün o derece esir almış bizi.. çok vahim durumdaymışız haberimiz yokmuş.. esir olmuşuz resmen.. çok ezik bi duygu ya:( baska stresler ve sorunlar var kafamda... resmen sinir krizi geciricem diye korktum ve artık mecbur gidip aldım.. ama yarın yine mücadeleye devam edicem... bu boyle olmaz bunun bi yolu olmalı.. kurtulmanın bi yolu olmalı... dedigin gibi yeme icmeden korkmamak lazım galiba... cekirdek aldım sakız almayı unuttum yine.. sakız cok onemli ise yarar diye dusunuorum.. bide su içesim hiç gelmio.. halbuki su içmek çok önemliymiş bu meretten kurtulmada.. yardım et cnm bana, akıl ver fikir ver.. dedigin gibi sağlam oyalanmam lazım.. tv hic acmam ben.. sanırım tv takılsam iyi olucak bi de dedigin gibi tarif marif .. yeme düzeni filan... asılmam lazım..

ben öyle bir tiryakiydim ya sırf bunu içebilmek için yemek yerdim bişeyler atıstırırdım öncesinde. öyle dahada lezzetli geliyor derdim tadı.
bıraktığım zaman ilk 2 gün bende de sinir harbi mevcuttu. herkese bağırıp kızıyordum. beynim uyusuyordu kelimeleri zor cıkarıyordum. aptal gibi bakıyordum etrafa. herkes sen iç bu sigarayı onsuz yapamıyorsun deyip duruyordu. sigarasızlıktan ölcen diyorlardı. her tarafım kurdesen dökmüştü onun yokluğundan stres yaptığım için. geriliyordum. insanın kasları gerilirmi. resmen üstümde ağırlık vardı.ama emin ol zamanla geçiyor o beyin uyusmaları sinir öfke vs ....

selam kızlar uzun süredir giremiyorum. hepinizin geçmiş bayramını kutlarım.

bir ay olacak bu ayın 12 sinde ve ben sigarayı bıraktım. arada kaçamaklarım oldu ama o da içkinin yanında kahvenin yanında tek tük tü hep. bi kez içince ay bi tane daha yakayım olmadı hiç. olsa bile irademe sahip cıkıp günlerce haftalarca içmediğm oldu. acıkcası artık öyle aramıyorum günlük hayatta. sadece dediğim giibi keyfi içiyorum onunda tamamını içemiyorum belli bi süre sonra ağır geliyor söndürüyorum. yada çayım kahvem bitiyor hemen geri kalanını söndürüyorum.

kısacası bu üc haftada kenara 150 tl para koydum :)))

bi ara sıkıntıdan stresten kurdesen gibi oldum vücudumda kabarmalar ve kasıntılar oldu . onun verdiği stres hemen vücuduma yansıdı . ama onuda kısa zamanda atlattım :)

merhaba güzelim :3:
ah keske o kaçamaklarida yapmasan canim :50: sonrasinda Allah vermesin canin biseye sıkılır falan nasilsa kaçamaklarim oldu diyerek tekrar baslarsin farkinda olmadan :50:
Valla ben kenara para atamadim :1: evde orda burda olan fotograflari acayip severim, bol bol çerçeve aldim ve içlerini doldurdum sigara içmedigim parayla :1: pek bi mutlu oluyorum simdi onlari gördükçe :52:
Bi ara bende agzimin içinde yaralar olustu! Bi hafta falan devam etti ama sonrasinda bitti çok sükür :nazar:
Artik aklima gelmemesi, canimin istememesi muhtesem bi duygu :16::nazar:
Darisi birakmak isteyen herkesin basina :34:

aslında içmeseydin iyi olurdu ama incelerden almışsın o da bişedir nikotin az en azından canım olsun hala güzel bi azmin içindesin kırma hevesini herşeyin farkındasın..haklısın bende öyleyim ya canım sıkılınca depresifler gibi gidip ona sarılıyorum tek dostummuş gibi artık bi ara öyle olmuştumki sigara hani bnm moral bozukluğumda var olan bişey ya artık ben sigara içecem diye durduk yere efkarlanıp sinirleniyorum öyle bi haldeydim..bide şunu dene hani canımız sıkılınca sigara içiyoruz ya bi nedenimiz var şimdide sigarayı senin moralini bozan bişi olarak gör bakalım etkisi olacak mı yani mesela annenle yada hani hayatında çok değerli olan biriyle sigaradan dolayı aranda bişe oldu farzet yani şu sıralar sigarayı biraz günah keçisi yap bakalım..bu arada evet su su su başkada bişe demiyorum günde 2lt tavsiye ederim bunu güne yayarak iç geceleride sütünü iç yat süt ciğerleri toplamak için var olan tek şey ve mucize..sigaradan ciğeri bitmiş birini biliyodum doktor sölemişti ciğer fln kalmamış diye buda süte vurdu kendini tbi kısa bi süre sonra süt sayesinde aynı doktor şaşırmış kalmıştı epey toparlamışsın diye..o yüzden bu ikisini hiç eksik etme yemektende hiç korkma en fazla 2 3kilo alırız sonra veririz evel allah ama dediğim gibi o da alınmıyor haberin olsun sen mesela sigarayı bırakmak için sporu uğraş edinirsen bi taşla iki kuş vuracan inş..sigara aklına geldikçe spor yap hani bisiklet sürer gibi yaparız ya onlardan bu tip kolay şeyler yap boş durma yani canım

Back