- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
Bazen sadece tartıya bakmamak lazim zaten. Ne güzel o incelmeler. Belki tartı oynamadı ama yağ takımın oldu. Haftaya güzel eksi gelir senden benceHerkese günaydın
Eki Görüntüle 3318517
Bugün +kiloya uyandım
böyle olacağını da biliyordum hastalık, regl, uzak yol kaçamak su içmemek hepsi üst üste gelince beklenen bi manzara ama sıkıntı yok
Bu hafta spora devam edicem günlük 10bin adımlarımla daha iyi beslenme düzenimle
Sadece süreci uzatması can sıkıcı oldu
+kiloya rağmen spor sayesinde kalçamın ufaldığını kolumun inceldiğini görüyorum o yüzden kaldığım yerden devam
Bu hafta grupta da çok aktif olamadım onun bile etkisi var +kiloda bence
Cemoos
Chocolita
Ucundan da olsa 8ler görünmüşAcıktım 6 .30 da kalkınca daha fazla beklemek istemedim. Eki Görüntüle 3318513 geçen hafta 90.00
Bu hafta 89.80
Fark-200
Yuzde%0.222
Chocolita Cemoos
Bu hafta yüzde düşmüş olsa da eksidesin
Evet yaaa eksi az bile olsa o bari mutlu etti beni. Uzun zamandır 9lari görmek can sıkıcıydı. Sen tartilmadin miUcundan da olsa 8ler görünmüş
Bu hafta kacamagim vardı artı bekliyordum arkası gelmeyince kilo olmuyomus demekUcundan da olsa 8ler görünmüş
Bu hafta yüzde düşmüş olsa da eksidesin
Tebrik ederim suan ki kilomla ve hedef kilomla aynı sayılır darısı başımaAn itibariyle 90.8 basladigim serüvene 75.8 devam ederek 15kilo vermis bulunmaktayımkendimi tebrik ediyorum
25 nisan da diyetisyenle basladim arada duraksamalarim oldu ama devam ettim ekim 25de 6ay olacakMaşaallah geri gelmesin giden kilolar
Burada mı başladın? ne kadar sürede ulaştın bu sonuca
Yalnız ben 74 ile başlamıştım.1. Ayı dolduran hanımlar başlangıç kilonuza ve şuan ki kilonuza bakın.
1.5-2 kilo vermiş olmanız lazım.
Yoksa cezalara kendinizi hazırlayın bu hafta full yürürsünüz
benim için bu saatte spor hayal bebişim kolay gelsinEki Görüntüle 3318530 ben randevuma geldim kimler katılıyor
Bugün uyuyabildiniz mi.benim için bu saatte spor hayal bebişim kolay gelsin
Söyle bende 11gibi karsisinda olacagimEki Görüntüle 3318530 ben randevuma geldim kimler katılıyor
evet canım. zaten öğlen 12.30 dabi sızdı 5 buçukta kalktı sonra gece 10 buçukta uyudu sabah 7 buçukta uyandı. ben de öyle sızmışım yanınaBugün uyuyabildiniz mi.
Sağol tatlım
kaçsın söyleseneChocolita ya atıyorsun ben de attım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?