- 30 Mayıs 2016
- 27
- 5
- 29
-
- Konu Sahibi holly golightly
Hayır onu çok seviyorum. Ama yaşım biraz daha büyüdüğü için belki artık daha çok mantık açısından bakıyorum olaylaraAşkı bilmem de sevgi de bitmiş sizin oralarda.
Verdiğiniz sözlerde bile pişman olduğunuza göre...
Mantıksız konulara söz verdiyseniz zaten bu normal.Hayır onu çok seviyorum. Ama yaşım biraz daha büyüdüğü için belki artık daha çok mantık açısından bakıyorum olaylara
Yok mesela örnek vereyim şöyle; mezun olmak üzereyiz ve gelecek kaygımız var. Öğretmen olacağız inşallah. Bana eskiden öğretmenlik olmasa da benle evlenirsin değil mi dediğinde ağzının içine düşerdim tabii ki de felan derdim. Dün bu soruyu sorduğunda geleceğimi daha mantıklı düşünmeye başladığımı anladım. Çünkü olduğum konumdan daha aşağıda yaşamayı beklemiyordum gelecekteMantıksız konulara söz verdiyseniz zaten bu normal.
Biz de kocamla gençliğimizdeki hayallerimizi hatırlayınca güleriz.
Ama bu komik hallerimiz aşkımızı bitirmez ki.
ne deseniz haklısınız dediğiniz her şeye katılıyorum. çok teşekkür ederim :)Ilk zamanlar da ki gibi olmasini zaten bekleme derim ☺ ilk zamanlardakinden daha iyi olmasini iste .. bundan 1 yil onceki aklinla simdiki aklin 1 olsa hep ayni yerde sayarsin zaten. Hala seviyorsan hala saygi varsa ask zaten muhakkak olur.. bence sen onu tanidigin icin bu benim elimde ne de olsa dusuncesini tanidigin icin mantigin 1 adim onde durumda. Onu kaybetmekten korktugun surece mantik 1 adim geri cekilir aşkin onunden..
doğru söylüyorsunuz çok sağ olun :)Daha çok olgunlaştırınız birbirinize alıştığınız için böyle dert etmeyin size değer veriyorsa ve sevdiğini hissediyorsanız ilişkinizde vazgeçmeyin
Merhabalar, 2 yıldır bir ilişkinin içindeyim. İlişkimiz ilk zamanların büyüsünü kaybetmiş durumda. En azından bu konu benim açımdan bu şekilde. O böyle düşünmüyor ama ben eskisi gibi değilim. Eskiden ne olsa göze alırım dediğim şeyleri şuan iki defa düşünüyorum nasıl böyle bir söz vermişim diyorum. Çünkü ilk zamanlar her şey daha farklıdır. Birlikte olduğum insanı çok seviyorum gerçekten dünyanın en iyi en tatlı insanı. Ama merak ediyorum; tekrardan aşık olabilir miyim ona? İlk hissettiğim kadar yoğun hissedebilir miyim? Cevabın evet olmasını o kadar çok istiyorum ki...
kesinlikle öyle. hala seviyorum ama monoton bir hal aldı diye böyleyim sanırım. bu da beni eğer şimdi böyle hissediyorsam ilerde biriyle nasıl evlenirim düşüncesine itiyorseni bu raddeye ne getirdi? her şey güzel gidiyor ama sen mi sıkıldın acaba?
kesinlikle öyle. hala seviyorum ama monoton bir hal aldı diye böyleyim sanırım. bu da beni eğer şimdi böyle hissediyorsam ilerde biriyle nasıl evlenirim düşüncesine itiyorseni bu raddeye ne getirdi? her şey güzel gidiyor ama sen mi sıkıldın acaba?