• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden ben ve kesin bırakıyorum

Merhaba canim,

Tebrik ederim seni öncelikle bu kararliligindan dolayi.
Kesinlikle en dogru olani yapiyorsun.

8 ekim 2012 aksami son sigarami içtim bende.. Hatta konumda burda => http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/562029-sigarasiz-hayat-olsa-keske.html
Ve bugün inan senin konunu görene kadar aklima gelmemisti :1:
Bazi günler rüyama giriyor sigara ictigimi görüyorum ve ozaman bile öyle bir vicdan azabiyla uyaniyorum ki...
Biraktigimdan beri acayip mutluyum.
Ve seninle birakma zamanlarimiz, eslerimizin bu durumla ilgili tutumu, birakma nedenlerimiz asagi yukari ayni. Sasirtti beni konuyu görünce :1:
Ama gerçekten istersen basarirsin. Ben buna inaniyorum.
Sabah uyandiginda artik o igrenc tadin agzinda olmamasi süper bisey.
Beyaz leblebi olsun elinin altinda. Tok tutucu özelligi var, sigarayi biraktiktan sonra atistirmaya daha egilimli oluyoruz.
Ben hafiften kilo aldim bile. Sporu hizlandiricam sanirim :32:

Umarim kararliligin böyle devam eder! :nazar:

Merhaba canim,

Tebrik ederim seni öncelikle bu kararliligindan dolayi.
Kesinlikle en dogru olani yapiyorsun.

8 ekim 2012 aksami son sigarami içtim bende.. Hatta konumda burda => http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/562029-sigarasiz-hayat-olsa-keske.html
Ve bugün inan senin konunu görene kadar aklima gelmemisti :1:
Bazi günler rüyama giriyor sigara ictigimi görüyorum ve ozaman bile öyle bir vicdan azabiyla uyaniyorum ki...
Biraktigimdan beri acayip mutluyum.
Ve seninle birakma zamanlarimiz, eslerimizin bu durumla ilgili tutumu, birakma nedenlerimiz asagi yukari ayni. Sasirtti beni konuyu görünce :1:
Ama gerçekten istersen basarirsin. Ben buna inaniyorum.
Sabah uyandiginda artik o igrenc tadin agzinda olmamasi süper bisey.
Beyaz leblebi olsun elinin altinda. Tok tutucu özelligi var, sigarayi biraktiktan sonra atistirmaya daha egilimli oluyoruz.
Ben hafiften kilo aldim bile. Sporu hizlandiricam sanirim :32:

Umarim kararliligin böyle devam eder! :nazar:

ccok teşekkür ederim tatlım :)))
galiba ben bu işi başardım.
darısı senin basına . aklına geldikçe leblebi yerine sakızda atsan olur hem metabolizmayı hızlandırıyor.
cünkü sigarayı bıraktıktan sonra metabolizma yavaslıyormus.
her zaman destekcinim.
dün eşim yemekten geldi aksam sigara içilen ortamdı ve inanırmısın üstüne sinen sigaara kokusundn nasıl tiksindim :)))
en güzeli de sabah kalktığında o pis koku yok artık ağzımda.
veeee tabiki parada biriktiriyorum.
eşime süpriz yapmayı düşünüyorum gelecek sene bu zamanlar biriktirdiğim parayla ya bi kosu bandı alacağım ki bunu cok istiyoruz ya da tatile cıkacağız.

bir de diyete basladım bugünden itibaren. malum kilo almaya meyilli olduk :)))

ccok teşekkür ederim tatlım :)))
galiba ben bu işi başardım.
darısı senin basına . aklına geldikçe leblebi yerine sakızda atsan olur hem metabolizmayı hızlandırıyor.
cünkü sigarayı bıraktıktan sonra metabolizma yavaslıyormus.
her zaman destekcinim.
dün eşim yemekten geldi aksam sigara içilen ortamdı ve inanırmısın üstüne sinen sigaara kokusundn nasıl tiksindim :)))
en güzeli de sabah kalktığında o pis koku yok artık ağzımda.
veeee tabiki parada biriktiriyorum.
eşime süpriz yapmayı düşünüyorum gelecek sene bu zamanlar biriktirdiğim parayla ya bi kosu bandı alacağım ki bunu cok istiyoruz ya da tatile cıkacağız.

bir de diyete basladım bugünden itibaren. malum kilo almaya meyilli olduk :)))

Basardik canim ikimizde, benim bugün 11inci günüm.
Ara ara aklima geliyor ama cok sükür canim istemiyor :16:
Sakizi inanilmaz cok cignemeye basladim zaten..
Ama cok cabuk acikir oldum :27: (nikotin istahi kesermis ya o yüzden acikiyorum artik bol bol) Bu yüzden bende leblebi atistiriyorum arada bir..
Pazartesi bende diyete baslicam insallah, arti bide sporuma gidersem benden keyiflisi yok :32:
Valla içmeyene ne igrenç kokuyormus megersem :53:
Dün aksam esim dediki "evlendigimiz ilk zamanlari ne kadarda dikkat etsende saçin, üstün, basin kokuyordu yinede. Ben sana diyemiyordum ama sevmiyordum o kokuyu. Simdi cok farkli artik. Saçinin sampuan kokusu geliyor mis gibi" dedi içim acidi. Igrenç bi koku o sinmis sigara kokusu ve biz bunu garibanlara yasatmisiz bunca zaman :50:
Sabahlari agiz tadi olayi bambaska zaten! Biraktigimin 3üncü günü iyice hissettim aciligin kayboldugunu :34:
Ay ne iyi düsünmüssün parayla ilgili :1:
Tatil iyi gelir bence :34:
Ben simdiden kendime bi bot ikide kazak aldim icmedigim parayla. Bende biriktireyim aslinda süpriz iyi fikirmis aklina saglik canim :16:

Basardik canim ikimizde, benim bugün 11inci günüm.
Ara ara aklima geliyor ama cok sükür canim istemiyor :16:
Sakizi inanilmaz cok cignemeye basladim zaten..
Ama cok cabuk acikir oldum :27: (nikotin istahi kesermis ya o yüzden acikiyorum artik bol bol) Bu yüzden bende leblebi atistiriyorum arada bir..
Pazartesi bende diyete baslicam insallah, arti bide sporuma gidersem benden keyiflisi yok :32:
Valla içmeyene ne igrenç kokuyormus megersem :53:
Dün aksam esim dediki "evlendigimiz ilk zamanlari ne kadarda dikkat etsende saçin, üstün, basin kokuyordu yinede. Ben sana diyemiyordum ama sevmiyordum o kokuyu. Simdi cok farkli artik. Saçinin sampuan kokusu geliyor mis gibi" dedi içim acidi. Igrenç bi koku o sinmis sigara kokusu ve biz bunu garibanlara yasatmisiz bunca zaman :50:
Sabahlari agiz tadi olayi bambaska zaten! Biraktigimin 3üncü günü iyice hissettim aciligin kayboldugunu :34:
Ay ne iyi düsünmüssün parayla ilgili :1:
Tatil iyi gelir bence :34:
Ben simdiden kendime bi bot ikide kazak aldim icmedigim parayla. Bende biriktireyim aslinda süpriz iyi fikirmis aklina saglik canim :16:

vallahi tum icimden gecenleri yazmissin daha ne yazayim bilemedim canim. tatili dusunuyorum evet ama bi kac sey begendim kiyafet onlarida almayi cok istiyorum ama tatili de cok istiyorum kararsiz kaldim acikcasi :D evet banada mide bulantisi gibi geliyor baskasi sigara icip gelince yanima nasil kotu kokuyo :((

Merhabalar
Dün saat 18 :30 gibi sigaramı yaktım keyifle yarısına kadar içtim...kalan yarısı ateşi gözüme takıldı ,bir nefes daha çektim ve hep aynı şey iç üfle ............
Paramada yazık bedenimede deyip sigaramı söndürdüm ve bu saate kadar elime dahi almadım .Canım felaket istiyor ama anlık istek bu .Bir süre sonra unutuyorum .:8:
Beynimde uyuşmalar olmuyor :10: Her şey eskisi gibi.
Tüm gün 12 saat boyunca ayaktayım bir sigarayı ortalama 5 dakikada içiyorum Maksimum ki bu rakam hiç olmadı 10 tane içsem toplamda 50 dakikaya denk geliyor bir saatten az bir zaman kendi kendime sordum bir kaç kez 11 saat 10 dakikayı sigarasız geçirdinde 50 dakikayımı geçiremiyorsun ? Ve bu gün böyle geçti .
Sigarasız Sağlıklı Temiz Nefesli bir hayatım olsun istiyorum .

zararın neresinden dönülürse kardır arkadaşlaar
ALLAH yar ve yardımcınız olsun AMİN
bende bırakalı 5 yıl oldu:65:
ALLAH bir daha başlatmasın İNŞALLAH AMİN

Sigarayı birden bırakmaya çalışmayın. Kademe kademe azaltarak bırakmaya çalışın. Daha kötü olursunuz. Hatta sigarayı birden bırakan birinin akciğer kanseri olduğunu biliyorum.

Sigarayı içtiği içinmi ? içemediği içinmi ? hasta oldu anlayamadım ..... Depresyona girenini duydum ama bu eğer bıraktığı için hasta olanını ilk kez duydum . Ayy Allah korusun .

selam kızlar uzun süredir giremiyorum. hepinizin geçmiş bayramını kutlarım.

bir ay olacak bu ayın 12 sinde ve ben sigarayı bıraktım. arada kaçamaklarım oldu ama o da içkinin yanında kahvenin yanında tek tük tü hep. bi kez içince ay bi tane daha yakayım olmadı hiç. olsa bile irademe sahip cıkıp günlerce haftalarca içmediğm oldu. acıkcası artık öyle aramıyorum günlük hayatta. sadece dediğim giibi keyfi içiyorum onunda tamamını içemiyorum belli bi süre sonra ağır geliyor söndürüyorum. yada çayım kahvem bitiyor hemen geri kalanını söndürüyorum.

kısacası bu üc haftada kenara 150 tl para koydum :)))

bi ara sıkıntıdan stresten kurdesen gibi oldum vücudumda kabarmalar ve kasıntılar oldu . onun verdiği stres hemen vücuduma yansıdı . ama onuda kısa zamanda atlattım :)

Son düzenleme:
selam kızlar uzun süredir giremiyorum. hepinizin geçmiş bayramını kutlarım.

bir ay olacak bu ayın 12 sinde ve ben sigarayı bıraktım. arada kaçamaklarım oldu ama o da içkinin yanında kahvenin yanında tek tük tü hep. bi kez içince ay bi tane daha yakayım olmadı hiç. olsa bile irademe sahip cıkıp günlerce haftalarca içmediğm oldu. acıkcası artık öyle aramıyorum günlük hayatta. sadece dediğim giibi keyfi içiyorum onunda tamamını içemiyorum belli bi süre sonra ağır geliyor söndürüyorum. yada çayım kahvem bitiyor hemen geri kalanını söndürüyorum.

kısacası bu üc haftada kenara 150 tl para koydum :)))

bi ara sıkıntıdan stresten kurdesen gibi oldum vücudumda kabarmalar ve kasıntılar oldu . onun verdiği stres hemen vücuduma yansıdı . ama onuda kısa zamanda atlattım :)

selam, senin adına sevindim.. bende dün bıraktım ama olmadı yine içtim.. bugünde iki tane içtim.. ama bugün yine bırakmaya çalışıyorum.. vazgeçmek yok.. atakları krizleri stresi nasıl atlatacağımı bilmiyorum. Ama vazgeçmek yok savaşmaya devam... Umarım ben de başarırım...

bu yağmurlu havalarda yürüyüş nasıl yapıcam, onun yerine binanın merdivenlerini inip çıkmam lazım artık.. bir de açılan iştahı nasıl halledicem bilmiyorum... bazı arkadaşlar hiç kasmadan bırakmış ve kilo almamış, ben yapamam gibi geliyor. tatlı isteği ve iştah açılması beni sinir ediyor. çünkü dün denedim ve bu yüzden olmadı.. ancak 10 saat dayanabildim.. pes etmek yok.. ağzımda leş gibi bi tat var. kendimden tiksiniyorum. ama yine de içtim.

Son düzenleme:
slm kızlar
arada sırada bırakma teşebbüslerim olduysada devam ettirdim hep.. :( ama artık kurtuldum yaklaşık 1hafta olucak tabi arada aslında nasıl iğrendiğimi görmem için bi iki tane yaktığım oldu bu bikaç gün zarfında ama çookk rahatım yüzüm gözüm mahvolmuştu cilt bakımımın biraz daha üstüne düşerek atlatıyorum nasılda özlemişim cildimin bembeyaz halini sabahları rahat kalkmayı sanki 60kiloluk vücudumda 150kilo birini daha taşıyodum bıkmama rağmen devam ettim o illete düşününce kendime acıyorum resmen..suyumu sütümü de eksik etmiyorum bolbol içimi temizleyecek şeyler yiyip içmeye çalışıyorum aralıklı olarak sporumu yürüyüşümüde yapmaya çalışıyorum

Arada canım istemiyo mu yada birilerinin o biçim yakıp tüttürmelerini görünce hadi bende bi tüttüreyim demiyormuyum evet istiyorum ve düşünüyorum..ama sonra içince ne olacakki sanki diye başlıyorum içimden yine boğazımda tuhaf bi cızırtı yine yüzüm gözüm değişecek öksürüğümde başlamıştı zaten o da bi güzel devam edecek ve en berbatı leş gibi kokacam olacağı bu diyerek kendime sahip oldum ve kurtuldum ohh beeeeeee dünya varmış irade kızlar irade başkası faso fiso şöyle bi 4 5gün hiç içmeyin 5. 6.gün yakın bitane hala içebiliyosanız söleyecek bişeyim yok zaten ilk 2günü atlatsa yetiyo insana..
ayy ne çok konuştum yahuu :1: nasıl yer vermişim hayatımda bu gereksizliğe konuşmamdan belli oluyo 2saattir :1:

bu yağmurlu havalarda yürüyüş nasıl yapıcam, onun yerine binanın merdivenlerini inip çıkmam lazım artık.. bir de açılan iştahı nasıl halledicem bilmiyorum... bazı arkadaşlar hiç kasmadan bırakmış ve kilo almamış, ben yapamam gibi geliyor. tatlı isteği ve iştah açılması beni sinir ediyor. çünkü dün denedim ve bu yüzden olmadı.. ancak 10 saat dayanabildim.. pes etmek yok.. ağzımda leş gibi bi tat var. kendimden tiksiniyorum. ama yine de içtim.

aslında çok iyi bi yerdesiniz şuan bendede iştah tatlı vs fazlalaştı bunu gördüğüm dk spora başladım ve 3öğün düzenli besleniyorum akşamlarıda kendime ödül veriyorum ya kısmıyorum aslında ama tek tavsiyem spor çünkü terliyosunuz ya sanki o sigaralar çıkıyo vücuttan sporla beraber içilen suda o biçim yarıyo dilimdeki o zehir tadını ben ne çektim şu bikaç gün ama geçiyo ztn onu farketmek yetiyor insana o yüzden çok güzel bi noktadasınız şuan pes etmek yok..

aslında çok iyi bi yerdesiniz şuan bendede iştah tatlı vs fazlalaştı bunu gördüğüm dk spora başladım ve 3öğün düzenli besleniyorum akşamlarıda kendime ödül veriyorum ya kısmıyorum aslında ama tek tavsiyem spor çünkü terliyosunuz ya sanki o sigaralar çıkıyo vücuttan sporla beraber içilen suda o biçim yarıyo dilimdeki o zehir tadını ben ne çektim şu bikaç gün ama geçiyo ztn onu farketmek yetiyor insana o yüzden çok güzel bi noktadasınız şuan pes etmek yok..

çok sağol moral oldun bana, ama dün paket aldım ve içtim ve demin yine içtim. istemeyerek içiyorum ama mecbur gibi hissediyorum kendimi.. inşallah ben de bi hafta kadar bıraksam belki kendime güvenim gelicek... belki de kilo almaktan , yoksunluk sorunlarından korkuyorum... bırakıp başaramamak da kırıyo insanın cesaretini.. ama savaşmaktan vazgeçmeyi düşünmüyorum... bırakmak zorundayım artık içmek istemiyorum.. nası becericem bilmiyorum... spor etkili biliyorum ama havalar da bozuk bugünlerde canım da sıkkın zaten... o yüzden bırakınca bunalıma girmekten korkuyorum.. güçlü diilim demekki... ama inatçıyım allahtan... evet canım pes etmek yok...

Son düzenleme:
arkadaşlar yine bırakıyorum, yine bırakıyorum... napayım geçen sefer olmadı diye bırakmak istemiyorum bu işin peşini... sporla beraber götürmek lazım işi.. şu an spor salonu araştırıyorum.... tavsiyesi olan varsa yazsın...

çok sağol moral oldun bana, ama dün paket aldım ve içtim ve demin yine içtim. istemeyerek içiyorum ama mecbur gibi hissediyorum kendimi.. inşallah ben de bi hafta kadar bıraksam belki kendime güvenim gelicek... belki de kilo almaktan , yoksunluk sorunlarından korkuyorum... bırakıp başaramamak da kırıyo insanın cesaretini.. ama savaşmaktan vazgeçmeyi düşünmüyorum... bırakmak zorundayım artık içmek istemiyorum.. nası becericem bilmiyorum... spor etkili biliyorum ama havalar da bozuk bugünlerde canım da sıkkın zaten... o yüzden bırakınca bunalıma girmekten korkuyorum.. güçlü diilim demekki... ama inatçıyım allahtan... evet canım pes etmek yok...

bende öyleydim alışkanlık olmuştu çarşıya bile bi koşu gitsem gelip o mereti içiyordum ohh rahatladım gibi hisediyordum değilmiş canım valla hayat onsuz daha güzelmiş :) evde pilates yap derim yada güzel egzersizler sadece hareketli müzik açıp hoplayıp zıplasanda faydası var hem moralinide toparlar..bende senin gibi düşünüyodum artık içerken bile nefret ede ede kendime kıza kıza içerdim ama içerdim..ben bi zamanlar aslında kilo aldım diye spora başladım ama sigarayla beraber gitmediğini görünce onuda bıraktım yemeğide düzelttim o yüzden illede spor diyorum..bende hep bırakıp bırakıp başladım ama bu sefer baktım yüzüm elden gidiyo daha fazla tahammül edemedim..bizimki şu olmuş artık beynimizi bırak vücudumuz artık dile geldi içme diyo bize duyuruyo ama biz hala onu kandırmaya çalışıyoruz bal gibi biliyoruz hiç bi halta yaramadığını

arkadaşlar yine bırakıyorum, yine bırakıyorum... napayım geçen sefer olmadı diye bırakmak istemiyorum bu işin peşini... sporla beraber götürmek lazım işi.. şu an spor salonu araştırıyorum.... tavsiyesi olan varsa yazsın...
bugün geç uyandım ve bu saat oldu almadım da içmedim de... bıraktım artık resmen.. düşünsenize bi kere sabah uyandıktan sonraki sigarayı bile içmedim ve bu saat oldu hala içmeden duruyorum.. kahvaltı yaptın mı derseniz onu da yapmadım.. akşam olmuş gidip bişeyler yemeliyim ama hiiiiç iştahım yok... yersem yine içme isteği de gelir mi bilmiyorum... gelirse yazarım.. gelmesin tabi :)

Back