- Emoji Skoru
- 52.772
- Puanlar
- 798
Henüz cesaretim yok ama ilerleyen süreçte daha iyi hissedip evet yapabilirim dersem düşünebilirim. Gerçi o zamana kadar gerek de kalmayabilir belki kendim hallederim. Topige geldigimden beri bayağı yol katettim çünkü.Powerplate bölgesel için aşırı iyi geliyor belki bi binada uzun süre spor yapma fikri sıkıntılı ama toplamda 30 dk süren bi seans aslında yaşadığınız yerde şartları size uygun bi yer varsa tavsiye ederim ben inanılmaz faydasını gördüm.
EvetEvdede mumkun. Sadece disiplinli olmak gerekiyor.
Mesela EMOM vey AMRAP yapilir evde.
En basiti ( bugun kendim bunu yapacagim)
15 dk AMRAP ( as many rounds as possible)
10x shuttle run
10x squat
10x burpees
Ara vermeden veya 15 sn ara verip devam edecegim
Hepiniz hoşgeldinizGünaydin
@LoriAlys @sedulu Melegimkorusun @tavsannesi
Kilo bildirimlerini buraya yapiyoruz. Fotografli
Boy + hedefde bildirecegiz
Kostur kostur cocuklari biraktim geldim. Kendime gelip tartiya cikacagim bende
Bu mesajı dikkate almayınız tamamen yanlış hesaplamisim. Beynim kabul etmiyorGeçen hafta 89.80
Bu hafta 91.30
Fark +900
Yuzde%+1.002
Chocolita Cemoos yuzdeyi doğru hesapladimmi bilmiyorum kizlar.
Eki Görüntüle 3322710
Up and down plank var bir de insanin iflahini kesen ama kasları acayip çalıştıran.Evet
Ben 10×squat yapacağım mesela.
Cunku içlerinden tek anladığım o.
Hemen Google e yazsana bacimsuEvet
Ben 10×squat yapacağım mesela.
Cunku içlerinden tek anladığım o.
Hoş geldinizGünaydin
Yazdım canım. özellikle as many rounds as possible üstünde çok durdumHemen Google e yazsana bacimsu
Ilki Kosu. Evde girisde postaci yürüyüsu olur veya bahce varsa orda 10 tur kosu
Teşekkür ederim.Up and down plank var bir de insanin iflahini kesen ama kasları acayip çalıştıran.kollar düz planke başlayıp dirseklere inip tekrar kalkıyorsun. Böyle devam ediyor. Bu kadar anlatabildim.
Günaydin
Benim başlangıç kilomSagol canim hatirlatma icin.
Kizlar merhaba,
Hemen kisaca yazip kacicam, sonra kendimi tanitmaya geri gelirim.
Boy
157
Kilo
64.8
Haftaya hedef
63.8
Genel hedeg
59
Acikcasi tartilmak iciin en kotu gundu, +1 kg fazlayim diye dusunuyorum ama kanitlayamam
Eki Görüntüle 3322741
Ben arkadaşın kisisel olarak yazdığını düşünmüyorum, bu kadar üstüne alınıp tepki göstermeye gerek yok gibiydi, ben de altına gülüp cevap yazdım mesela ki burda kimsenin kilosunu bile tam olarak bilmem...Çok sıkıldım valla ne yalan söyleyeyim. Bir aydır gelen diyor bunlar burada ne arıyor, giden diyor bunlar burada ne arıyor. Size yapılsa siz de sıkılırdınız. Ha etiketleyerek espri yapanlar oluyor ama bir de böyle isim vermeden igneleyenler oluyor nedense. Size ne yani diyesim geliyor. Bir de tanımadığım insanın esprisini anlamam ben pek. Mesela minik gelsin desin g.tün dümdüz olmuş lan yeter zayıflama, gülerim çok. Ama tanımadığım insanları ilgilendirmesin isterim benim olduğum ya da verdiğim kilo. Ben ilgilenmiyorum çünkü.
Olsun bonus olur haftaya eksin fazla olur kizz. Hoşgeldiniz aramızaSagol canim hatirlatma icin.
Kizlar merhaba,
Hemen kisaca yazip kacicam, sonra kendimi tanitmaya geri gelirim.
Boy
157
Kilo
64.8
Haftaya hedef
63.8
Genel hedeg
59
Acikcasi tartilmak iciin en kotu gundu, +1 kg fazlayim diye dusunuyorum ama kanitlayamam
Eki Görüntüle 3322741
Hoşgeldin canım . En kısa zamanda hedefine ulaşırsın ins
Hangi kalori uygulamasını kullanıyorsun canım.Merhaba kizlar
Kendimi tanitayim,
Kacar gocer kilo bildirimi yaptim
37 yasinda 2 cocuk annesiyim.
Spor olarak haftanin 2 gunu agirlik, 1 gun de dusuk tempo kardiyo yapiyorum, diger gunler sadece adim hedefim var 10k.
Kalori uygulamasi kullaniyorum, 1700 kalori gunluk aliyorum, hedefim az az kilo vermek, agirlik calistigim icin kas kaybi olmamasi icin bu sekilde planladim. Zaten de plana uygun gidersem haftada 300 gr civari veriyorum, bana yeter
Kalori uygulamasi kullandigim icin ozel bir diyet takip etmiyorum, her sey serbest. Ancak gunluk meyve ve sebze yemeye ozen gisteriyorum. Zaten kilo almamin sebebi bazen kolaya kacip hazir yemeklere agirlik vermemden kaynakli. Duzenli sebze meyve yersem diyetim de duzenli olmus oluyor otomatik.
Onun disinda challenge severim, yarislara katilirim, gecenin bir yarisi yaris var diyin kosarimetiketleyin anacim
Bu kadar simdilik,
Yarismaci arkadaslara basarilar
Arrietty_ kaptaniskoma da sevgiler
Geçmiş olsun canım Allah ferahlık versin gönlüneMinik Duduklu Tencere
Caaanim alıntı gitmiş buraya yazmıyorum ama bi bunalim var üzerimde lanet anksiyetem cee yapıp aklimla oyun oynuyor
Allahim büyük o benim için herseyin iyisini bilir haftaya perşembe randevum var sonucum çıkmış olur inşallahbuda geçti çok stresliydim diyerek biter bu süreçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?