Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Henüz cesaretim yok ama ilerleyen süreçte daha iyi hissedip evet yapabilirim dersem düşünebilirim. Gerçi o zamana kadar gerek de kalmayabilir belki kendim hallederim. Topige geldigimden beri bayağı yol katettim çünkü.

Evet
Ben 10×squat yapacağım mesela.
Cunku içlerinden tek anladığım o.

Evet
Ben 10×squat yapacağım mesela.
Cunku içlerinden tek anladığım o.
Up and down plank var bir de insanin iflahini kesen ama kasları acayip çalıştıran. kollar düz planke başlayıp dirseklere inip tekrar kalkıyorsun. Böyle devam ediyor. Bu kadar anlatabildim.

Hemen Google e yazsana bacimsu
Ilki Kosu. Evde girisde postaci yürüyüsu olur veya bahce varsa orda 10 tur kosu
Yazdım canım. özellikle as many rounds as possible üstünde çok durdum.
İtiraf etsenize ya tek ben mi baktım oleee.
Zayıflamak bile ecnebice yaa.

Up and down plank var bir de insanin iflahini kesen ama kasları acayip çalıştıran. kollar düz planke başlayıp dirseklere inip tekrar kalkıyorsun. Böyle devam ediyor. Bu kadar anlatabildim.
Teşekkür ederim.
Bebegimmm benim

Günaydin

@Lori Alys @sedulu Melegimkorusun @tavsannesi
Kilo bildirimlerini buraya yapiyoruz. Fotografli
Boy + hedefde bildirecegiz

Kostur kostur cocuklari biraktim geldim. Kendime gelip tartiya cikacagim bende

Sagol canim hatirlatma icin.

Kizlar merhaba,
Hemen kisaca yazip kacicam, sonra kendimi tanitmaya geri gelirim.

Boy
157
Kilo
64.8

Haftaya hedef
63.8

Genel hedeg
59

Acikcasi tartilmak iciin en kotu gundu, +1 kg fazlayim diye dusunuyorum ama kanitlayamam

Benim başlangıç kilom
Görünce çok sevindim
Hoşgeldin aramıza

Ben arkadaşın kisisel olarak yazdığını düşünmüyorum, bu kadar üstüne alınıp tepki göstermeye gerek yok gibiydi, ben de altına gülüp cevap yazdım mesela ki burda kimsenin kilosunu bile tam olarak bilmem...

Merhaba kizlar

Kendimi tanitayim,
Kacar gocer kilo bildirimi yaptim

37 yasinda 2 cocuk annesiyim.
Spor olarak haftanin 2 gunu agirlik, 1 gun de dusuk tempo kardiyo yapiyorum, diger gunler sadece adim hedefim var 10k.

Kalori uygulamasi kullaniyorum, 1700 kalori gunluk aliyorum, hedefim az az kilo vermek, agirlik calistigim icin kas kaybi olmamasi icin bu sekilde planladim. Zaten de plana uygun gidersem haftada 300 gr civari veriyorum, bana yeter

Kalori uygulamasi kullandigim icin ozel bir diyet takip etmiyorum, her sey serbest. Ancak gunluk meyve ve sebze yemeye ozen gisteriyorum. Zaten kilo almamin sebebi bazen kolaya kacip hazir yemeklere agirlik vermemden kaynakli. Duzenli sebze meyve yersem diyetim de duzenli olmus oluyor otomatik.

Onun disinda challenge severim, yarislara katilirim, gecenin bir yarisi yaris var diyin kosarim etiketleyin anacim

Bu kadar simdilik,
Yarismaci arkadaslara basarilar

Arrietty_ kaptaniskoma da sevgiler

Olsun bonus olur haftaya eksin fazla olur kizz. Hoşgeldiniz aramıza
Tartildim bende
Digital tartim bozuldu o yuzden bununla idare edecegim uzun bir sure

Güncel 75,3 civari Chocolita Cemoos tam küsür u gormem imkansiz

Boy 157
Hedef 50
Haftaya hedefim 74 u gormek
Hoşgeldin canım . En kısa zamanda hedefine ulaşırsın ins

Hangi kalori uygulamasını kullanıyorsun canım.
Bide kalorileri tam hesaplamak için mutfak tartısı falanmi kullaniyorsun nasıl yapıyorsun

Merhaba arkadaşlar ben 1,59 boyunda 75.2 kilodayım. Haşimato tiroidim var çook hızlı kilo alabiliyorum saldığım anda ve vermek o kadar da kolay olmuyor. Ben 57 kilolara düşüp tekrar bu mertebeye çıktım sonrasında hep 64-65 bandına kadar düşebildim. Ben yürüyüş ya da lesli yapıyorum. Spor olarak daha sakin takılıyorum. ayrıca spor- diyet- su üçlüsünü tam yaptığım anda sonuç alabiliyorum. Sizinle de burada keyifle birlikte hafifleyeceğimize inanıyorum.

Kilo: 75.2
Hedef: 58

Eklentiler

• 2A3B8EC5-0CFC-4C9D-8C77-E0DE89C384A0.jpeg
    75,4 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…