- 2 Ağustos 2013
- 35.680
- 109.980
- 798
Balığın yanında sos var mıydıSabah kahvaltı edemedim. Oğlum biraz rahatsızdı doktora gittik
Kahve de icemedim
Akşam şükürler olsun balık yedim. Ekmek 2 dilim.
Suyum tamamlanacak. Egzersiz aşağıdaki gibi
Balığın yanında sos var mıydı
Kimi kovcan agzghzhzhx
Ben varım ya haniYaa ben yine anneme gidicem yarın
Yerime kim bakacak gerçi en kötü gece bakarım buraya da ne olur olmaz
Az önce ne yaptın biliyon nuGelelim fasulyenin faydalarına
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta
2 çatal beyaz peynir
Çay
Akşam 17.00
1 servis kaşığı yoğurtlu kabak salatası
1 servis kaşığı havuç tarator
1 servis kaşığı tavuklu pilav (basmati pirinç)
2 minnak çörekotlu kurabiye (çok minik)
1 küçük dilim sütlü tatlı
Çay
Suyu bilmiyorum ama az
Adımda 3 bin
Cemoos
Ne yaptımmmAz önce ne yaptın biliyon nu
Diyet dışı yiyeceğin adını zikrettinNe yaptımmm
Geçmiş olsun. İnşallah temiz çıkar patoloji.Kızlar merhaba
Endoskopi on raporunda
Antrum mukozasinda hiperemik ve ödemli bulundu yaziyor resimdedw kırmızı leke gibi görünüyor esime şüpheli lekeden parça alindi patolojiye gönderilecek 20 25gun sonra cikar sonuç demiş çok stresli ve gerginim
Hiperemik kanli demek
Suyu zayıflamak için değil hamilelikte de biraz artırmanız lazımGelelim fasulyenin faydalarına
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta
2 çatal beyaz peynir
Çay
Akşam 17.00
1 servis kaşığı yoğurtlu kabak salatası
1 servis kaşığı havuç tarator
1 servis kaşığı tavuklu pilav (basmati pirinç)
2 minnak çörekotlu kurabiye (çok minik)
1 küçük dilim sütlü tatlı
Çay
Suyu bilmiyorum ama az
Adımda 3 bin
Cemoos
Aboo unuttum valla düzelttimmmmmDiyet dışı yiyeceğin adını zikrettin
Evet haklısın arttırmam lazımSuyu zayıflamak için değil hamilelikte de biraz artırmanız lazım
Şimdi böyle olsun normalde diyet dışı iki yiyecek vardı. Onların toplam kalorisi 200 u geçmiyorsa taşkınlık demiyoruz. Ama ismen söylemek de ceza oluyor. Çünkü ben bayılırım da onlara. Ölçüm de yoktur o yüzdenAboo unuttum valla düzelttimmmmm
Direk kalorisini ve diyet dışı yedim mi diycez ne yazcaz kiz mesela hamurisi ve ya tatli yedim gibi bisey miŞimdi böyle olsun normalde diyet dışı iki yiyecek vardı. Onların toplam kalorisi 200 u geçmiyorsa taşkınlık demiyoruz. Ama ismen söylemek de ceza oluyor. Çünkü ben bayılırım da onlara. Ölçüm de yoktur o yüzden
Acemiyim apla yeni geldim ya bilmiyordum apppplllaaaaŞimdi böyle olsun normalde diyet dışı iki yiyecek vardı. Onların toplam kalorisi 200 u geçmiyorsa taşkınlık demiyoruz. Ama ismen söylemek de ceza oluyor. Çünkü ben bayılırım da onlara. Ölçüm de yoktur o yüzden
Hak ettim dmiii mi tamam kes cezamiii hakime hanimmmmCuma cezali yazıyorum sana da birde sıvı falan tüket en azından spor da yok ya belki faydası olur.
Hafta sonu çok dikkat edelim neyse ki 3 gününüz var önümüzde
Ya şu profilin o kadar tatlı ki parçalicamAcemiyim apla yeni geldim ya bilmiyordum apppplllaaaaama artık öğrendimmmm bidaha yazmam inşaAllah
Diyet dışı yedin ya, yediğin şey 200 kalorinin üstündeyse diyet dışı beslendim deyip.ceza yiyorsun 10.000 adım. Ama altındaysa bunu da yazmıyorsun. Yazarsan 7.000 ceza yiyorsunDirek kalorisini ve diyet dışı yedim mi diycez ne yazcaz kiz mesela hamurisi ve ya tatli yedim gibi bisey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?