- Emoji Skoru
- 300.477
- Puanlar
- 698
Hayırr bunu kabul etmem işte. Tamamen kontrolümüz altındaydı. İzin verdik, böyle olacağını bilerekNeden kilo aldık zannediyorsun
Kırıtma diyom sana
DayanamiyomKırıtma diyom sana
Hangi birini yazayım bu günü çöp ettim gibi biseyİyi geceler hanimlar uyurken eriyin inşallah
Sabah iş var ancak öğleden sonra gelirim menü paylaşmayan bildirimi eksik olanlar yazın da tık atayım
Boyun boyuma suyun suyuma huyun huyuma bacimHerke dişine göre bir rakip seçsin
Okuyan varsa(yeni takımdan) 87 kiloyum,kısa böyleyim, az hareketliyim taliplerimi ay pardonrakiplerimi bekliyorum
Ayyy çok heyecanliiiiOnların gruba gireceği hafta yeni sisteme geçmiş olucaz. Yüzdeler konusunda adil olması adına 50-70 kilo aralığındakiler 2 grup, 70-100 kg aralığındakiler 2 grup olup birbiriyle yarışacaklar.
Her şeyin sonunda 4 grup yıldızı belirlenip
Kendi kulvarında iki 1'incimiz olacak.
Meydan okumalar yapabiliriz. Bir grup bir gruba meydan okuyabilir ya da kişiler. Haftada şu kadar adımına düello gibi
1 martta 60 kilo mu olacağız yaniBoyun boyuma suyun suyuma huyun huyuma bacimbu kadar guzel anlatilabilirdi
Allah kolaylık versinAy yoruldum ev topladım. Bu hafta ayrıntı yazmadan yazıyorum.
Diyet beslendim. Su tamam. Egzersiz yok ev toplama
Cemoos
Ondan iyi egzersiz mi olurAy yoruldum ev topladım. Bu hafta ayrıntı yazmadan yazıyorum.
Diyet beslendim. Su tamam. Egzersiz yok ev toplama
Cemoos
Sağol minikomAllah kolaylık versin
Ay valla yaaa hem de nasıl. Allahtan önceden yavaş yavaş toplamıştım birazınıOndan iyi egzersiz mi olur
Evden çıkana kadar bitmezSağol minikom
Ay valla yaaa hem de nasıl. Allahtan önceden yavaş yavaş toplamıştım birazını
Evet neden olmasin insan isterse ve niyet ederse Allah gercekten veriyor buna defalarca sahidim ama " istemek "kavrami cok boyutlu mesela susarsin su istersin eyleme gecersin onu elde edip susuzlugunu gidermek icin ya da uykun gelir uyumak icin bile bi hazirlik yaparsin.Dogal ihtiyaclar haricinde de birseyi gercekten istemek eyleme gecmek demektir.O yuzden gercekten yuzde yuz tutkulu bir sekilde 60 kilo olmayi istersem eyleme gecerim ve olur diye dusunuyorum eger hala yiyip iciyorsam gercekten istemiyorumdur.Bugun bunlari dusundum gercekten istiyo musun Leylak hadi bismillah dedim ve hic sevmedigim haslanmis yumurtayi yedimm1 martta 60 kilo mu olacağız yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?