• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yenide evlilik,korkular ..korkular.

delibirkiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
21
5
1
41
arkadaşlar merhaba

2 gün öncede bi konu açmıştım evlilikten korkuyorum diye..dün annemle baya konuştuk..arkadaş gbidir..ben şuanda görüştüğüm kişiyi ailemlede tanıştırdım onlarda çok sevdiler..

ama ben hep dua ediyodum hatta 10 gün önce istemeye geldiler Allahım hakkımda hayırlıysa bu işe mani ol değilse bizim işimizi kolaylaştır.
istemeden 1 gün sonra kayınvalidem oturmaya çağırdı sevgilim beni aldı onlara gittik daha mahalleye girerken içime bi sıkıntı oturdu..boğulcak gibi oldum burda ne işim var ben ne yapıyorum demeye başladım..

bu arada oturcağımız ev müstakil kayınvalidemle aynı binada oturcaz o üstte ben altta
ev 1+1 küçük ama bakımlı
evleneceğim kişinin 3,evliliği olucam ve benle tanıştığında eşinden ayrılalı 3 ay olmuştu.
şimdi sorucaksınız neden 2 evlilik yapmış

ilkini 23 yaşında yapmış kızı kaçırmış cahillikti diyor zaten çok kavga ediyorduk ondan bitti diyor saymıyorum bile diyor..
2.cisiylede 1,5 yıl evli kalmış onlada uzun süre çıkmışlar fakat kız baştan aileni isterim demiş ama sonradan sorun çıkarmış bir sürü huzursuzluk yaşamışlar ve en son eşi bunu aldatıyor ve bitiyor evlilikleri..

ilk tanıştığımızda bunları sorun etmiyordum ama ogünden sonra bunların hepsi sorun oldu..nişan olucaktı erteledim çünkü 2,ye bi hata yapmak istemiyorum ..sevgilim çok iyi biri 2,5 ay oldu ufak bi tartışmamız dahi olmadı herşey çok güzeldi ne olduysa o gün oldu.. şuanda çok mutsuzum ve kararsızım ..iiçimdeki ses sadece bitir bu işi diyor ..sizce nasıl davranmalıyım nasıl hareket etmeliyim..

32 yaşındayım ama ailem mütasıp bi aile bir an önce yuvamı kurmamı istiyorlar..ayrılalıda 5 sene oldu sanırım.. sevgilimi arkadaşlarımlada tanıştırdım.onlarda sevdiler yapma pişman olursun diyolarlar herkafadan bir ses ne yapcağımı bilemiyorum :(

Son düzenleme:
cok derin dusunmen gerekiyor. birinci evlilik cahillik demis ama saymiyorum diyemez.ilk evlendigi kiz icin omur boyu sayilacakve hatta o kiz icin utanc teskil edebilecek bir durum. ikinci evlilikte kiza atmis topu. mesela neden istemedi ailesini? neden aldatti? kendisinin hic mi vesilesi olmamis kizin aldatmasinda?

cok derin dusunmen gerekiyor. birinci evlilik cahillik demis ama saymiyorum diyemez.ilk evlendigi kiz icin omur boyu sayilacakve hatta o kiz icin utanc teskil edebilecek bir durum. ikinci evlilikte kiza atmis topu. mesela neden istemedi ailesini? neden aldatti? kendisinin hic mi vesilesi olmamis bu durumlarda?

tabi anlatıyor herşeyide anlattı bunlarda benim kafama takılıyor bilmiyorum ya :(

Ne kadar zamandır tanıyorsunuz bu adamı? 2,5 aydır mı?

Direk nişanı atın demem ama evlilik tarihini uzatın. Biraz daha birbirinizi tanıyın.

İkinci evlilikte kız ne yaşadı da sonradan ailesini istemedi acaba? Ve neden bu adam seni annesiyle altı üstlü oturtmaya çalışıyor? Bana anneci bir adammış ve eski karısı da bu yüzden boşanmış gibi geliyor.

Biraz daha nişanlı kalın lütfen. Hemen evlenmek zorunda değilsiniz.
Ben de boşandım eşimden. Ama karşıma çıkan her erkeğe potansiyel koca gözüyle bakmıyorum. Eğer evliyken mutlu olacaksam, huzurlu olacaksam, değerimi bilecekse o zaman evlenirim. Eğer bu kişi karşıma çıkmazsa ölene dek bekar olarak kalırım. Evlenmek zorunda değilim.

Siz de evlenmek zorunda değilsiniz. Evlilik size bir şeyler katmalı, mesela ekstra mutluluk, mesela ekstra huzur.

Lütfen nişanlılık dönemini uzun tutun.

Direk nişanı atın demem ama evlilik tarihini uzatın. Biraz daha birbirinizi tanıyın.

İkinci evlilikte kız ne yaşadı da sonradan ailesini istemedi acaba? Ve neden bu adam seni annesiyle altı üstlü oturtmaya çalışıyor? Bana anneci bir adammış ve eski karısı da bu yüzden boşanmış gibi geliyor.

Ben de boşandım eşimden. Ama karşıma çıkan her erkeğe potansiyel koca gözüyle bakmıyorum. Eğer evliyken mutlu olacaksam, huzurlu olacaksam, değerimi bilecekse o zaman evlenirim. Eğer bu kişi karşıma çıkmazsa ölene dek bekar olarak kalırım. Evlenmek zorunda değilim.

Siz de evlenmek zorunda değilsiniz. Evlilik size bir şeyler katmalı, mesela ekstra mutluluk, mesela ekstra huzur.

zaten şuanda nişanlı değiliz.evet haklısınız.annesiyle babası ayrı babası terketmiş oda en başından ben annemi bırakamam dedi bende tanıştım ailesiyle kötü biri değiller ama 3, evlillik olmam beni korkutuyor şuanda bende sizin gibi düşünüyorum yani bana ekstra bişeyler katması lazım olumlu olarak evliliğin..zaten ilk evliliğimde çok kötü şeyler yaşadım tekrar yaşamak istemiyorum..

daha 2,5 ay olmuş neden hemen evlilik kararı aldınız? Ayrıca ben mi kaçırdım bilmiyorum tam anlayamadım sizi korkutan ya da rahatsız eden şey tam olarak ne?
başta herşey toz pembe geldi işte herşeyi konuştuk istediklerimiz aynıydı sonra o evlenelim dedi :S

arkadaşlar merhaba

2 gün öncede bi konu açmıştım evlilikten korkuyorum diye..dün annemle baya konuştuk..arkadaş gbidir..ben şuanda görüştüğüm kişiyi ailemlede tanıştırdım onlarda çok sevdiler..

ama ben hep dua ediyodum hatta 10 gün önce istemeye geldiler Allahım hakkımda hayırlıysa bu işe mani ol değilse bizim işimizi kolaylaştır.
istemeden 1 gün sonra kayınvalidem oturmaya çağırdı sevgilim beni aldı onlara gittik daha mahalleye girerken içime bi sıkıntı oturdu..boğulcak gibi oldum burda ne işim var ben ne yapıyorum demeye başladım..

bu arada oturcağımız ev müstakil kayınvalidemle aynı binada oturcaz o üstte ben altta
ev 1+1 küçük ama bakımlı
evleneceğim kişinin 3,evliliği olucam ve benle tanıştığında eşinden ayrılalı 3 ay olmuştu.
şimdi sorucaksınız neden 2 evlilik yapmış

ilkini 23 yaşında yapmış kızı kaçırmış cahillikti diyor zaten çok kavga ediyorduk ondan bitti diyor saymıyorum bile diyor..
2.cisiylede 1,5 yıl evli kalmış onlada uzun süre çıkmışlar fakat kız baştan aileni isterim demiş ama sonradan sorun çıkarmış bir sürü huzursuzluk yaşamışlar ve en son eşi bunu aldatıyor ve bitiyor evlilikleri..

ilk tanıştığımızda bunları sorun etmiyordum ama ogünden sonra bunların hepsi sorun oldu..nişan olucaktı erteledim çünkü 2,ye bi hata yapmak istemiyorum ..sevgilim çok iyi biri 2,5 ay oldu ufak bi tartışmamız dahi olmadı herşey çok güzeldi ne olduysa o gün oldu.. şuanda çok mutsuzum ve kararsızım ..iiçimdeki ses sadece bitir bu işi diyor ..sizce nasıl davranmalıyım nasıl hareket etmeliyim..

32 yaşındayım ama ailem mütasıp bi aile bir an önce yuvamı kurmamı istiyorlar..ayrılalıda 5 sene oldu sanırım.. sevgilimi arkadaşlarımlada tanıştırdım.onlarda sevdiler yapma pişman olursun diyolarlar herkafadan bir ses ne yapcağımı bilemiyorum :KK43:
İki evlilikte böyle büyük hatalar yapabilen erkek üçüncüde neden yapmasın? Üstelik ben geçmiş hatalarının sorumluluğundan bu kadar çabuk sıyrılabilen insanlardan şüphe duyarım.

Kayınvalidenizin üstündeki minik katta oturmak hiç de iyi bir fikir değil.

"fakat kız baştan aileni isterim demiş ama sonradan sorun çıkarmış" derken sizden ailesi hakkında beklentileri ne ölçüde tam olarak konuştunuz mu?

6. hissiniz mi sizi uyarmış yoksa duanız mı kabul oldu bilemiyorum, ama hislerinizi yabana atmayın.

İki evlilikte böyle büyük hatalar yapabilen erkek üçüncüde neden yapmasın? Üstelik ben geçmiş hatalarının sorumluluğundan bu kadar çabuk sıyrılabilen insanlardan şüphe duyarım.

Kayınvalidenizin üstündeki minik katta oturmak hiç de iyi bir fikir değil.

"fakat kız baştan aileni isterim demiş ama sonradan sorun çıkarmış" derken sizden ailesi hakkında beklentileri ne ölçüde tam olarak konuştunuz mu?

6. hissiniz mi sizi uyarmış yoksa duanız mı kabul oldu bilemiyorum, ama hislerinizi yabana atmayın.
bende öle düşünüyorum onada diyorum ben ayrıldım yıllarca kendimi toparlayamadım sen nasıl 3 ayda evlenmeye karar veriyosun diyorum..ben buna bi gecede karar verdim herkes aynı değil diyor..

zaten şuanda nişanlı değiliz.evet haklısınız.annesiyle babası ayrı babası terketmiş oda en başından ben annemi bırakamam dedi bende tanıştım ailesiyle kötü biri değiller ama 3, evlillik olmam beni korkutuyor şuanda bende sizin gibi düşünüyorum yani bana ekstra bişeyler katması lazım olumlu olarak evliliğin..zaten ilk evliliğimde çok kötü şeyler yaşadım tekrar yaşamak istemiyorum..

Benim evliliğim eski eşimin anneci olması yüzünden (nedenlerden biri) bitti. 2 çocuğa rağmen hem de.
Annecilik bildiğiniz boşanma sebebi, bu forumda şahit oluyoruz hep.

Bu arada benim de annem babam boşandı, annem yalnız şu anda İstanbul'da ve ben Ankara'dayım. Yani bizim annelerimiz anne değil mi? "Annemi bırakamam" derken maddi olarak sorumluluğunu taşıyacağım mı demek istiyor, fiziksel olarak sürekli dip dibe olacağız mı diyor? İkisinin ayrımı önemli.

Ailesi kötü değil diyorsun da ne kadar zamandır tanıyorsun?

Sakin altı üstü oturmayın özeliniz kalmaz söyleyim, cok okuyoruz burda hep gelip gitmeni beklerler

Benim evliliğim eski eşimin anneci olması yüzünden (nedenlerden biri) bitti. 2 çocuğa rağmen hem de.
Annecilik bildiğiniz boşanma sebebi, bu forumda şahit oluyoruz hep.

Bu arada benim de annem babam boşandı, annem yalnız şu anda İstanbul'da ve ben Ankara'dayım. Yani bizim annelerimiz anne değil mi? "Annemi bırakamam" derken maddi olarak sorumluluğunu taşıyacağım mı demek istiyor, fiziksel olarak sürekli dip dibe olacağız mı diyor? İkisinin ayrımı önemli.

Ailesi kötü değil diyorsun da ne kadar zamandır tanıyorsun?

tabi annesinin bir geliri yok şuanda ama annem bunca şey yaşadı ölene kadar bırakmam diyor

çok dikkatli olmalısın . 2.5 ay kısa bir süre . bir kadın kolay kolay yuvasını yıkmak istemez. eş adayınız şimdiden sinyalleri yakmış. ikinci eşi dedikleri hakkında iyi düşün . kimse benim yoğurdum ekşi demez. süreyi uzatın , bol bol dua edin .

başta herşey toz pembe geldi işte herşeyi konuştuk istediklerimiz aynıydı sonra o evlenelim dedi :S
bence bu kararı sırf o aceleye getiriyor diye yapmayın. birazcık uzaktan bakın olaya, belki de önceki evlilikleri de alelacele alınmış kararlar yüzünden yürümedi. kendinizi dinleyin, ilk zamanlar insan her şeyi toz pembe görüyor hata yapma olasılığı da artıyor malesef.

Arkadasim cok guzel ozetlemis. :KK52:

2,5 ay ciddi bir adim icin cok erken. Korkmadan bodoslama evlenmek icin 17 yasinda saf bir asik olmaniz gerekirdi zaten. Nasil iliskinin bu kadar hizli, bu kadar ciddi bir boyuta gelmesine izin verdiniz?
O kac yasinda? Diger evliliklerinin bitisinde hic bir sorumluluk ustlenmemesi cok dusundurucu. Iyi arastirin lutfen. Bir de eski eslerden dinlemek lazim aslinda.

2,5 ay çok erken bence hemde 3 evlilik yappmış bir adam için. annesinden ayrılamıyorsa boşandığı 2. eşinin durumuna düşebilirsiniz dikkat edin. kimse ben kötüyüm benim yüzümden bitti evliliğim demez tabiki..... 2.evliliğiniz bin düşünün bir adım atın

2,5 ay çok erken bence hemde 3 evlilik yappmış bir adam için. annesinden ayrılamıyorsa boşandığı 2. eşinin durumuna düşebilirsiniz dikkat edin. kimse ben kötüyüm benim yüzümden bitti evliliğim demez tabiki..... 2.evliliğiniz bin düşünün bir adım atın

doğru söylüyosunuz şimdi ailem bir sürü tepki vericek bana beni kmse anlamıyor :(

Back