• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Yeni Zeyna’nın lezbiyenliği gizlenmeyecek

Evet iki cinsiyetle de şaaptılarsa biseksüel oluyorlar.
Veya görece yeni terimlerden olan panseksüel olabilirler :KK70: Hadi bugün de bunu konuşalım :KK70: Gerçi panseksüellik hakkında çok genel birkaç şey biliyorum ben de.
Sayende bu gün panseksüellik diye bir şey duydum:KK70:
Açılımında cinsel anlamda hümanistlik diyebileceğimiz bir anlam çıktı:KK53:

Pek romantik olmayacak anlaşılan
kısıtlanır her ülkede yayınlanmaz

Safiyane izlemişim bende hiç hatırlamıyorum kankasıyla cinsel ilişkisini. Annemle izlerdik. Gıliliii gılilili diye bağırırdı muhterem..

Sayende bu gün panseksüellik diye bir şey duydum:KK70:
Açılımında cinsel anlamda hümanistlik diyebileceğimiz bir anlam çıktı:KK53:
Evet, "bugün kendimiz için ne öğrendik" diye düşündüğümüzde içimiz rahat edecek :D
Panseksüellik vs cinsel yönelimlerde çok az geçen terimler. Ana yönelimleri LGBT oluşturuyor, zaten panseksüelliği de biseksüelliğin altında görüyor çoğu kimse.

zeyna karakterını canlandıran lucky lawless her dızısınde lezbıyen ılıskıye acık zaten spartacus dızısını hatırlayalım oradakı dızıde oyle sahnelerde oynamıstı lucretıa tıplemesı ıle gercı o dızı cok cesur sahnelerı olan bır dızıydı

Ayy ne izlerdim yav bilmiodum o yönünü şuanki tarihi filmlede benzemez umarım.

Evet, "bugün kendimiz için ne öğrendik" diye düşündüğümüzde içimiz rahat edecek :KK70:
Panseksüellik vs cinsel yönelimlerde çok az geçen terimler. Ana yönelimleri LGBT oluşturuyor, zaten panseksüelliği de biseksüelliğin altında görüyor çoğu kimse.
shot sayende pırıl pırıl parladı beyinlerimiz:KK70:

Zeyna umarım bizim kanallarda da yayınlanır, seyrederim keyifle, arada bir Herkül'ü de misafir ederlerse iyi olur ama eski Herkül pek çelimsizdi, güçlü kuvvetli birini koysalar iyi olur:KK14:

Back