Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

İyi geceler hanimlar uyurken eriyin inşallah
Sabah iş var ancak öğleden sonra gelirim menü paylaşmayan bildirimi eksik olanlar yazın da tık atayım
Hangi birini yazayım bu günü çöp ettim gibi bisey

Herke dişine göre bir rakip seçsin

Okuyan varsa(yeni takımdan) 87 kiloyum,kısa böyleyim, az hareketliyim taliplerimi ay pardon rakiplerimi bekliyorum
Boyun boyuma suyun suyuma huyun huyuma bacimbu kadar guzel anlatilabilirdi

Ayyy çok heyecanliiii

1 martta 60 kilo mu olacağız yani
Evet neden olmasin insan isterse ve niyet ederse Allah gercekten veriyor buna defalarca sahidim ama " istemek "kavrami cok boyutlu mesela susarsin su istersin eyleme gecersin onu elde edip susuzlugunu gidermek icin ya da uykun gelir uyumak icin bile bi hazirlik yaparsin.Dogal ihtiyaclar haricinde de birseyi gercekten istemek eyleme gecmek demektir.O yuzden gercekten yuzde yuz tutkulu bir sekilde 60 kilo olmayi istersem eyleme gecerim ve olur diye dusunuyorum eger hala yiyip iciyorsam gercekten istemiyorumdur.Bugun bunlari dusundum gercekten istiyo musun Leylak hadi bismillah dedim ve hic sevmedigim haslanmis yumurtayi yedimmbiraz daha fazla istersem belki spor bile yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…